עומר

השלדה.....

היא 20.625 האורך נקרא אורגינל (אם אתה מברר עליה באתר של החברה) אבל היא מרגישה כמו 20.5 כי החלק האחורי קצרצר

Carmel B

New member
וואללה...

כי זה מה שאני מחפש למה השילדה שלי מתחילה לשגע אותי... הדאון טיוב מפוצץ, הצ'יין סטיי די עקום ושלא נתחיל לדבר על הדרופ אאוט... ותיזהרו כשאתם מנסים לדפוק גלגל החוצה מדרופ אאוט עקום... יש לי חתך ענק בבוהן והשבתה לנסיעה מיום בהוראת אמא... בקיצור כמה אתה רוצה על השילדה?

מחיר מחיר

1200 ש"ח=שלדה+הרכבה+צחוקים+סשן אחרי+הסעה+ארוחת שניצלים מהודרת אצלי...(שאני מטגן...)+אם תרצה הנחה על המזלג+אופציית סקס עם אחותי+ליטופים לארנבונים ולגורית הכלבה המלכותית......

Carmel B

New member
../images/Emo6.gif נשמע עיסקה טובה

אני יודיע לך בזמן הקרוב אבל אל תסמוך עליי יותר מדי... תודה בכל מקרה... אני שמח להודיע שבעקבות בפצע הגדול על הבוהן שלי נשארתי בבית(בהוראת אמא אין מה לעשות) והעברתי את האופניים טיפול עשרת אלפים די מוצלח... דרופאאוטים-ישרים עד כמה שהם יכולים להיות אבל אני חוזה שהם ישברו בקרוב כי גם ככה לא נשאר מהם הרבה... פריוויל והרעשים שבקעו ממנו-עובד טוב עד כמה שהוא יכול עם הדרופאאוט הכביכול ישר...(ואלון צדקת-קצת wd 40 בלי שזה ייגע במיסבים ועכשיו הרעש נעלם והקראנקים מסתובבים יופי). צמיג-עקום מאוד... אבל מאוד עקום... חשבתי בהתחלה שזה הג'אנט מכל הסמיתים אבל אז הוצאתי את הצמיג והבנתי שזה הצמיג אז אני צריך צמיג... ודי מהר כי נוגע בשילדה וזה משגע אותי... תודות-לאמא, לאבא, לאלון, ללונה הכלבה שלי שכמעט בלעה wd 40 ואני יודע שזה לא מעניין אף אחד אז אל תתייחסו אני פשוט לא ישן הרבה בזמן האחרון...

למעלה