עונה, איך התחלתי להאוהבת את ט''ה

עונה, איך התחלתי להאוהבת את ט''ה

אז בעצם אני אוהבת טוקיו הוטל??? יש לחברה שלי מנוי לראש 1, והיא וחברה אחרת ראו שם תמונה של ט''ה ואז הם התווכחו אם ביל הוא בת או בן.. אני סתם ראיתי את התמונה באדישות.. ואז אחרי כמה זמן אחותי (never cry) ראתה תקליפ של מנסון ואני בטיפשות רבה צוערת לה, תעבירי תעבירי, והיא עונה לי (מזל שאני זאת שפוחדת ממנה ולא היא ממני) לא!!!!! נופר זה שיר יפה אז מה עם את לא אוהבת את הלהקה! וחוץ מיזה זה עם הרסטות די חתיך! ואז שתקתי( כי כמו שאמרתי אני פוחדת ממנה היא יותר גדולה ממני והיא עושה לי עיניים גדולות עם העיניים ירוקות המדהימות שלה) אז אמרתי לה, צודקת זה שיר יפה תביאו לי אותו בקשה, והיא צחקה עלי... ואז אחרי כמה ימים הלכתי לחברה שלי ואכלנו צהריים מול המחשב והיה שם מנסון! והיא כולה אומרת לי, שקרנית זאת בת, למה יש לה פרנץ'? ואני עונה לה, זה שיר ממש יפה, וזה בן, תעצמי ת'עיניים תשמעי שיש לו קול של בת... ואז היא קצת האמינה לי.. ואז אחותי שמה לי ת'שיר בתייקה וחרשתי עליו.. ואז כתבתי בגוגל טוקיו הוטל ושמרתי כמה תמונות ואז התחלתי ממש לאוהב אותם ואז הצטרפתי לקומונה אבל לא כתכבתי שם קמעט כלום, ועכשיו אני בפורום!!! אוהבתא אותם!! אה כן, וכולם אמרו לי שממש לא מתאים לי לאוהב אותם.. אבל אופסי אני כן! רוצים גם תמונה???

תיקונים תיקונמים-סורי ככה זה כשאני כותבת מהר!

*******אז בעצם אני אוהבת טוקיו הוטל??? יש לחברה שלי מנוי לראש 1, והיא וחברה אחרת ראו שם תמונה של ט''ה ואז הם התווכחו אם ביל הוא בת או בן.. אני סתם ראיתי את התמונה באדישות.. ואז אחרי כמה זמן אחותי (never cry) ראתה תקליפ של מנסון ואני בטיפשות רבה צועקת לה, תעבירי תעבירי, והיא עונה לי (מזל שאני זאת שפוחדת ממנה ולא היא ממני) לא!!!!! נופר זה שיר יפה אז מה עם את לא אוהבת את הלהקה! וחוץ מיזה זה עם הרסטות די חתיך! ואז שתקתי( כי כמו שאמרתי אני פוחדת ממנה היא יותר גדולה ממני והיא עושה לי עיניים גדולות עם העיניים ירוקות המדהימות שלה) אז בסוף השיר- אמרתי לה, צודקת זה שיר יפה תביאו לי אותו בקשה, והיא צחקה עלי... ואז אחרי כמה ימים הלכתי לחברה שלי ואכלנו צהריים מול הטלויזיה והיה שם מנסון! והיא כולה אומרת לי, שקרנית זאת בת, למה יש לה פרנץ'? ואני עונה לה, זה שיר ממש יפה, וזה בן, תעצמי ת'עיניים תשמעי שזה בן, כי יש לו קול של בן..ואז היא קצת האמינה לי.. ואז אחותי שמה לי ת'שיר בתייקה וחרשתי עליו.. ואז כתבתי בגוגל טוקיו הוטל ושמרתי כמה תמונות ואז התחלתי ממש לאוהב אותם ואז הצטרפתי לקומונה אבל לא כתכבתי שם קמעט כלום, ועכשיו אני בפורום!!! ואוהבת אותם מאוד ומורידה המון שירים שלהם! אה כן, וכולם אמרו לי שממש לא מתאים לי לאוהב אותם.. אבל אופסי אני כן! ואז, למרות שהיומולדת שלי הוא לקצת לפני פסח חברה שלי קנתה לי ת'דיסק שלהם!!! (אז יש לי את סקרים!!-נכון שהיא ממש חמודה?!)אבל אחותי ממש הרביצה לי כשהיא ראתה את זה! רוצים גם תמונה (שלהם)???

למעלה