עונה חדשה לא נראית באופק, אז בינתיים...

JasmineFlower

New member
עונה חדשה לא נראית באופק, אז בינתיים...

כנראה רק לקראת סוף מרץ נראה ניצנים ראשונים...
אז בינתיים שרשור הכרות, לכל מי שפה קבוע וגם כאלו שסתם באו להציץ!! שם/כינוי חיבה: איזור מגורים בארץ: דמות שבוע סוף אהובה: סתם הגיג: שחקנית/ן מקאסט שבוע סוף אהוב/ה: ציטוט אהוב מהתוכנית: מה נמאס בתוכנית ואפשר לוותר: מה הייתי רוצה לראות יותר בתוכנית:

JasmineFlower

New member
שלי ../images/Emo140.gif

שם/כינוי חיבה: ג'אז איזור מגורים בארץ: מרכז הארץ, ראשל"צ. דמות שבוע סוף אהובה: סמלת נטלי (ונעמי של בני גם). סתם הגיג: כיף לי כי הוצאתי רשיון וקניתי אוטו!!! ביפ ביפ אן אן!
שחקנית/ן מקאסט שבוע סוף אהוב/ה: שני כהן!! (ודוד קיגלר ואורי גוטליב ורותם וכולם!) ציטוט אהוב מהתוכנית: "מעניין לי ת'תחת" של בני. מה נמאס בתוכנית ואפשר לוותר: הפינה שפורצים למחשב... בעעע. מה הייתי רוצה לראות יותר בתוכנית: את סמלת נטלי ואת בני ונעמי. הא הא, כמה צפוי! ועכשיו אתם!!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני רוצה...

שם/כינוי חיבה: אין לי כינוי חיבה, מישהו רוצה להמציא לי אחד? איזור מגורים בארץ: הוד"ש. דמות שבוע סוף אהובה: כל דבר ששני כהן עושה
הבחורה הזאת פשוט נוטפת כישרון. סתם הגיג: כיף לי כי הוצאתי רשיון וקניתי אוטו!!! ביפ ביפ אן אן! - לא העתקתי, זה פשוט יצא ככה באמת
... מזל טוב אגב. שחקנית/ן מקאסט שבוע סוף אהוב/ה: שני כהן כמובן!! ציטוט אהוב מהתוכנית: זה טיפשי במיוחד לאור התגובה הבאה שלי אבל "ועוד עוד עוד עוד..." מה נמאס בתוכנית ואפשר לוותר: עכשיו תבינו למה התשובה הקודמת שלי היתה טיפשית...נמאס מהלוגאסי הזה, כמה אפשר לטחון את הדמות הזאת? ואני מסכים לגבי הקטע של הפריצה למחשב, יותר לחלוטין ולא ממש מצחיק. מה הייתי רוצה לראות יותר בתוכנית: אין משהו ספציפי, שיחדשו ויפתיעו בעונה הבאה אחרת היא תהיה דיי משעממת.

עונה

שם/כינוי חיבה:אופיר. איזור מגורים בארץ:מרכז. דמות שבוע סוף אהובה:בני ונעמי, אורן חריף. סתם הגיג:משעמם.משעמם.משעמם.מ ש ע מ ם !חח משעמם השיעמום הזה! שחקנית/ן מקאסט שבוע סוף אהוב/ה:שני כהן,קובי פרג', רותם אבוהב, דוד קיגלר. ציטוט אהוב מהתוכנית:"אי אפשר פ'ספס פה"(מנשה גולן). "סבבה-סבבה"(סמלת נטלי) "אני אוויר, אני טפט"(ציפי לבני סטייל סמולארצ'יק, חבל הוא כבר לא). מה נמאס בתוכנית ואפשר לוותר:לוגסי. מה הייתי רוצה לראות יותר בתוכנית:האחים שעשוע, מנשה גולן.

ההכרות שלי:

שם/כינוי חיבה: שמרית איזור מגורים בארץ:חולון דמות שבוע סוף אהובה:לוגסי, קובי פרג' ושני כהן. סתם הגיג: "גם אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי" שחקנית/ן מקאסט שבוע סוף אהוב/ה: עוד פעם, עופר שכטר, קובי פרג' ושני כהן. ציטוט אהוב מהתוכנית: "עוד, עוד, עוד, עוד, אעוד, עוד, עוד, עוד..." וגם: "פסיכוקנזיס" מה נמאס בתוכנית ואפשר לוותר: לא זוכרת מה הייתי רוצה לראות יותר בתוכנית: את לוגסי, הדמות של הזמר מהאלפיון העליון ואת אורן חריף.

למעלה