עונה חדשה של PAD-הפעם יהיה מעניין

AdAmD1

New member
עונה חדשה של PAD-הפעם יהיה מעניין

הם מתחילים את העונה עם SNG, כניסה של 100K ושולחן מדהים: אייבי, גלפונד, דוואן, האק סיד, לינדגרן וג'ואנדה. מנצח לוקח הכל. לינק

shaywh

New member
+1

בדרך להיות סדרת הפוקר הטובה ביותר, אחרי שHSP הקרוב יהיה משעמם מהרגיל בלי השחקנים של FTP ובלי נגראנו

james231

New member
ממש לא סדרת הפוקר הכי טובה..

קריין מרדים (לא מתקרב לנעליים של זה מ hsp) לא חותכים ידיים- ואתה צריך לראות את כל הידיים המשעממות והכי חשוב- אולי השולחן מפוצץ בכישרון אבל הם פשוט נראים רדומים שיעמום!!! אין על hsp!!!

shaywh

New member
ראית עונה 6 של PAD?

רמת הפוקר שם עולה כל הזמן, זאת של HSP תרד וכל מה שתסתכל עליו בעונה הבאה במשחק פול רינג מלא בניטים יהיה הקריין.

shaywh

New member
אני חושב שבסוף נגראנו כן שיחק

אז לפחות זה. יהיה קשה בלי אייבי-פטריק-דוואן שיתנו איזה מהלך גאוני, אבל אני מקווה לפחות לראות את האנשים שהמשחק השוטף שלהם בתוכנית היה מצויין כמו ויפר והאצ'ם.

AdAmD1

New member
יש לHSP שלושה יתרונות גדולים

1. גייב קפלן 2. Full Ring במקום 6 ידיים 3. גייב קפלן

Kgt1

New member
+1. מבחינת רמה, אין מה להשוות.

היי סטייקס מאז ומתמיד הייתה בעיקר תוכנית לשואו.

Godu

New member
הגרפיקה בעייתית, לא רואים רייזים\בליינדים וכו

קשה לפעמים להבין מה קורה. וכמובן גייב גייב גייב

shaywh

New member
שבלי דוואן אייבי אלעזרה ואנטוניוס יהיה משעמם

כל השחקנים של פול טילט לא יופיעו בעונה הקרובה. זה כולל גם את לדרר, האנסן, פרגוסון ואני לא זוכר אם יש עוד מישהו ששכחתי. אז עדיין יהיה בטח את גלפונד אספנדיארי גרינסטיין וויפר דויל וכל השאר אבל זה כבר לא זה.

2המרפא

New member
רק בשביל גלפונד אני לא מתכוון לצפות

בזה. חבורה של ניטים שרק משחקים טורנירים והמשחק הרגיל שלהם זה 5/10 לא מרגשים אותי. עונה בלי שחקני פול טילט זה נטו עונה בלי שחקני קאש אמיתיים ולצפות בחבורה של דונקים של טורנירים שמשחקים הרבה מעל הרול שלהם לא מעניין אותי. אם כבר בשביל לקבל משחק טוב מאלה צריך להוריד את הבליינדים לאיזה 100/200 אבל אז יצטרכו לשנות את שם התוכנית

AdAmD1

New member
דווקא יכול להיות מזה משהו חיובי

אולי נגראנו סוף סוף יצא ברווח :)

2המרפא

New member
גלפונג פשוט כוכב על אין לי מילים

אני הרבה זמן טוען שהוא אחד השחקנים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם והוא מוכיח את זה בצורה פשוט מדהימה

Kgt1

New member
והוא גם עושה רושם של אחלה בחור שבעולם

צנוע וחמוד. יהודי מבית טוב :)

FrecCo

Active member
לא שאני מתנגד , אבל

מה ראית בטורניר הזה שנתנו פה בלינק שגורם לך להגיד את זה אני לא יודע... נתן שם הופעה פושרת ועף מקום רביעי מתוך 7

shaywh

New member
תראה בדירקטורס קאט בסוף

איך הוא מנתח את הטווח של דוואן כשהוא דחף מולו A5s וגלפונד השווה עם הAKo בפלופ של 2-3-9. זה נמצא באחד לפני אחרון או באחרון. הוא לא נתן טורניר מבריק שם אבל יש לו מוח פוקר מבריק ברמות.

למעלה