קריין מרדים (לא מתקרב לנעליים של זה מ hsp) לא חותכים ידיים- ואתה צריך לראות את כל הידיים המשעממות והכי חשוב- אולי השולחן מפוצץ בכישרון אבל הם פשוט נראים רדומים שיעמום!!! אין על hsp!!!
אז לפחות זה. יהיה קשה בלי אייבי-פטריק-דוואן שיתנו איזה מהלך גאוני, אבל אני מקווה לפחות לראות את האנשים שהמשחק השוטף שלהם בתוכנית היה מצויין כמו ויפר והאצ'ם.
כל השחקנים של פול טילט לא יופיעו בעונה הקרובה. זה כולל גם את לדרר, האנסן, פרגוסון ואני לא זוכר אם יש עוד מישהו ששכחתי. אז עדיין יהיה בטח את גלפונד אספנדיארי גרינסטיין וויפר דויל וכל השאר אבל זה כבר לא זה.
בזה. חבורה של ניטים שרק משחקים טורנירים והמשחק הרגיל שלהם זה 5/10 לא מרגשים אותי. עונה בלי שחקני פול טילט זה נטו עונה בלי שחקני קאש אמיתיים ולצפות בחבורה של דונקים של טורנירים שמשחקים הרבה מעל הרול שלהם לא מעניין אותי. אם כבר בשביל לקבל משחק טוב מאלה צריך להוריד את הבליינדים לאיזה 100/200 אבל אז יצטרכו לשנות את שם התוכנית
איך הוא מנתח את הטווח של דוואן כשהוא דחף מולו A5s וגלפונד השווה עם הAKo בפלופ של 2-3-9. זה נמצא באחד לפני אחרון או באחרון. הוא לא נתן טורניר מבריק שם אבל יש לו מוח פוקר מבריק ברמות.