עונה טובה מה האלמנטים שלדעתכם הופכים עונה לטובה בהישרדות? איך בחרתם את העונה המעודפת..ואת הפחות?
ס סנופפ בוי New member 18/8/07 #1 עונה טובה מה האלמנטים שלדעתכם הופכים עונה לטובה בהישרדות? איך בחרתם את העונה המעודפת..ואת הפחות?
נ נטע מימי New member 18/8/07 #3 בשבילי זו עונה שיש אנשים שפשוט עושים לי טוב להסתכל עליהם מבחינת המשחק ואיזה מהפך או טוויסט שמסתדר בהתאם לרצונות שלי תמיד עוזר !
בשבילי זו עונה שיש אנשים שפשוט עושים לי טוב להסתכל עליהם מבחינת המשחק ואיזה מהפך או טוויסט שמסתדר בהתאם לרצונות שלי תמיד עוזר !
N NamelessGirl New member 18/8/07 #4 קשה להגדיר... אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה קודם כל השחקנים. אחר כך זה גם תלוי מה הם עושים עם עצמם ומה המשחק מאפשר להם לעשות...אבל זה בעיקר עניין של מי האנשים ששם ועד כמה הם מעניינים...
קשה להגדיר... אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה קודם כל השחקנים. אחר כך זה גם תלוי מה הם עושים עם עצמם ומה המשחק מאפשר להם לעשות...אבל זה בעיקר עניין של מי האנשים ששם ועד כמה הם מעניינים...
E edge511 New member 18/8/07 #5 המממ שכל מתמודד ישחק בשביל מיליון הדולר -סכינים בגב -הומור -בריתות -רומנטיקה -אקשן -רגעים מרגשים -תחרות
המממ שכל מתמודד ישחק בשביל מיליון הדולר -סכינים בגב -הומור -בריתות -רומנטיקה -אקשן -רגעים מרגשים -תחרות
נ נעמה 411 New member 18/8/07 #6 כשזה לא צפוי כשיש שחקנים שאני אוהבת שיש לי את מי לעודד ושיש טוויסטים מפתיעים.