עונה על השאלון!!! תקראו תגיבו פליזז
שם:אליסיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא סתם אבא שלי אחליט לקרוא לי ככה
מיקום: נתניה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ג'סטין כאילו חחחח אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא היית מחליפה אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? פה ושם אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?ברור שלא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? ברור תאריך לידה: 12.04 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה:עולה לי' מצבך החברתי:מצויןןןןןןן למה את/ה כאן?כי כאילו אני בפורום הכי הורס של ג'סטיןןן הכוסון גובה:1.60 ומשהו צבע עיניים: ירוק אוהב אותו?ברור צבע שער: ג'נג'י בלונדיני אוהב אותו? צבע אהוב: ורוד כחול ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין לצערי מה העבודה שלך? אין לי יש פירסינג? כן בגבה קעקועים? לא אובססיות?לג'סטין טימברלייקקקקק חולה עליוו התמכרויות? לג'סטין טימברלייק ציטוט מועדף/ מוטו:NO JUSTIN NO LIFE האם אתה חי את הרגע?ברור יש לך סודות? ברור האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד יש לך הרגלים רעים? כן לכסוס ציפורניים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה ואיזה צבע שיער יפה יש לי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: אליסיה חייה של המגה סטאר חחח הלוואי מה הפחד הגדול ביותר שלך?לטבוע אתה יודע לשיר? ברור במיוחד את השירים של ג'סטין.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לפעמים כן האם אתה מתבודד? לא אני לא יכולה להיות לבד מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וג'סטין כאילו חח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן שלפעמים אני עושה דברים שאחר כך אני מצטערת עליהם יש לך יומן/ג'ורנל? לא פעם היה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? ג'סטין ושוקולד וברור גלידהההה מה החוזק הכי גדול שלך? לא הבנתי? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות קצת יותר גבוהה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא תמיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא את האמת לא עולה לי כלום בראש עכשיו אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן די מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? וואלה לא יודעת היו כמה לא זוכרת עכשיו בדיוק מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגוף עיניים שיער פנים הכל חח ומה הכי פחות אוהב? ברכיים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן את האמת בלי להשוויץ יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וואלה לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? מתפלל? כן בערב לפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא חחחח יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן (סורי) נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אין לי אוטו ולא רשיון אוהב את הקול שלך? כן מאודדד האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? ברור לצערי חחח היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כמעט פעם אחת שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא אני החטפתי חחח החטפת מכות למישהו? שהייתי ביסודי פה ושם התחילו איתך? כן היית על במה? כן פעמיים ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא אבל בכיף חח חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בערך בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן מלאאא עופר מלי יעל אסי מושיק רון שחר ועוד מלאא הרגת חיה בטעות?נמלה נחשב? חח הרגת חיה בכוונה? כן ג'וק בשבילי זה חיהההה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לפלח מסטיק בגיל 12 נחשב חחח? היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן כמה חלומות על ג'סטין אההה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? ברור בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן זה קרה לי פעם לצערי חחח ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן מלא פעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא ומה זה בכלל חחח? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? חודש בין כל האנשים ואז גן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? אורית כפרה עליההה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אורית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? נתנו הרבה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואלה לא יודעת מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לאה כפרה עליה הכי מעט זמן? אנוש מאמוש הכי מצחיק? אני ולאה הכי קרוב? אורית הכי מוזר? מעין הכי חכם? אני חח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אוריתושששששש הזמר הכי טוב?ברור שג'סטין טימברלייק הכוסון ההורס המושלםםםםםםם אני חולה עליווווווו הכי רועש? כל החברות שלי מה לעשות בנות האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אורית אנוש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אורית אנוש על מי אתה סומך הכי הרבה? אוריתושששש עם מי אתה רב הכי הרבה? אורית חח למרות שאני חולה עליההה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי בבית של מי היית אחרון? אוריתוש האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא בנים זה העבודה שלכםםםם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ערפאת שצחקת עליו? אחד מפגר.. שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ג'ני ששבר את הלב שלך? אף אחד חוץ מפעם אחת משהו שהיה עם אוריתוש שאיכזב אותך? אוריתוש שגרם לך לבכות? כמה ששימח אותך?אורית אנה וכל החברות שלי שראית איתו סרט?וואלה לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? אוריתושששש המאמי שראית? אנוש מה אתה לובש כרגע? גופיה וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך?משטח כאילו תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מבולבלת חולה על ג'סטין מאוהבת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן לג'סטין כאילו חחח
שם:אליסיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא סתם אבא שלי אחליט לקרוא לי ככה