עונה על השאלון

1NoomA1

New member
עונה על השאלון ../images/Emo13.gif

שם? נומה גיל? 14 מ'ס נפשות במשפחה? 5 בעל חיים במשפחה? אין בעל חיים אהוב? חתולים וארנבים, וכן כן גם כבשים ( מה לעשות הם חמודים יש לי פיג'מה איתם
) מבע? מבע !?!?! מאכל? המבורגר (ורצוי מק רויאל על גחלים) שתייה? רד בול מקום? לוס אנג'לס (הוליווד) או יפן רעש? עושה הרבה.. טעם? בדרך כלל חריף... ספייסי ריח? בגדים שיוצאים חמים מהמיבש.וריח של בוקר או לילה חולה על זה..מכורה פורומים? על טבעי, נמלטים, מגרש ביתי, והאנטומיה של גריי. קומונות? שונאי גיי[ם] בוייז, וחולי אבריל לאבין בלוג? לא שיער? חום גלי עיניים? ירוקות פירסינג? באף עגילים? שניים באוזן ימין ואחד בשמאל. מעשנת\מעשן? רק מריחואנה חחח סתתאאאם .. לא שחקן? גון ריטר ז"ל, וונטורט' מילר, ג'ים קארי, ואדם סנדלר. שחקנית? קורטני קוקס, סופיה בוש. להקה? סימל פלאן, פינק פלויד, קוינס. זמר? אין זמרת? אבריל לאבין השולטת, ואלאניס מוריסט ג'ראד או ג'נסן? ג'נסן ברוור שג'נסן בלאדי מרי או איש הכרס? בלאדי מרי.. ספוקי וונדיגו או פיטר מהאגם? פיטר מהאגם אקסטרה ספוקי. סרטים מצוירים או סרטים רגילים? גם וגם שחור או לבן? לבן ורוד או שחור? שחור ולפפדעמים ורוד קפה או תה? שוקו אפרסק או תפוז? תפוז יס או הוט? יס עם היית יכול לטוס לאיפה שאתה רוצה, לאן? הייתי רוצה לגור בלוס אנג'לס ולטייל ביפן אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? אני כאילו מזה כאילו לא כאילו יודעת כאילו
אוהב מלפפוני חמוצים? רק בסנדוויצ'ים אוהב כלבים? לפעמים איזה סוג? פקינז כי יש להם פרצוץ מחוץ כזה חמודיייייייי דמות מצויירת? בוב ספוג, מיני מאוס, פו הדוב. מה אתה עושה בשעות הפנאי? ישנה, חברות, מוזיקה, ומחשב. היית רוצה לטוס לירח? לא אם כן מה לדעתך היית עושה שם? אמממ... מעבירה ת'זמן באיקס עגול עם עצמי ותנחשו מי היה מנצח?!?!
רוצה לפגוש חייזרים? לא מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? מה איכפת לי? עד אז אני כבר אהיה מתה יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? ברור מה התירוץ הכי טוב שלך? נתקע לי המעלית, איבדתי ת'מפתחות של הבית, והכי טוב... הייתי צריכה לקחת את אחותי לגן ובגלל זה איחרתי (וזה מלווה בפרצוף מתוקיייייי) איזה חיה יש לך על הנעלי בית? תבטיחו שלא תצחקו.. בוב ספוג (קנו לי אותם בספרד) ויש לי נעלי בית שמנות בסגנון אול סטאר. מה הצבע של המברשת שיניים שלך? ירוק יש לך אחים ? כן מעצבנים? רק אחי הגדול הרבצת להם פעם? לאחי בלא פעמים למרות שהוא בן 17 וחוץ מזה אני קוראת לו זונה והוא קורא לי כלבה :) הם נכנסים לך לחדר? כן ואני מעיפה לו נעל (רצוי לציין שזו נעל פלטפורמה) לפרצוף. אתה בן אדם עצבני? כשמעצבנים אותי אתה חושב שיש לך עתיד בתור זמר? נראה לי ושחקן? ברווווור ומנקה בקניון? נראה לכם ?!?!?! כי לי מזה לא מתאים שקל וחצי לשעה. אם הייתה לך אתה ההיזדמנות לקבל מה שאתה רוצה, מה היית מבקש? להצליח בתור שחקנית הוליוודית או מעצבת בדגים מפורסמת חלום הכי גדול שלך? לעצב בגדים או לשחק בהוליווד מהפחד הכי גדול שלך? המוות של אנשים שקרובים אליי ( עם מוות עצמי כבר השלמתי מזמן) אתה בן אדם אמיץ? תלוי מתי חמוד? כן שקרן? רק כשצריך קנאי? לפעמים פחדן? לפעמים יש לך ביטחון עצמי גבוהה? רוב הזמן סדרת טלוויזיה אהובה? בוב ספוג , איש משפחה, האנטומיה של גריי, על טבעי, מגרש ביתי,הופ ופיית,THE O.C, והכי חשוב נמלטים תוכנית? משחק מכור, גריל, ארץ נהדרת. סרט? מלך האריות, מדגסקר, אייס ונטורה,המסכה, משחק מכור, ברוס הגדול מכולם. ספר? השחר של גאיה מה השמות של ההורים? העיקר שלא נכנסתם לוריד
יש לך בובות על המיטה? רק בובה אחת של חזרזיר מפו הדוב וכריות איך קוראים להם? חזרזיר וכריות נתתם שם לפאלפון שלכם? לא גם לכם יש את הפו הדב המחופש על הפלאפון? לא מה יותר כואב, כאב פיזי או נפשי? גם וגם מה לדעתך היה קורה עם החיות היו יכולים לדבר וללכת על שניים? אז במקום שאנחנו נלבש פרווה הם היו לובשים בני אדם מכור לאיי סיי קיו? כן מכור למחשב? ברור כמה זמן אתה במחשב ? ממוצע ביום רגיל... אממ.. משו כמו 7-8 שעות
אוהב שאלונים? מאוד אתה משועמם? לא עכשיו אוהב בית ספר? לא מה המקצוע השנוא אליך? מתמטיקה וספורט האהוב אליך? אנגלית המורה הכי חמודה? המורה שלי לאנגלית היא מתנהגת כמו ילדה
הכי כלבה? המורה שלי לספורט יש לך מנהלת נחמדה? לא אתה חושק בה בסתר? איכסססס לאאאאאאא אוהב שוקולד? מאוד אפילו שזה עושה חצ'קונים? כן טוב לך בחיים? כן אם רע לך, למה? נראה לי שמתחיל להיות לי רע בגלל השאלו הנמרח הזה... סתאאאם. מה היום הכי שמח בחיים שלך? הבת מצווה שלי. והיום שבו אני יצליח לסיים ת'שאלון
הכי עצוב? היופ פטירתה של דודה של אמא שלי ( היא הייתה קרובה אלינו) היית רוצה לעשות קעקוע? כן (ודרך אגב בגיל 16 אמא שלי מסכימה לי אם אני לא יעשה פירסינגים בגבה או בלשון או השפתיים.. אחי הולך אולי החודש לעשות ) איזה? של השם שלי ביפנית אוהב לקרוא? לא ממש מעדיף מחשב על טלוויזיה? כן אתה מקליד מהר? כן יש לך שיער קצר? לא ארוך? כן כמה ארוך? עד אחרי הכתפיים יש לך חיבה לחיות פרוותיות? כן לצפרדעים? לא אני אוהבת כבשים, אתה גם? כן כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? לפחות 6 פעמים ביום צועקים עליך הרבה בבית ספר? לא תמיד השעו אותך? אף פעם לא העיפו אותך? מהכיתה.. מלא פעמים שלא נדע למה התחפשת בפורים? בובה ויצא לי שולט רצחחחחח הלכת פעם למפגש פורום? כן הכרת אנשים? כן היה שווה? מאוד היה כיף השאלון? מאוד במיוחד הקטע שאני מסיימת אותו חחח סתם

למעלה