עונה ראשונה ב Football Manager 2005

Nir121

New member
עונה ראשונה ב Football Manager 2005

לקחתי את פיורנטינה |: להפתעתי הרבה! איך שהוא הצלחתי לקחת אליפות..בעונה הראשונה!! |: זו הייתה אחת העונות הכי מותחת ששיחקתי איי פעם, למרות שלא היו לי צפיות לזכות או בכלל להתברג ב 6 הראשונות, באמצע העונה מצאתי את עצמי בפער של לא יותר מ 7 נקודות ובסוף הוענה בשני המחזורים האחרונים, גנבתי למילאן אליפות בשתי נקודות ! (הרכש היחיד שעשיתי זה כמה החתמות של שחקנים חופשים -- דה בור ועוד כמה כאלו קשישים) ד.א כבר.. מצאתי תגליות צעירות שעד שנתחיל ליגה משותפת ואקנה אותם.. לא אחלוק אותם איתכם :) חה חה חה. ו.. שלום, אני ניר. מכור ..למשחק עוד מהתקופה ששטיוקביץ (אם אני זוכר את השם נכון.. או סובצביצ? ) שיחקו וכבשו בלי הפסקה במילאן |: מ שזוכר.... אם אני לא טועה כשרונלדו עוד היה בברצלונה .. ושחקנים היו נפגעים מיריות בקרבות רחוב

Death messiah

New member
עזרה דחופה

התקנתי את המשחק הזה footbal manager 2005 הורדתי מליונטוורק כמובן.. עכשיו המשחק עובד והתחלתי עונה עם ריאל מדריד... ושמרתי את המשחק אבל כשאני בא להעלות את המשחק הוא לא מוצא לי שום משחק שמור.... והוא אומר שאני לא יכול לשמור במקום אחר חוץ מ- my documents מישהו יכול לעזור לי?

Death messiah

New member
עוד שאלה =)

עכשיו שסידרתי את ההעלאה של המשחק עכשיו התעמקתי באדיטור ומשום מה אחרי שיצרתי את התיקיה user data הוא לא מצליח לעשות לי beckup ל- database של האדיטור.... האם אני צריך ליצור עוד תיקיה? או שמה דפקתי את האפשרות ליצור קובץ beckup לאדיטור?

ofir91

New member
אתה מתכוון שאתה לא מצליח לשמור

למרות הכל? זה בגלל שבתיקיה user data אתה צריך להוסיף בתוך התיקיה הזאת תיקיה בשם games...

Death messiah

New member
לא לא...

כבר הוספתי את התהליך של user data ובתוכו games אני מדבר על האדיטור... הוא לא מצליח ליצור לי קובץ beckup בהתחלה שהוא שואל אותי אם אני רוצה ליצור עותק ל- server db אז אני לוחץ yes והוא לא שומר... הוא רק מעלה את הקובץ... הוא לא עושה לו beckup

OFIR 10

New member
בפעם העשירית

תנסה לשנות את המיקום של הפאצ'.. פעם עשירית שאני עונה על השאלה הזאתי ות'אמת, אין לי מושג עם זאתי התשובה, אז תנסה ותדווח טוב אחי
?

Death messiah

New member
פאטצ'?

איזה פאטצ' אחי.. אני מדבר על האדיטור שבא עם המשחק.... לא זכור לי שראיתי איזהשהוא פאטצ' באיזהשהו מקום

למעלה