עונה רביעית - בלי

sand372

New member
עונה רביעית - בלי ../images/Emo58.gif

לא חושב שזה כבר פורסם פה. רשת ABC הודיעה שבגלל הצלחת הסדרה Desperate Housewives שתפסה את שעת השידור ביום ראשון של ALIAS בעונה הרביעית יזיזו את הסדרה יום. אתמול נקבע ש- ALIAS תשודר מעכשיו בימי רביעי ב- 9 בערב מיד לאחר LOST סדרה נוספת של יוצר ALIAS הלו הוא JJ ABRAMS. הפרק הראשון יהיה פרק ספיישל של שעתיים וישודר ב- 5/1/2005. קישור מצורף למקור הידיעה.

LemonLimeLilach

New member
יאי

ה 5/1! זה בעוד קצת זמן, סופסוףףףף! זה שהם שמו את זה אחרי לוסט - מצד אחד, מעולה שהקשיבו למעריצים שביקשו את זה, ויש סיכוי שהצופים של לוסט יישארו לראות אליאס... ויש סיכוי שזה יהיה לא הכי טוב כי ללוסט יש יותר רייטינג. נראה כבר מה יהיה

ל-ה-פ-ך. זה מצויין!!

LOST תחזיק את כל צופיה ערים, והם יישארו לראות את ALIAS. זה נפלא לרייטינג! ג'יי ג'יי נייט! חח.... אני שמח על ההחלטה. אין, רעיון גדול. נקווה שעונה 4 באמת תהיה טובה..

דיקידאק

New member
למישהו יש את העונה הראשונה???

נו מה כבר הקטע איך יכול להיות שאני נמצאת בפורום של הסדרה הכי מוצלחת עם המעריצים הכי מושבעים ולאף אחד אין את העונה הראשונה???? בושה.

prophecy girl

New member
ש לי את כולה על המחשב../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

את שנייה על דיוידי [אני צרבתי] ואת שלישית על המחשב.

prophecy girl

New member
ממ לא ממש..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

יש לי גם את כל טרו קולינג על המחשב, עונות 4+5 של אנג'ל, הסרט "צ'אנס" ועד לא מזמן את עונות 2 של אליאס ו7 של באפי [צרבתי ומחקתי..]

כלל טרו קולינג?! איך?!!

אני שנה מחפש את הפרק 16- two pair, ובכל מקום זה אומר לי ש"אין מקורות". תוכלי לשלוח לי במסנג'ר?

prophecy girl

New member
סורי.. אבל לא =\\../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

האינטרנט שלי לא בסדר [כי עשינו איזו קומבינה בגלל השיפוץ שאנחנו עושים] והוא מתנתק כל כמה זמן.. =\\ אם תרצה אני אשלח לך מסר עם מקום שיתחבר לך ויוריד לך מהר...

למעלה