עונה רביעית, פרקים 1,2

liorUC

New member
עונה רביעית, פרקים 1,2

דבר ראשון, בבקשה בלי ספויילרים בשרשור הזה (של העונה הרביעית)!!!! ראיתי עכשיו את שני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית (ששודרו אתמול בלילה). בינתיים אני די מאוכזב. הפרקים היו משעממים, ואשכרה חשבתי שאני מסתכל על סדרת משטרה מן המניין. מספר דברים: 1. מי זאת המפקדת החדשה (אגב זאת סוזן פלטשר מ"אוז"?), ומה זה השאננות הזאת והביטחון העצמי? כאילו מה הפיה הטובה הגיע להשליט סדר על התחנה והיא אוהבת את כולם וכולם אוהבים אותה? 2. מה פתאום אסוודה נהיה עכשיו סוטה? זה מה שאונס גורם לאנשים? להפוך לסוטים? 3. אסוודה אף פעם לא היה רע. הדברים שהוא כן עשה מאינטרסים אישיים היה כדי להיבחר, אבל הוא לא היה "מניאק". פתאום המפקדת החדשה (הפיה הטובה) נותנת לו מתנה את הרעיון שלה עם AGC והוא לוקח את הקרדיט לעצמו? מה קורה לו? 4. באמת לא יודע מה זה הפשעים העלובים/מוזרים האלה? בעל מסעדה שוכב עם ילד שרוצה להפוך לאישה? נו באמת... יכלתי להסתכל על CSI או משהו בשביל זה... 5. one nighners או איך שלא יקראו להם - חשבתי שויק מכיר טוב את האנשים שם ואת ההנהגה - מה זה פתאום הוא לא מכיר אף אחד? ואיפה קרן ליטל, המנהיג שלהם אם אני לא טועה??? 6. זהו? הרגו את מרגוס אז מבחינתם המאפיה הפסיקה לרדוף אחריהם? 7. ממתי האסם משתף פעולה עם מחלקת שוד ומחלקת מוסר???? עד עכשיו הם הסתדרו לבד יפה מאוד... 8. עונה שעברה כ"כ התאמצו לשמור על העוקץ של AGC בסוד, ועכשיו הם צועקים את זה לכל עבר... היו כמובן גם קטעים טובים, אבל לא מספיק: 1) אשתו של גילרוי אמרה לויק (ליד אשתו) שהבנ*ונה (גילרוי) לא יכל לשמור את הזין שלו בפנים. אשתו של ויק מסתכלת עליו והולכת... 2) הקטעים עם שיין - אהבתי שעשו ממנו מה שהוא באמת - אידיוט חמום מוח וחסר שליטה - והפעם גם חסר שכל. 3) אהבתי שאסוודה "הכניס" לויק וירד עליו לפני כולם, והעובדה שויק לא גילה את התרגיל של AGC... 4) אהבתי את הבעיות של קלודט/דאץ עם הפרקליטות, ואת הקונפליקט שדאץ נמצא בו אם ליפול ביחד עם קלודט או לא. קיצר, אני אסכם את ההתחלה של העונה ב"אכזבה". ככה זה כשמחכים למשהו הרבה זמן ובסוף הסחורה לא טובה כמו שחשבת. מקווה שעם הזמן העונה תשתפר... אני אשתדל לתת חוות דעת כל שבוע, בתקווה שיקשיבו לי שם בפרמינגטון וישנו את העונה בהתאם
ליאור

דון גל

New member
../images/Emo13.gif

דבר ראשון, בבקשה בלי ספויילרים בשרשור הזה (של העונה הרביעית)!!!! אוקי ראיתי עכשיו את שני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית (ששודרו אתמול בלילה). בינתיים אני די מאוכזב. הפרקים היו משעממים, ואשכרה חשבתי שאני מסתכל על סדרת משטרה מן המניין. נהיה הרבה יותר טוב בהמשך מספר דברים: 1. מי זאת המפקדת החדשה (אגב זאת סוזן פלטשר מ"אוז"?), ומה זה השאננות הזאת והביטחון העצמי? כאילו מה הפיה הטובה הגיע להשליט סדר על התחנה והיא אוהבת את כולם וכולם אוהבים אותה? זאת גלן קלוז מ101 דלמטים וחיזור גורלי. היא קולים כי היא גדלה בפרמינגטון, וכי היא קולית בנשמה! 2. מה פתאום אסוודה נהיה עכשיו סוטה? זה מה שאונס גורם לאנשים? להפוך לסוטים? כן, נראה לי שהוא נהיה סוטה בגלל האונס שלו (הוא מבולבל ומנסה להוכיח ולכבוש מחדש את הגבריות שלו) 3. אסוודה אף פעם לא היה רע. הדברים שהוא כן עשה מאינטרסים אישיים היה כדי להיבחר, אבל הוא לא היה "מניאק". פתאום המפקדת החדשה (הפיה הטובה) נותנת לו מתנה את הרעיון שלה עם AGC והוא לוקח את הקרדיט לעצמו? מה קורה לו? נו, וזה לא מקדם אותו? 4. באמת לא יודע מה זה הפשעים העלובים/מוזרים האלה? בעל מסעדה שוכב עם ילד שרוצה להפוך לאישה? נו באמת... יכלתי להסתכל על CSI או משהו בשביל זה... אכן...
5. one nighners או איך שלא יקראו להם - חשבתי שויק מכיר טוב את האנשים שם ואת ההנהגה - מה זה פתאום הוא לא מכיר אף אחד? ואיפה קרן ליטל, המנהיג שלהם אם אני לא טועה??? אני כבר לא זוכר, אבל בזמנו זה דווקא הסתדר לי בראש 6. זהו? הרגו את מרגוס אז מבחינתם המאפיה הפסיקה לרדוף אחריהם? כן, כי אף אחד אחר לא יודע שזה הם 7. ממתי האסם משתף פעולה עם מחלקת שוד ומחלקת מוסר???? עד עכשיו הם הסתדרו לבד יפה מאוד... אבל יש קיצוצים בכ"א... וחוץ מזה למה לא? 8. עונה שעברה כ"כ התאמצו לשמור על העוקץ של AGC בסוד, ועכשיו הם צועקים את זה לכל עבר... כי זה נפילה... היו כמובן גם קטעים טובים, אבל לא מספיק: 1) אשתו של גילרוי אמרה לויק (ליד אשתו) שהבנ*ונה (גילרוי) לא יכל לשמור את הזין שלו בפנים. אשתו של ויק מסתכלת עליו והולכת... מסכנה.. 2) הקטעים עם שיין - אהבתי שעשו ממנו מה שהוא באמת - אידיוט חמום מוח וחסר שליטה - והפעם גם חסר שכל. תמיד אמרתי שהוא אדיוט גמור 3) אהבתי שאסוודה "הכניס" לויק וירד עליו לפני כולם, והעובדה שויק לא גילה את התרגיל של AGC... ויק יצא פרש, אין ספק. הוא יהיה חייב לפצות על זה.

Carpet Crawler

New member
גם אני תמיד אמרתי ששיין אידיוט

ולטובתכם אני לא אתחיל שוב לבטא את שנאתי היוקדת אליו. *מחזיק את עצמי*

sagd

New member
תתפלא,

אני כבר ראיתי את העונה הרביעית וגם אני חשבתי במהלך העונה שהיא חלשה יחסית לאחרות. אבל אתמול תוך כדי צפייה נוספת, הפרקים נראים פחות גרועים ( אולי בגלל שאני יודע איך זה יסתיים). עצוב לראות את ויק כזה חסר אונים ואת המשחק הלא משכנע של גלן קלוז . ( הפקת לקחים מהירה- העיפו אותה בעונה החמישית) בכל אופן, בלי לגלות את ההמשך, אדון אנטואן מיצ'ל עולה על העצבים ממש עד הסוף, כל פרק יותר ויותר. בנוגע לשאלתך אודות הואן ניינרס, מכיון שהצוות פשיטה התפרק, לם ושיין עזבו, ויק התעסק אך ורק עם העוקץ המטופש הזה ולא יצא בכלל לרחובות, לכן אין לו שום ידע, כוח והשפעה.או, כפי שאסוואדה אמר " ויק צריך לקטלג קלטות", ולכן הוא לא יכול ללוות את קלוז.מי היה מאמין ?!

liorUC

New member
אני רק מקווה

לא יודע, הייתה לי הרגשה כאילו המגן איבדה מהייחודיות שלה. טוב נו מה אני מדבר זה כולה 2 פרקים ראשונים נחכה ונראה! אבל יש לי הרגשה שהולך להיות מעצבן. המפקדת החדשה כבר עולה לי על העצבים - משחקת אותה ש"הכל בשליטה" - אם זה לא יעבור לה - לדעתי זה פשוט יוריד מהאמינות של הסדרה. נראה בהמשך. מקווה גם שאסוודה יהיה דמות חזקה ומשפיעה. לא אכפת לי שיהיה בנזונה, רק בבקשה שיפסיקו כבר עם כל הסטיות האלה זה מתחיל להימאס עלי. ומה קורה עם טוואן לעזאזל? עבר הרבה זמן, מה הוא לא "נזכר" במה שקרה? ושוב - בלי ספויילרים!

Xetro

New member
אתה יכול להירגע

גם אני הייתי מאוכזב מהשתי פרקים הראשונים בזמנו אבל אחרי זה העונה ממש תופסת תאוצה והופכת לטובה. פשוט האופי של העונה הזאת הוא שונה ברובו וטוב שכך,אני חושב ששון ראיין ניסה לשבור קצת את השיגרה. אני חושב שטוואן ביקש העברה מהסטרייק טים אחרי שויק ולם דיברו איתו... את רולינגס תתחיל לסמפט עם הזמן תסמוך עליי

fox100

New member
גלן קלוז שחקנית מצויינת

גם בקולנוע וגם במסך הקטן

למעלה