עונה שלישית בטוח!

POISEN G

New member
עונה שלישית בטוח!

יכול להיות שיש את מי שיודע את זה אבל ככה: לפני יומיים הייתי בתור לקופת חולים בנסיבות כל שהן וכמו שאתם מכירים תמיד יש שם רייטינגים מלפני שנתיים ליד הכיסאות אז לקחתי את זה שמישה מופיעה עליו והוא נראה לי קצת לפני שיס וויקאנד עלה והייתה בגילון הזה כתבה על האו.סי והיה כתוב שהשחקנים הראשיים של הסדרה (רסמ"ס) מוחתמים על חוזה להשתתפות בסדרה עד העונה השלישית כולל! אני בכל מקרה הופתעתי.......חח..

לגבי העונה השלישית...

כן תיהיה עונה שלישית עם שחקנית חדשה מאוד מפורסמת. אני ירשום את שם השחקנית החדשה שתיצטרף לעונה השלישית מי שלא רוצה לדעת מי זאת שלא יירד למטה... דמי מור-תשחק את אמא של סאמר.

JoHnYmYsTeR

New member
וואי זה הולך להיות מגניב...

אם הם היו מתאפקים קצת עם הקטע של ג'ולי ולוק ומחכים עוד שתי עונות ואז הוא היה מתחיל איתה... זה כבר היה יותר הגיוני...

WDF ?!?!?!

א' - תודה שירדת כל כך הרבה שורות , אבל לא משנה ההיתי יורד בכל מקרה...יש לי נטיה להרס עצמי
ב' - אתה בטוח ?!??! כאילו מה דמי מור קשורה ?!?! (במובן הטוב !) , זאת דמי מור שיצאה (או עדיין יוצאת) עם אשטון קוצר ?!?!? אותה דמי ??!?!?! הכוסית הזו ?!?!?!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

תודה רבה אחי

"האמהות הטלוויזיוניות כבר אינן עוטות סינר ארוך ונוזפות בילדיהן שאינם גומרים את התרד בצלחת. ההפך, למעשה. הן בלתי צפויות, הן קצת מטורפות, והן בעיקר מאוד מאוד סקסיות, מה שנקרא באמריקאית MILF (מאדרז איי'ד לייק טו פאק)." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כותב שרוט

למעלה