עונה שלישית- לא כזו רעה

Wiccan Scorned

New member
עונה שלישית- לא כזו רעה../images/Emo58.gif

כמו שחשבתי.... בזמן האחרון אני עושה מרתון של העונה, ואני חייב לציין שהיא לא כזו רעה. נכון עונה שניה היא הכי טובה, והראשונה אכן עונה שולטת, אבל עונה שלישית (למרות שהיא הכי פחות אהובה עליי) עונה ממש טובה! הפרקים הראשונים קצת רועדים. כאילו קשה להיכנס לעולם החדש של עונה שלישית. כל הקטע עם מייקל ולורן פשוט מוזר וקשה, סידני בודדה ויש פתאום את הקבוננט. במרתון הגעתי רק לפרק 7 או 8.. לא זוכר בדיוק עד לקטע שתופסים את סידני. נותר לי לראות עוד תפרקים עם החלומות (שהם באמת פרקים גרועים, הכי גרועים בסדרה, לדעתי) תפרק עם וויל ותפרק שסיד מגלה הכל. את כל השאר ראיתי כבר כמה פעמים ואני יודע שהם מצויינים אז אין טעם לחרוש עליהם. דבר אחד שממש מוזר לי הוא הקטע שסארק תופס את לורן באוטו. לפי הקטע הזה היא ממש ממש ממש ממש ממש לא עם הקבוננט. אז מתי היא בדיוק הספיקה להיצטרף?! כבר תוך ארבע או חמש פרקים?! זה רק אני שמריח פה פאק!?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלגבי השאלה שלך על סארק....

סארק לא ידע עד פרק 13 אם אני לא טועה שלורן היא החפרפרת ב CIA, זוכר את הקטע בפרק 12 שהמתפעל של סארק הודיע לו שהוא צריך לסוע להתחזות לאיש הCIA כי המטוס של סיד ווהן יעבור תאונה (זה הפרק שהם נופלים בשבי), ואז סארק שואל אותו מי החפרפרת שמודיע על פעולות שלהם והוא לא אמר לו.... ואז הוא מגלה איכשהו שזאת היא.....ובתא הלבשה הוא זורק לה שהיא הצליחה לעבוד עליו כשאיים עליה באוטו

Chakotay

New member
ועוד משהו

זה שהיא עובדת בקובנט לא אומר שהיא צריכה להכיר את סארקף אני לא מאמין שלסארק יש סיווג להכל והוא יודע כל מה שמתרחש בקובנט.

Chakotay

New member
ועוד משהו

אתם מאמינים שנראה עוד מקוינטין טרנטינו ב Alias ?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון!

הוא לא אמור ובגלל זה הוא גם לא ידע, אבל בגלל שזה סיקרן אותו ובגלל שלסארק יש אופי סטני כזה אז הוא לוקח יוזמה ופועל לפעמים לבד, כמו שהוא רצח את הכושי הזה כדי להגן על לורן, סארק עובד למען האינטרסים של עצמו בלבד ועושה מה שטוב לו בסופו של דבר.... מעניין יהיה לראות מיהו ראש הקובננט, לדעתי לא נגלה את זה בסוף העונה הנוכחית אלא ימשכו את זה גם לעונה הרביעית.

Wiccan Scorned

New member
וואלה נכון....../images/Emo58.gif

חחחחחח... כנראה אני כן צריך להמשיך לראות.... והסיבה שהיא שיחקה אותה כזאת מיסכנה ופגיעה זה בגלל שאנחנו (הצופים) נקבל ת'שוק כשהיא הורגת את לאזראיי...

rifkin1

New member
מסכימה עם כל מילה

לפני שהתחלתי לראות את העונה השלשית ג'ואי אלפא כל הזמן אמר לי כמה הוא מאוכזב ושזה לא אליאס ומדי פעם שמעתי מלה טובה. אבל אז עשינו שנינו מרתון (חשבתי בהתחלה שאני הולכת להתאכזב מאוד) של 15פרקים וממש נהנתי. אפשר הגיד שדי אבהתי את כל השינויים למרות שכמו כולם גם לי לקח קצת זמן להתרגל. אבל תחשבו על זה, עם JJ היה ממשיך באותו פורמט מהר מאוד מעריצים היו משתעממים. היו גם כמה דברים מאוד חסרים כמו למשל: סצינות שלא קשורות לCAI, סצינות של סידני ווהן, חברים לסידני (היא היתה מאוד בודדה בעונה הזו) וכו'. אני מקווה שכל אלה יחזרו בעונה הרביעית. האמת היא שאני די יכולה להבין למה הרבה אנשים התאכזבו ולא כל כך נהנו והסיבה היא הפער בין הפרקים. גם אני הייתי מאוד מתאכזבת עם הייתי צריכה לחכות שבועיים לכל פרק. הקודה היא שצריך לעשות מרתון ואז לראות שהעונה היא לא כזו רעה.

קרלוצה

New member
אני עד עכשיו ראיתי כל פרק פעם 1....

כשתיגמר העונה אני אתחיל להריץ מרתון עליה ואז אני בטוחה שאני ארגיש מה שאתם הרגשתם וגם הרבה דברים יראו לי הרבה יותר ברורים כי בדר"כ בפעם שנייה מבינים יותר טוב..... עד עכשיו אני חושבת שהכי הכי הכי חסר בעונה הזאת זה החיים הפרטיים של סיד מחוץ ל CIA וה"זהות הבדויה" שלה כמו פרנסי וויל.....זה תרם המון למתח בחיים שלה והקטע של "וואו רק שלא יעלו עליה" כמו ההרגשה בעונה הראשונה וברוב העונה השנייה.....הקטעים שלה ושל ווהן לדעתי טיפה פחות חסרים כי בת'חלס כל מה שראינו מהם זה סוף של פרק אחד ועוד 8 פרקים שהם ביחד, עד שהם נהייו ביחד היה את המתח הזה והמבטים בינהם מה שיש גם בעונה הנוכחית, לא?

למעלה