עונה שלישית של nip/tuck

Macpire

New member
עונה שלישית של nip/tuck

אהלן..:) אני כרגע מתגורר בחו"ל וקיבלתי המלצה של חברים להוריד את הסדרה הזו, אני ואישתי התמכרנו:) הפרק האחרון של העונה השניה מותח נורא.. מישהו יודע על מתי תצא העונה שלישית? והאם אפשר להוריד אותו איפהשהו? :) תודה מראש.

היא תצא בספטמבר.../images/Emo13.gif

ואז תוכלו להורידה. אך יש לי שאלה.. ושתשובתך תכיל את הסימן
בכותרת. מה היה הסוף של העונה השנייה?

Macpire

New member
הסוף...

יש פסיכופט סידרתי שמשחית פניהם של אנשים יפים, ושון וכריסטיאן מתקנים את פניהם בתור "פרו-בונו" הפסיכופת קורא לעצמו The Carver לאחר הפרסומים הפסיכופט פורץ לביתו של שון ומחכה שיצא מהמקלחת, הוא תוקע בו מזרק עם חומר שמשתק אותו, וחותך לו צד אחד בפנים ומאיים עליו כי אם יתקן שוב את "עבודותיו" דינו יהיה מוות. לאחר המקרה הזה המשטרה שמה שומרים מסביב לשעון על ביתו של שון, אך לשון יש תוכנית, הוא בכל זאת מתקן את פניה של הבחורה הנוספת שהושחתה בנסיון למשוך אליו את הפסיכופט שוב ולירות בו ע"י הסרת השומרים והצבת מצלמה נסתרת במקרה של סכנה שהשוטרים יצפו מה קורה בבית דרכה, אבל התוכנית של שון לא עובדת, כי בזמן ששון ציפה שהפסיכופט יפול ברשתו, הפסיכופט הגיע לביתו של כריסטיאן דקר אותו במזרק משתיק, ושמעו רק קול של סכין...... ככה זה נגמר, מותח מ-א-ו-ד!

b u s t e d

New member
אבל עדיין... אנשים לא תמיד קוראים

ת'כותרת....
זה דבר ששמים לב אליו!

limors2

Active member
אני פתחתי תהודעה...../images/Emo54.gif

בכוונה.... ואז ראיתי רק תמילה הראשונה והשתלטתי על עצמי

Rachel47

New member
כן גמני..וישר סגרתי ../images/Emo15.gif

ואני יודעת שהוא כתב ה"סוף" אבל אתה מכיר את זה שיש אנשים שלא מגלגלים קצת למטה לחפש שירשורים וישר פותחים הודעה חדשה על כל נושא דבילי...מכיר אותם
אז כמו שיש אותם יש אנשים שלא מבינים ש"הסוף" מתכוון בהכרח לסדרה ולכן חייבים
לסמן את הסימן
אז בבקשה להיזהר

limors2

Active member
אני עכשיו כמעט פתחתי הודעה../images/Emo54.gif

עם אייקון של ספוילר כי כשבאתי לפתוח האייקונים עוד לא עלו ולא ידעתי שזה ספוילר...

יש לי השערה לגבי מה שייקרה.../images/Emo58.gif

נראה לי שאותו רוצח פסיכופט ישחית את פרצופו של כריסטיאן לחלוטין, ובעונה הבאה כריסטיאן יהיה מכוער- והוא ייצטרך להתמודד עם זאת ועם העובדה שהוא מכוער ונגמרו הזיונים.

coralulu

New member
יוווו (אין צורך בספוילר)

תסריטאית את יכולה להיות חחח....ויכול להיות שזה יקרה!

ממ..מה? סליחה, לא שמעתי טוב..

רייצ'ל... מהר מאוד תמחקי את ההודעה הזאת.. אני עומד להתפרץ..

למעלה