עונה שלישית...

lee120

New member
עונה שלישית...

מאיפה אני מביא תעונה השלישית יש לי את כל העונה השניה על המחשב הראשונה היה ומחקתי כי לא היה מקום אני חייב את השלישית אני לא מחכה עד מרץ !! אין מצבב!! מאיפה אני מביא אותה ראיתי שיש בקאזה אבל זה אומר שאין מקורות ברגע שאי מוריד למישהו יש רעיונות?

תנסה תוכנות שיתוף אחרות

אמיול ביטורנט סבבה DC לא חסר... קאזה=

eyalk1

New member
שלום רב

שמי אייל מכפר סבא ראיתי את כל היונה הראשונה על די וי די. ואני מבין שאין עדיין את העונה השניה להשכרה. האם אוכל לקבל ממך את העונה השניה באיכות צפיה טובה- אם כך אשמח מאוד כמובן תמורת משהו שאתה\ את תרצה. נא מסור לי מה דעתך אם לכן או ללא. בברכה אייל

tool2

New member
נצל"ש צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

אני חייבת איזה רקע יפה של האו סי ואני לא מוצאת את הרקע המושלם :p תוכלו לעשות לי שרשור רקעים יפים של האו סי? תודה מראש

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

הדיוידי של העונה השנייה עולה בין 200 ל-300 שקלים. כרגע המחיר ירד למאתיים ועשרה שקלים =)

eyalk1

New member
בקשר לעונה הראשונה

ראשית כל חג שמח אני מודה לך על ההיענות המהירה. יש ברשותי צורב די ויד די . ויש לי את כל העונה הראשונה בדי וי די . אוכל להציע- תשורה קטנה בדמות מתנה ממני - 7 דיסקים של העונה הראשונה אצלך בתיבת הדואר. וזאת רק ההתחלה - יש ברשותי עוד מספר סרטים חדשים שאוכל להכין לך עותק. אשמח אם תיצור עימי קשר - אם הינך רציני ? שוב שמי אייל מכפר סבא- ואם אפשר לעבור לשיחה בטלפון אשמח - לתיאום. הסלולרי שלי- 054-7975454. חג סוכות שמח. אייל מכפ"ס.

DirrtyShay

New member
נ"ש - אפשר לקנות את העונה הראשונה ?

ב-DVD...
כי אני צופה מכור לסידרה אבל משום מה כל פעם שיש את השלושה פרקים של הסידרה (כן הפרקים של העונה הראשונה) אני מפסיד אותם.. אבל ראיתי הכל עד הפרק האחרון שלשום (פרק נהדר, מוזיקה נהדרת ועלילה נהדרת... זעזע אותי אבל זה מה שיפה
). אז יש אפשרות איפשהו לקנות את זה ב-DVD עם תרגום לעברית ? אם כן אז איפה וכמה זה עולה בערך...? ולעונה השנייה יש כבר ? ודי שאלה אחרונה - מתי תתחיל העונה השלישית ב"יס" ידוע כבר..? תודה וסליחה על ההפרעה, שי

DirrtyShay

New member
../images/Emo2.gif באמת...?

כמה זה עולה בערך כל העונה ? ועוד משהו - יש את העונה השנייה גם..? גם בעונה השנייה אני מאמין שפיספסתי פרק אחד או שניים גג.

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

יש את העונה הראשונה במאתיים ועשרה שקלים. ואת העונה השנייה בשלוש-מאות ומעלה. כל חנות של Tower Records, Bug, או חנויות למכירת DVD.

למעלה