עונה שניה- מי שלא ראה- ספוילר

עונה שניה- מי שלא ראה- ספוילר

אני חייבת להגיד שזאת כבר פעם שניה שאני רואה את העונה השניה ומפרק לפרק אני נהיית יותר עצבנית ... יואנה הקופה המכוערת הזאת שאלוהים יודע מאיפה הקריצו אותה להיות "דוגמנית" מנצחת?!?!?!? ועוד כשהיא עומדת מול הדבר המושלם הזה שנקרא מרסדס? מרסדס פשוט מדהימה .. יש לה יופי יוצא דופן, חיוך כובש, עיניים מדהימות, שיער ... שאפשר רק לקנאות ... והדבר הזה ... הדבר השמן לשעבר הזה ... עם הקרבולת על הראש והפרצוף שלא דומה לשום דבר שראיתי בחיים שלי ... הדבר הטוב היחיד שיש בה זה העיניים שלה, שבטח לא מפצות על כל המכוער שיש בה (ויש!) וזה מנצח?! זה?!?!?!?! כל כך התעצבנתי כשראיתי את זה פעם ראשונה ... כאילו הביאו את הדבר הכי מכוער שהיה (ואני אקטין בדימוי ואגיד) בתוכנית מול הדבר הכי יפה שקיים .. והדבר המכוער הזה מנצח?! עצוב ... פשוט עצוב ...

ANTM

New member
תשמרי על איך שאת מדברת!

מותר לך לחשוב שמרסדס היתה צריכה לזכות,אבל קצת תרסני את התגבות שלך לא נראה לך?! עובדה שיואנה ניצחה והיופי שלה הוא בכלל לא נתון לויכוח-יש לה יופי הורס,אני =בטוחה= שאת ממש לא נראית טוב כמותה... השיער של יואנה נראה מדהים,ואם סיפרו לה אותו קצר זה בגלל שהיא יפה אמיתית שלא צריכה שיער להתחבא אחריו! יש לה לא רק עיניים מדהימות,אלא גם מבנה פנים מושלם,שפתיים חלומיות ואף קטן ומהמם. להגיד שיואנה ה"דבר" הכי מכוער??סלחי לי זאת פשוט חוצפה ותתביישי לך על צורת הדיבור המכוערת שלך!ויודעת מה? הלוואי שכל הקופים היו נראים כמוהה!(הרי קראת לה קופה...) תירגעי ודי=)

LadyVampire

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרי...

מרסדס חמודה. לא יפה. (לדעתי, אופקורס
)

JULI4561

New member
ואו איזה עצביםם .. חחחחח ..

היא בכלל לא מכוערת ! .. לפי דעתי עשתה עבודה טובה ..!! ועם השופטים החליטו שהיא מנצחת היא מנצחת ואין מה להתווכח ..! אולי אהבת את מרסדס .. גמאני חשבתי שמרסדס חמודה אבל לא בשביל להיות הזוכה ! ...

כן מרסדס הייתה צריכה לנצח

אבל יואנה לא מכוערת השיער שהיה הקרבולת הזאת הייתה מכוערת

ANTM

New member
אתם רציניים?? לדעתי השיער הקצר ...

של יואנה ממש מ=ה=מ=ם!!!!! כל כך הולם אותה קצררררררר

Daniella 21

New member
יואנה ממש יפההה../images/Emo24.gif

אבל אני הכי אהבתי את שנדי למרות שהיא התנהגה בחוסר אחריות לגמרי והיה לה עבר של סמים אני בטוחה שהיא יכולה להצליח בגדול אהבתי את התמונות שלה הכי הרבה

Daniella 21

New member
ומצרפת תמונה להוכחה../images/Emo26.gif

אבל אני הכי אהבתי את התמונה שחור לבן עם יואנה שאחד שופטים אמר שזה נראה כמו תמונה של ואן הלמוט שהוא צלם ידוע משהו כזה...

את בעצמך עצובה

טוב שלא לקחת קשה כולה תוכנית וד"א-יואנה ממש אבל ממש לא מכוערת היית מתה שיהיה לך רבע מהיופי שלה ומהפנים הנדירות שלה

הייתי מקריבה את עצמי

בשביל לא לקבל רבע מהיופי שלה. וזה שאתן (אתן= כל המגנות של יואנה) מחליטות שאני מכוערת בגלל שאני חושבת שיואנה מכוערת כבר מראה שאין לכן שומדבר אחר להגיד לטובתה. כי חוץ מלהגיד שאני מכוערת לא אמרתן שום דבר אחר .. אז חבל על העיוורון שלכן. לא נורא ...

למעלה