עונה שניה, פרקים 4-6

blur2

New member
עונה שניה, פרקים 4-6 ../images/Emo58.gif

העונה השניה באמת מדהימה עד עכשיו
פרק 4 הנישואים של תומי וג'וליה ממשיכים להדרדר וההורים של ג'וליה מגיעים כדי לקחת אותה ואת התינוקת. תוך כדי, אבא של ג'וליה מתנהג בחוסר כבוד עם תומי. סקוטי מבקש מקווין שייצג אותו במשפט שנערך בעקבות עבירת תנועה שסקוטי ביצע כביכול. קווין מנצח, וסקוטי מזמין אותו לארוחה. האקסית של מקליסטר מאיימת להופיע בטלוויזיה ולהרוס את שמו הטוב. מקליסטר מנסה לדבר איתה, אך בסופו של דבר קיטי מתערבת ומונעת ממנה להופיע. נורה מתעקשת שג'סטין ייקח את התרופות להקלת הכאב. פרק 5 רבקה מתחילה לטפל בג'סטין. היא מסיעה אותו לכל הטיפולים ואפילו גורמת לו להתמכר לטלנובלות
בפיזותרפיה ג'סטין מדבר עם מישהו שמספר לו שהוא לא מרגיש כאב בגלל הכדורים, וכשהם חוזרים הביתה (ג'סטין ורבקה) רבקה מתחילה לחשוד שג'סטין לקח יותר מדי כדורים כדי להקל על הכאב. קווין שואל את סול אם הוא הומוסקסואל - אבל סול מכחיש בתוקף ומתעצבן. קיטי מוצאת הסכם טרום נישואים על השולחן של רוברט. שרה קיטי ונורה נוסעות לספא כדי להרגע... כמובן שבדיוק ההפך קורה: הן מגורשות מ"החדר השקט", נורה נוסעת לבקר את תומי באמצע הלילה, ושרה פוגשת מישהו אבל שוכחת איפה החדר שלה
הולי מגיעה לעבודה ומגלה שתומי ולינה לובשים את אותם בגדים שהם לבשו ביום הקודם... :O פרק 6 פרק עצוב
ג'ו מבקש משמורת על הילדים ואף מקבל אותה למרות כל מאמציה של שרה. קיטי בהריון (וגם גילינו שג'סטין הוא הרכלן של המשפחה!
) הולי דורשת מלינה ומתומי לשכוח ממה שקרה ולהתנהג במקצועיות כדי לא לפגוע בחברה.

L O T E M U S H

New member
או תודה, מישהו כותב על לקצב ארה"ב../images/Emo58.gif

ג'ו היה נוראי בפרק האחרון, לא הכרתי אותו בכלל...ושרה המדהימה הזאת היה לי כל כך חבל עליה
יאללה מגיע לה איזה גבר רציני כזה
וזה די מזעזע שהורסים את הנישואים של תומי וג'וליה...ממש לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מהר וזה גם די מיותר לדעתי.. וגם אני ממש נהנת מהעונה עד עכשיו, שימשיכו ככה!

blur2

New member
ג'ו באמת עיצבן ../images/Emo4.gif

אבל אולי זה בגלל שאנחנו אוהבים כ"כ את שרה
אני אוהב את הקטעים של ג'סין =) למרות שפרק לפני אחרון כמעט בכיתי כשנורה בהתה בה בגלל הסמים..

למעלה