עונה 10 פרק 11

עונה 10 פרק 11

אוףףףףףףףףףףףףף
חבל חבל חבל. זו החבורה הכי מעצבנת שראיתי בהשרדות. קייטי, פשוט נעל (ואפילו לא אדידס, בקושי גלי) טום הפרנואיד, עם הנאום המפגר הזה. קארן, אין לי מילים, כאילו, מה את הולכת לספר לו????? וגרג המעצבן, כמו ילד שאין לו עוד משפטים חוץ מ"סטף חייבת ללכת"...... חבל...

Confide In Adam

New member
מסכים לגמרי

קורור פשוט מעצבנים, אני לא אוהב שם אף אחד (לעומת אולונג שבה אהבתי את הרוב).. הם הסיבה שבגללה העונה הזאת מדורגת אצלי בתחתית דירוג העונות האהובות עליי.. וקארן הזאת פשוט מטומטמת!

NamelessGirl

New member
בהחלט!!!

בעיקר בגלל החבורה הזאת כל כך שנאתי את העונה. הם פשוט useless. וכל כך מגוחכים בדרך ההתנהגות שלהם. וחכה..זה אפילו לא הגיע לשיא.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifפשוט נורא.

קייטי וקרין בכל עונה אחרת היו עפות על טיל כבר מזמן.

Fairywitch

New member
זה הפרק ה-כ-י מעצבן בעונה!!!../images/Emo46.gif

שונאת את קרין, שונאת

n o g a m o o n

New member
העונה הזאת ממש לא מוצאת חן בעיני

האמת שאת קורור לא ממש הכרנו כי הם לא היו מעניינים מספיק מהתחלה. העונה הזו שונה מאחרות בכמה אופנים. בד"כ כששתי הקבוצות מגיעות במשך המשחק ל"מועצת השבט" אנחנו מכירים את המשתתפים ופה בגלל שקורור לא הגיעו בכלל בהתחלה אנחנו לא מכירים אותם ועכשיו מתחילים להתרשם מהם (לרעה). דבר נוסף שונה זה המיזוג שלא היה. בעונות קודמות במיזוג החליפו מטפחות ומצאו שם חדש לשבט המחובר. ועשו מזה חגיגה אחת גדולה. פה בגלל שלא היה מיזוג מסורתי לא החליפו שם ( אני לא זוכרת לגבי המטפחות ) כך שבעצם סטפני הצטרפה לקורור ולא לשבט חדש. אם הייתי יכולה הייתי מעיפה את קארין וקייטי יחד היום. שתיהן מעצבנות אותי. מעניין מה תהיה המנטרה החדשה של גרג עכשיו שהמנטרה הקודמת שלו הודחה.
ועוד משהו קטן, תום הוא חתיך הורס (מבחינתי לפחות) אבל יש לו קול מעצבן וגם לאיאן. מעניין מה יהיה מחר.

עד היום עוד החזקתי מטום קצת, אבל

היום, ההתקף פרנואידיות שלו הרס אותי. וזה בהחלט נכון, לא יצא לנו ממש להכיר את השבט הזה, ובאמת זה שבט עלוב ואין לי אפילו פייבוריט אחד. ואם אני ממש חייבת אני אבחר באיאן החננה הקטן.

למעלה