עונה 10 פרק 12

עונה 10 פרק 12

טוב אז קצת איבדנו את הקסם, וניהיה קצת משעמם, אבל באתי עם ציפיות ממש נמוכות ויחסית נהנתי מהפרק. (במיוחד מהתגובה של גרג). יש לי שאלה: יוצא שאני חושבת על זה הרבה, אני לא מבינה למה לא משנים את הפורמט של המשחק, הרי ברוב המקרים יוצא ששבט אחד נכחד לחלוטין, ללא שום קשר ליכולת ההשרדות שלו (הכוונה אחרי המיזוג). ששבט מגיע ביתרון מספרי גבוה יותר למיזוג, הוא מרגיש צורך לשמר על השבט המקורי שלו, וזה דיי מעצבן, למה לא להעיף את אלה שמאיימים עליך?, או מי שמעצבן אותך במיוחד? מה הקטע הזה בלשמר שבט??? לא היה יותר נחמד עם לא היו שבטים? מתחילים 18 שורדים כרגיל, ולפני כל אתגר מחולקים באופן אקראי וזמני ל 2 קבוצות, כל אתגר קבוצות שונות, ובסיומם חוזרים לשבט אחד. סתם משהו שחשבתי עליו

אממ

אם נגיד מישהו ירצה להעיף מישהו מהשבט שלו, הוא לא יודע אם הוא יכול לבטוח בקבוצה השנייה אם היא לא תראה את זה כחולשה ותעיף אותם אחד אחד. חוץ מזה הייתי עם אנשים יותר מ20 יום בזועמה והרגעים הכי קשים, אני מניח שיש יותר אמון בהם מאשר באנשים שהכרת רק כמה ימים של לפני התוכנית וביום הראשון .. [ מקווה שהבנת מה שניסיתי להעביר xD ]

Fairywitch

New member
גם אני תוהה../images/Emo45.gif

במיוחד בעונה הזאת שזה ממש בולט. הרי עדיף היה להשאיר את סטפני ולהעיף את גרג וטום- שעם כמה שהיא חזקה- הם חזקים יותר... אבל זה כי קייטי וקרין מטומטמות
היו עונות שאנשים באמת ויתרו על רעיון הנאמנות השבטית ועברו צד, כי כמוך- הם הפעילו את השכל. למה הנטייה לעשות את זה מלכתחילה? כי זה מנגנון ההגנה הכי טוב- אלה אנשים שאתה מכיר יותר טוב, ושווה לך לסמוך עליהם מאשר על כאלה שאתה לא מכיר בכלל.

CoolBoy 17

New member
הקטע בלשמר שבט../images/Emo58.gifעונה 11

זה האנשים שהיית איתם מהתחלה ויש לך ברית איתם אם תחליף צדדים אז גם אף אחד לא ידע אם לסמוך עליך כי דפקת את השבט שלך אז אתה גם יכול אחר כך לדפוק את הצד שעברת אליו ואם תגיע לשניים האחרונים עם מישהו שהיה בשבט השני סביר להניח שכל מי שהדחת מהשבט שלך יכעס אז דווקא לא יצביע לך (סטפני)

n o g a m o o n

New member
גם אני נהניתי מהפרק באופן מוזר

גם לי לא היו ציפיות ודוקא היה נחמד לראות אייך המשחק סוף סוף מתחיל בקורור. קייטי מעצבנת אך לא טיפשה. בהתחלה כעסתי על איאן שסיפר לה על ההצבעה נגד גרג, אבל היא עשתה את הדבר הנכון והצביעה לו. היה שווה לצפות רק כדי לראות את ההבעה שלו חיחיחי קארין אכן שחקנית הוליוודית אבל ,נראה לי שאחרי שיעיפו את ג'ן היא הבאה בתור. סוף סוף הסכינים נשלפות , אולי יהיה קצת אקשן. ובקשר לפורמט של התוכנית, הבסיס לא משתנה אבל יש חלקים שכן . נראה לי שיוצרי הסידרה חשבו על האספקט של נאמנות שבטית מול נאמנות אישית. כי בסופו של דבר ריאליטי מספק איזה יצר סקרנות שלנו ( אחרת לא היינו רואים את הסידרה) ומעניינת ההתפתחות של המשחק והשינוי בהתנהגות אחרי המיזוג והמשחק האישי.

בהחלט האוסקר ../images/Emo106.gif הולך לקרין

בהחלט נחמד לראות את הציפורניים נשלפות. ואיזה כייף היה לראות את השוק של ג'ן, חיחיחיחי. זה בהחלט מסקרן כמו שזה עכשיו, אבל ברוב המקרים כבר יודעים מראש מה יהיה, ומי ילך, וסתם לדוגמא עונה 5 - ידעת ברצף 5 פרקים מי הבא בתור שילך, וזה מעצבן ומתסכל. או כמו עונה 9 כ"כ כאב לי על צ'אד וסאג', הלכו רק בגלל שהם בנים, נו באמת..... בגלל זה אני אומרת צריך קצת פלפל להכניס, איזה טוויסט.

עומרי TV

New member
גם לכם....../images/Emo35.gif

כתבו בכתב באנגלית לא זוכר ועל זה בעברית חוצפה לא הבנתי כלום כל איזה 5 דק' ממש לא בסדר כתבו תירגום לא זוכר באיזה שפה ועל זה התירגום בעברית ושתי הצבעים זה לבן אז לא הבנתי מה כתוב..

Fairywitch

New member
חחח, גרג../images/Emo6.gif

איך קרה לו בדיוק מה שהוא עשה לסטף
וכמה קרין, ג'ן וקייטי מטומטמות- הן יכולות היו להפוך את כל הבנות לצוות מנצח! עכשיו זה די אבוד
קורור שבט כ"כ מטופש

למעלה