עונה 10 פרק 14 ב'

עונה 10 פרק 14 ב'

האמת עוד לא ראיתי, אני יראה בערב. אבל אם יש לכם מה להגיד......אז תשתוללו.

Fairywitch

New member
גם אני אראה רק בערב. ולמרות שראיתי פעם-

שכחתי את פרטי הפרטים של כל פרק...

שלישייה מגעילה...

חוץ מקייטי החמדמדה.
נראה לי שהמעוצת שבט הייתה משעממת, לא ממש זוכר. ולא רק שאיאן גמל מעצבן, הוא גם טיפש. גאד, 38 ימים באי הזה ולפרוש ככה? אוקיי...

Confide In Adam

New member
מסכנה קייטי..

לא שאני אוהב אותה, ולא שאני חושב שלא הגיע לה, אבל היא ממש חטפה מהמושבעים, קצת ריחמתי עליה.. איאן וטום היו קרוב ל12 שעות על העמודים,מה שגרם לי לחשוב - איזה מסכן ג'ף פרובסט! מה הוא עושה במשך האתגרים הארוכים והמייגעים האלו? 12 שעות פשוט לשבת שם ולבהות במתמודדים זה בטח לא קל! השאלות של המושבעים ומה שהם אמרו היו די לעניין. הם לא היו ממורמרים וכועסים מדי (יחסית למושבעים אחרים). ללסיכום פיינל 3 נוראי, איאן אידיוט וקייטי וטום מעצבנים! טוב שהעונה נגמרה..

n o g a m o o n

New member
וואלה, סוף סוף רואים את הסוף ../images/Emo3.gif

אחת העונות הכי מעצבנות. איאן אידיוט. אחרי 11 שעות פתאום נדלקה לו המנורה מעל לראש? קייטי חטפה על הראש כמו שאף פעם לא קרה. היא נעלבה שחשבו שהיא פטתית, כן? לא הזיז לה שפגעה באנשים וצחקה עליהם. היא נראית לי סנובית אמיתית שחושבת שהיא מתנת אלוהים לאנושות. והיא לא מסכנה בכלל כי הגיע לה. היא לא ענתה על רוב השאלות כי לא ידעה מה להגיד חוץ מ- " שיחקתי את המשחק לפי התוכנית שלי" בולשיט ותום, נו הוא הוכיח את עצמו וזהו. מחכה כבר ליום שלישי לפתיחת עונה 11

Confide In Adam

New member
צודקת לגבי קייטי

התשובות שלה באמת לא היו טובות, וחזרו על עצמן. לא שטום היה כזה מצטיין בתשובות שלו, אבל מול קייטי הוא בהחלט יצא יותר טוב.

Princess110

New member
לא נכון לדעתי היא אמרה את מה שהיה...

לה להגיד, אותי היא שיכנעה! כי תחלס גם אם היא הייתה קורעת את עצמה ומנסה להצליח באתגרים היא לא באמת הייתה יכולה להתחרות פיזית נגד טום או איאן..אז היא הלכה על התחום שכן היא יכולה להראות תחרות..! מה לעשות שהיא לא חזקה מספיק מבחינה פיזית..ובמקום לנסות להצליח במשהו שיהיה חסר תועלת כי היא לא באמת מהווה תחרות לטום ואיאן היא הלכה על התחום שהיא חזקה בו..! אני חושבת שגרג נכנס בה חזק מידי וזה לא היה מתאים מה שהוא אמר לה, אחרי הכל טום הוא זה שבגד בו! אחרי הכל היא הייתה נחמדה וכולם אהבו להיות איתה והיא הביאה הרבה חוש הומור וכיף למחנה...וזה חשוב..! פשוט כולם עצבניים עליה שהיא הצליחה להגיע לשם למרות הקושי הפיזי שלה והם לא..!

CoolBoy 17

New member
היא לא היתה נחמדה

הקטע שלא סתם שהיא היתה גרועה בתחרויות היא לא כמו שאת אומרת הלכה על התחום שהיא טובה בו היא היתה מעצבנת כל העונה ולפחות היתה יכולה לעשות מאמץ בסוף אבל מה הקטע להגיד לג'אנו שהיא לא תענה לה כי היא לא חושבת שהיא תצביע לה? לא תהיה לך סביר להניח עוד הזדמנות לזכות במיליון דולר את לא יכולה להתאמץ קצת? ומילא אם היא כל כך בטוחה שג'אנו לא תצביע לה אבל מה היא שכחה שיש עוד 8 מושבעים אחרים ששומעים את זה? ואיאן גם כן אחד השחקנים המפגרים ששיחקו את המשחק... לא אוהב את העונה הזאת

Princess110

New member
לא חושבת ככה..

אבל אני עייפה מידי בשביל לחפור..אז ..כל אחד והדעה שלו!

נחמדה???? ראינו את אותנ עונה???

היא הייתה עצלנית, היא ירדה כל הזמן על ג'נו, רבה עם קרין, זלזלה בג'ן, צבועה עם קובי, ומניפולטיבית להפליא עם איאן (שזה לא בהכרח רע, אבל רחוק שנות אור בנחמדה!!). ובמקום לחפר על הכל בנאומים והשאלות, היא עוד משחקת אותה,בקיצור, טוב שהפסידה, ועוד יותר טוב שהעונה נגמרה!!!!

n o g a m o o n

New member
פתאום קפצה לי לראש המחשבה שאם המשחק הזה

היה הולך כמו כל העונות ואולונג היו מנצחים מדי פעם. קייטי היתה מועפת כבר באחד הפרקים הראשונים כי לא היתה טובה בשום דבר. ולא היתה מגיעה בכלל לשבת בשניים האחרונים.

לא, אני לא מאמינה

שבן אדם יכול להיות כזה טמבל!!!!!! למה באת למשחק????? בשביל לעבור 39 ימים, לעמוד על פ...עמוד 12 שעות ולפרוש??????? אני שמחה שהפדלאה הזו הפסידה, ובמקום לנסות להציל כמה קולות, היא עוד מתחצפת??? יאללה שיגיע יום שלישי, ונשכח את העונה הנוראית הזו!!!!

mmeny

New member
קצת סימפטיה לאיאן

הבנאדם הראה גדלות נפש. נכון שלא הולכים עם זה למכולת,אבל החיים זה לא רק כסף. לקיטי 0 סימפטיה,המושבעים פשוט התעללו בה,אבל זה הגיע לה. באמת עונה חלשלושית ביותר,החל משבט אולונג האיום,הגענו למצב שרק בכמה פרקים האחרונים היה מתח-וגם לא משהו. לטום הגיע,ולנו מגיע לא לראות את טום יותר,ועונה חדשה,ומהר!!

CoolBoy 17

New member
הצתה מאוחרת אבל נזכרתי בזה שגם ג'אנו פרשה

זה היה חוקי? בעונות אחרות אנשים רצו לפרוש אבל כל עוד לא הצביעו נגדם הם היו חייבים להישאר היתה אחת בעונה 6 שהיתה מאוד חולה אבל הברית שלה היתה צריכה אותה ואנשים לא הסכימו להצביע נגדה והיא נשארה

Fairywitch

New member
בעונה 8 שתיים פרשו, אפילו בלי מועצת שבט.

ואתה בטח מדבר על שונה

למעלה