עונה 10, פרק 14 חלק א'

Confide In Adam

New member
רביעייה מעצבנת

מצד אחד איאן עשה בשכל שהוא רצה להעיף את טום אם טום לא היה מצליח להשיג חסינות. מצד שני הייתה לו פליטת פה טיפשית שכמעט העיפה אותו מהמשחק. והוא פשוט מעצבן אותי בכללי, באיך שהוא מדבר ומתנהג. עיצבן אותי איך שבמועצת שבט קייטי כעסה על איאן כי הוא ניסה להסביר את עצמו לטום ולא היה לו איכפת מה היא חושבת.. סליחה באמת שלא הכל סובב סביבה, מה היא נדחפת? כזאת דרמה קווין.. ג'ן אפילו לא ניסתה להציל את עצמה.. אם טום לא היה מספר לה על הפליטת פה של איאן היא פשוט הייתה נותנת להם להצביע עבורה בלי בעיות.. רק עוד 2 תכניות ומתחיל הישרדות 11! יש!
אני דווקא מחכה ל-2 התכניות האחרונות, לראות מה יגידו המושבעים (אני זוכר במעורפל) ולראות את האיחוד..

Fairywitch

New member
ג'ן מאוד פלגמטית../images/Emo45.gifוהעינייפ של איאן נורא

מפחידות אותי
אבל הוא דווקא חננה חמוד
ז"א, במציאות הייתי ממש מחבבת אותו- הוא טוב כזה ותמים (וגבוה!).

אז ככה

קרין עדיין מצליחה לעצבן אותי, אפילו שהיא שם בפינה. איאן בדיוק כמו שכתבת, חננה מתוק, וממש לא מתאים למשחק הזה, מרוב שהוא תמים הוא כמעט הפיל את עצמו היום. קייט - יה חתיכת פרזיתית כפויית טובה, בזכות איאן היא עדיין שמה, והיא לא ניסתה אפילו לעזור, לזרוק מילה טובה, כל מה שעניין אותה זו היא עצמה. וג'ן - אפשר להגיד עליה הכל וזה יהיה נכון אבל.... היא עדיין שם. וטום, בהתחלה חיבבתי אותו עכשיו אני לא סובלת אותו.

n o g a m o o n

New member
את צודקת לגבי הפרזיתיות של קייטי אבל.........

בסוף היא עשתה את הדבר הנכון (לאיאן) ולא רשמה את איאן ובגלל זה היה שובר השוויון. ז"א היא לא דיברה אבל עשתה. וג'ן אפילו לא התאמצה בסוף כי ידעה שאין לה צ'אנס.

biסk

New member
מישהו יכול לשלוח לי במסר קישור להורדה?../images/Emo7.gif

בצהריים אל ראיתי כי היו אצלנו משפחה ואמרתי שאני אשים שעון מעורר לתשע ורבע לראות את השידור החוזר ופספסתי:( ארר זה כזה מעצבן כי חיפשתי מה לראות במחשב ואז נזכרתי בזה בדיוק דקה אחרי שנגמר מי שיוכל לשלוח לי קישור במסר להורדה ישירה של הפרק אני אשמח או אתר שנותן את הפרקים להורדה..

mmeny

New member
בקשר לפרק האחרון

איאן,שהיה בין האנשים שאהבתי,יצא בעיני רע ביותר בפרק הזה. הדיבור עם ג'ן וקטי ומיד אחרי זה הוא מתודה למצלמה "אם טום ינצח,מיד אני החבר הכי טוב שלו" ממש לא מובן לי. גם בקשר להגיון,הרי אם הוא לא היה בוגד בטום,הוא יכל בקלות להגיע לגמר,לא סביר שמישהו אחר היה לוקח את החסינות וביחד עם קרין (אם לא היה דואג להעיף אותה) היו מעיפים את ג'ן וקטי,ואח"כ את קרין. אבל כנראה שהרגשות הם פקטור רציני במשחק,וקטי המניפולטיבית (שלא עשתה כלום מתחילת המשחק), פשוט תפסה אותו,כבחור צעיר ומלא בהורמונים,והיא תמיד יוצאת נקיה מהענין. מבחינת מניפולטיביות,קטי היא המלכה של הסדרה הזאת

Fairywitch

New member
מניפולטיביות ומזל-

כי הכל היה אחרת אם לשבט אולונג היה יותר מזל. אבל זה לא קרה, אז הכל wishful thinking...

Princess110

New member
"בחור צעיר ומלא הורמונים"..

אתם רוצים להגיד לי שאיאן דלוק על קטי?! זאת אומרת תהיתיי בקשר לזה הרבה זמן..כי זה כבר הגיע לבכיו ו.."אם את רוצה אני יפרוש מהמשחק" או משהו כזה.. אבל עד עכשיו לא היה כלום בינהם אז זה לא היה אופציה..איך הוא יכול להסתכל עליה.. חח ויש משהו שמדאיג אותי..אין להם אוכל שם וכל אחד ניראה עצמות ורק קטי והבטן שלה לא יורדות...חחחחח

Fairywitch

New member
כן, גם לי זה נראה מוזר!../images/Emo6.gif

לא נראה לי שהוא נמשך אליה דווקא, הוא יותר נקשר אליה או משהו. חמוד

yarden777

New member
אני מחכה למחר.. מישהו הצביע בכלל ../images/Emo58.gif

לקטי? או שכולם כמעט הצביעו לטום?

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gifזה היה אחת העונות הגרועות אבל אני

זוכר שבחיים לא היה ניצחון 7-0 אז נראה לי קובי המפגר הצביע לה