עונה 11 פרק 3

danna C

New member
עונה 11 פרק 3

אני יודעת שמנהלות עושות את זה אבל בבקשה תנו לי פעם אחת =] יאשה: ארבעה בנות: סטף- גדולה מהחיים אימי-נקעה את הקרסול מסכנה אבל אהבתי שהיא אמרה שהיא לא מוותרת! בריאנה שהלכה הביתה- לא עשתה כלום "ונשענה על עמוד בזמן שכולם קרעו את התחת לידיה- מתאמצת מאד אבל לא אתלטית בנים:גדולים=P נואקום- שוב בובי ג'ון מפחיד וש אישה אחת שאמרה לכולם מה לעשות והשמן הזה אמר שהוא ממש מממש שונא אותה מי זאת? ומי הוא? טוב תגובות על הפרק ממני דנה

מיכל 87

New member
את העונה הקודמת יותר אהבתי ../images/Emo10.gif

זה ישתפר? כי את העונה העשירית אהבתי מהפרק הראשון וכבר אז היו לי פייבוריטים..... 1. אין להם מה לאכול שם!! אין קוקוסים! בקושי אפשר להיכנס למים! 2. כל האנשים או עצלנים או פצועים או שניהם ביחד. 3. מה הקשר לסטפני ובובי ג'ון.. נכון, הם היו הפייבוריטים שלי בעונה הקודמת אבל זו עונה אחרת ופה הם סתם תקועים (במיוחד בובי ג'ון).

danna C

New member
אני מטערבת איתך שבעונה הזאת יהיו את...

הטוויסטים הכי חזקים! כמו בעונה הקודמת שהעיפו את גרג במקום את קרין או שקנו בפשרה? פה זה יהייה הרבה יותר משמעותי נראלי רק בגלל הקטע הזה שאין פיבוריטים. שהחזקים ישארו יהייה משו חבל על הזמן איזה בגידות ילכו שם חכי חכי אני מתערבת זה מה שיקרה.,..

n o g a m o o n

New member
עם כל הכבוד לסטפני (ויש כבוד)די עם ההתבכיינות

אוקיי , במקרה קרה שנפלת על השבט הזה, תקבלי את הדבר כמו שהוא וזהו. היא לא יודעת מה הולך בשבט השני. סתם נראה לי לא פייר אייך היא מלכלכת על השבט שלה. טוב שבריאנה הלכה, לא רק בגלל שהיא עמדה והסתכלה על הקרב ולא השתתפה . אלא היא היתה בהחלט מוזרה לי. בינתיים הכי חמוד בעיני שם הוא בראיין. בנאקום עוד לא מצאתי פייבוריט האמת. אני מקוה שהגלגל יסתובב לטובת יאשה (ולא בשביל סטפני) כי הם נראים לי הרבה יותר נחמדים.

Princess110

New member
שאתה מתאמץ וקורע את התחת כדי שהקבוצה תנצח

זה המינימום שאתה מצפה מכל הקבוצה לצפות.. וכבר מספיק שאחד לא עושה את זה זה מאוד מאכזב ומתסכל!

מור תור

New member
../images/Emo45.gifאין ספק

כמו שדנה אמרה אחת נשענת על עמוד אחת נקעה רגל ואחת שלא שמעה מזה ספורט בחיים שלה
קיצר זה מתסכל

מיכל 87

New member
יש לה דרישות גבוהות

היא ספורטאית וקל לה באתגרים.. וצריך לזכור שהם לא באים רעננים למשימות האלה.. הם בקושי ישנים, בקושי אוכלים ויש 45 מעלות פור גאד סייק.. והיא יותר רגילה לתוכנית הזאת.....

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבריאן../images/Emo99.gif

מזכיר לי את רוב ססטרנינו. בהחלט מספיק לי בשביל לאהוב אותו. מה גם שהוא הציל את לידיה (לא שאני אוהבת אותה, אבל העובדה שהוא מסוגל לעשות את זה).

Fairywitch

New member
כי מסכנה, אם הייתי במקומה גם אני הייתי מקטרת

על מר גורלי... מה ההסתברות ליפול שוב ושוב על רצף הפסדים?

Edelweiss

New member
סורי, אבל עם כמה שסטפני

היא שחקנית טובה וכולי וכולי... היא מקבלת הרבה יותר מדי תשומת לב. כל הזמן המצלמה מצלמת את התגובות רק שלה, ג'ף כל הזמן שואל אותה שאלות השוואה לעונה הקודמת, מראיינים אותה המון בהשוואה לאחרים, ובכלל יש פה תחושה של אי שוויון. סטפני היא כאילו "מעל כולם" בצורה מסויימת וזה מוזר לי. כל הרעיון הוא שכולם באים חסרי ניסיון, אותו הדבר, והשוני של סטפני כ"כ בולט. זה ממש מרגיש כאילו היא שחקנית מועדפת מבחינת ההפקה ואני חוששת שהם הולכים להמאיס אותה עלי
בובי ג'ון סתם תקוע, גם בעונה 10 לא אהבתי אותו
האמת שאני לא נופלת בינתיים מהעונה... מעונה 10 יותר נהנתי בינתיים.

Confide In Adam

New member
סטפני המסכנה ../images/Emo10.gif

מקווה שהדברים ישתפרו בשבילה! חח, טוב כבר ראיתי את העונה ואני יודע אם הדברים ישתפרו בשבילה או לא.. כמובן שאני לא אגלה! בפעם הראשונה שראיתי את העונה הייתי עצוב בשביל בריאנה, אבל עכשיו כשראיתי את הפרק שוב הגיע לה שהעיפו אותה, היא בכלל לא השתדלה באתגר חסינות!! סתם עמדה שם ולא עשתה כלום.. בינתיים הפייבוריטים שלי הם סטפני, איימי, בראיין וסינדי!
אה, וקצת ג'יימי

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifסטפני../images/Emo10.gif

בריאנה עצבנה אותי גם בפעם הראשונה שראיתי את זה
נשענת על העמוד עם יד על המותן!!!
ממש קים של העונה הזאת
ואני אוהבת את סטפני (דאאא...), סינדי, גרי, מרגרט ורייף (אבל רייף בעיקר כי הוא מזכיר לי מישהו
). אה, וגם בריאן, בהחלט
בקיצור, יש לי לפחות מועדף אחד בכל קבוצה, שזה נחמד.

../images/Emo6.gif מצחיקה אחת

האמת אין לי הרבה מה להגיד על הפרק הזה, רק שאני מאוד אוהבת את בריאן ולידיה. גרי נחמד, וכמובן ג'יימי
. כבר שלושת הפרקים האלה היו טובים יותר מכל העונה הקודמת.

מיכל 87

New member
זה יהיה ממש לא פייר אם סטפני תנצח

היא כבר קיבלה את ההזדמנות שלה והפסידה...

מור תור

New member
תשמעי אני חושב שאני יודע למה נתנו להם הזדמנות

שניה... בגלל שבהישרדות 10 הם בחרו את הקבוצות ולא מפיקי הישרדות עצמם לכן שהם ראו שהקבוצה כל הזמן הפסידה(אולונג) הבינו שזה לא טוב מה שהם עשו בהתחלה(בחירת הקבוצות) מגיע להם הזדמנות שניה לדעתי

למעלה