סולידסנייק2
Member
אין לי מושג מה האמריקאים מוצאים בעונה הזו. בחיי שחוץ מחמשת המתמודדים שהתמודדו בעונות נוספות, כל הקאסט הזה מיותר לחלוטין. העונה הזו היא קצת כמו אוזי עצמו - כל-כך מפומפמת ומהוללת, עד שמתישהו אומרים לך שהמלך עירום. ואז אתה מסתכל עליו כמו שצריך, ולא רק שהוא עירום, הוא מכוסה עלוקות וסובל מזיבה. הפרק הזה ספציפית משעמם ומיותר כל-כך. אין ממש אסטרטגיה, אז מנסים להתמקד בדמויות... אבל אין הרבה כאלה. זה קאסט גרוע. סביר להניח שאו האסיאתים או השחורים ילכו למועצת השבט, כי לא בדיוק מותחים ביקורת על אף אחד משבט אחר.
אבל לעונה הזו יש מתמודד אחד מעל כולם, ולא, לא פרוואטי. זה פנר, שרק במילים הראשונות שלו מוכיח שהוא היחיד בעונה עם טיפונת הומור. אבל זו לא רק טיפונת, זה הומור יהודי משובח. הייתי רוצה לתהות גם כמה אסטרטגיה יכולה להיות בשבטים של חמישה, אבל עונה 12, סירי והכול. היקי מפסידים באתגר, שולחים את פנר לאי הגלות, והוא לא מוצא את האליל. במועצת השבט, בלי יותר מדי הסחות במועצת השבט, סייקו העצלן מודח. פיהוק.
אבל לעונה הזו יש מתמודד אחד מעל כולם, ולא, לא פרוואטי. זה פנר, שרק במילים הראשונות שלו מוכיח שהוא היחיד בעונה עם טיפונת הומור. אבל זו לא רק טיפונת, זה הומור יהודי משובח. הייתי רוצה לתהות גם כמה אסטרטגיה יכולה להיות בשבטים של חמישה, אבל עונה 12, סירי והכול. היקי מפסידים באתגר, שולחים את פנר לאי הגלות, והוא לא מוצא את האליל. במועצת השבט, בלי יותר מדי הסחות במועצת השבט, סייקו העצלן מודח. פיהוק.