עונה 13

omer719

New member
עונה 13 ../images/Emo58.gif

אני רק בפרק שני אבל כבר מתחיל להיות מעניין בעונה הזאת. ומה נסגר עם הבן אדם הזה , ביילי , אולי דמיינתי ( או סתם לא הבנתי כי אני רואה בלי תרגום חחח ) אבל הוא אמר שהוא לא משחק בשביל המשחק ולא בשביל המליון דולר אלא בשביל קנדיס?! הבלונדינית הזאת מהשבט עם הצבע הכחול!? מה נסגר איתו חחח הוא רק אמר לה שהיא יהיה הבא בתור לעזוב והיא אמרה אבל אנחנו אוהבים אותך .. ואז הוא עף באותו פרק. הזוי.

Confide In Adam

New member
זה היה אחד הקטעים המצחיקים בתולדות התכנית

המבטים של כולם ובמיוחד של ג'ף כשבילי דיבר על זה היו כל כך מצחיקים!!! קטע אדיר...

omer719

New member
נכון , אחד הקטעים הטובים

אבל גם ההזויים , ועכשיו ראיתי את הפרק שאחרי שסיפרו לה את זה.. חחחח זה ממש לא קרוב למה שהוא חשב.

omer719

New member
למההההההההההה? ../images/Emo58.gif

איך הם העיפו את קנדיס לפני ג'ונתן?! אני לא מאמין , הוא כול כך מעפן , אני ממש שונא אותו. גם אם הוא יגיע לסוף הוא לא יקבל אפילו קול אחד. (אל תגלו לי אם הוא הגיע , אני רק בפרק 12 ).

omer719

New member
עזבו לסוף.. לפחות אחרי ג'ונתן

הוא בגד בכולם , ביום הראשון של האיחוד היה צריך להעיף אותו.

noam666

New member
ג'ונתן היה ממש מעצבן

והוא גם לאהפסיק לנופף בזה שהוא ה"יהודי המסכן" אווווווי תעשה לי טובה.. זה בכלל לא קשור לזה שהוא יהודי

לא זכור לי שהוא אמר שהוא יהודי מסכן

הוא אמר 'אני אהיה היהודי היחידי שירד את כל המשקל ואצליח לזכות' או משהו כזה

noam666

New member
לפי מה שאני זוכרת

אז הוא כן אמר כל מיני דברים על זה שהוא יהודי ושזה כאילו פועל לרעתו או משהו כזה:S

Confide In Adam

New member
לפי מה שאני זוכר

הדבר היחיד שהוא אמר בקשר לזה שהוא יהודי זה שהוא כמו "היהודי הנודד" (שזה ביטוי ידוע, לא משהו שהוא המציא) כי הוא "נודד" בין השבטים..

omer719

New member
יש לי את כול העונה במחשב , ככה שאם ...

אתם זוכרים באיזה פרק זה היה בערך , אני יכול לבדוק מה בדיוק הוא אמר. אבל אני לא בטוח שהוא יהודי.

omer719

New member
כן בדקתי , הוא יהודי.../images/Emo58.gif

כשהם היו ברביעיה הסופית והלכו למין טקס הזה שהם נפרדים מכולם , אז כשהוא דיבר הוא אמר שהוא ממש גאה בעובדה שיהודי בן 44 הגיע רחוק במשחק.. או משהו כזה.

למעלה