טופ 12
ושוב חזרנו לקצב המהיר שעושה לי כאב ראש, אני לא אוהבת האמת את השיטה הזאת שהמתמודדים
מגלים את התוצאה ואז עולים לשיר, לחלק מהם זה פוגע לפי דעתי בהופעה כי הם מאוד מתרגשים.
1) Sarina-Joi Crowe - Love Runs Out
הנה אחת שזה בדיוק קרה לה, נראה לי היא התרגשה יותר מידי,לצערי לא אחד הביצועים הטובים שלה,
היא זייפה די הרבה, עדיין היא מעולה ואני בעדה.
2) Rayvon Owen - Wide Awake
אהבתי את זה באודישן וגם בפעם השניה זה היה מעולה, התו האחרון בסוף וואו מדהים, הקול שלו כל כך צלול, אני רק מחכה
שהוא יעשה קצת בחירות יותר מעניינות בהמשך אבל אני בעדו.
3) Daniel Seavey - Straight Up
וול אף אחד לא באמת הופתע שהוא עלה, אין לי מה להגיד האמת, ברגיל, נשמע שהלהקה עולה על הקול שלו וזה פשוט לא מעניין וחלש.
4) Maddie Walker - Suitcase
ביצוע יחסית סביר שלה, לא נפלתי אבל היא נשמעה בסדר סה"כ, היא צריכה יותר אנרגיות בהופעה שלה.
5) Tyanna Jones - Wings
אני אוהבת את השיר הזה ואני אוהבת אותה, כמו שג'ס אמרה אחת היחידות שמצליחה להופיע ולשיר מבלי שזה יפגע בקול שלה,
נשמעה ממש טוב.
6) Nick Fradiani - In Your Eyes
אני אוהבת את השיר הזה, סה"כ ביצוע קולי טוב, חסר לי אבל עדיין משהו בהופעות שלו, יותר אנרגיה אולי, זה לא מספיק מעניין עדיין
אבל אני מחזיקה לו אצבעות שישאר עוד.
7) Jax - I Want to Hold Your Hand
הייתי מעדיפה שהיא הייתה עושה את כל השיר על הפסנתר אבל גם כשהיא קמה ממנו זה נשמע טוב, השיר הזה ממש מתאים לה באופן מפתיע.
ביצוע טוב שלה סך הכל.
8) Qaasim Middleton - Sir Duke
טוב השטיק שלו כבר מתחיל להמאס לי, זה שאנשים כל הזמן מתלהבים מההופעות שלו בסדר, עדיין אנחנו בתחרות שירה ומהבחינה הזאת
השירה שלו ממש לא טובה לדעתי, חבל שהוא עובר על חשבון אחרים ששרים יותר טוב ממנו.
9)Clark Beckham - It's a Man's Man's Man's World
ביצוע קולי אחד הטובים של הערב, מסכימה עם כולם שכבר נמאס לשמוע ממנו את אותם שירים כל שבוע,
אני מחכה כבר שיגיע לשנת 2015 וישיר משהו עדכני, עדיין הוא אחד הטובים לדעתי.
10) Joey Cook - King of Spain
באופן מפתיע לא שנאתי את זה, עדיין לא מתחברת אליה אבל יחסית אליה זה היה נחמד,
אמא שלי טוענת שהיא מזכירה לה בקול את אפרת גוש חח האמת יש משהו.
11) Quentin Alexander - Royals
איזה מזל שהעבירו אותו השופטים כי באמת הגיע לו לעלות, ביצוע קצת פרווה יחסית אליו, לא היה משהו יותר מידי מיוחד,
עדיין אני בעדו.
12) Adanna Duru - You and I
גם לה אני חושבת שהגיע לעלות יחסית למי שנשאר, הגעתי למסקנה שאני אוהבת אותה יותר כשהיא שרה בשקט
כשהיא מתפוצצת על הבמה זה פשוט יותר מידי, היא צריכה לדעת למתן קצת את עצמה, היו יותר מידי צעקות בפזמון וזה צרם לי ממש.
סה"כ אני מרוצה מההדחות השבוע יותר משבוע שעבר.