מסתבר ששכחתי להגיב לזה, אז הנה
Nick Fradiani - Catch My Breath
אני חולה על השיר הזה
שיר מושלם!
זה לא קלי, אבל זה לא היה רע. פשוט די ג'נרי.
Jax - Beautiful Disaster
אני מאוהבת בקלי
היא כזו חמודה.
אני אוהבת את השיר הזה ממש. אבל אני כועסת על ג'קס שהיא בחרה את זה ולא את אחד השירים שהצעתי לה
אבל זה היה יפה, אם כי הסטודיו שלה כבר שבועיים ברציפות ממש מאכזב.
למה היא יחפה אבל? מה היא חשה אלכסיס גומז?! היא לא יודעת שהיא יכולה לקבל כלבת ככה
וואו ההופעה של People Like Us הייתה אחד הדברים הכי גרועים אבר. איזה חבורת מתמודדים שלא יודעים לשלב הרמוניות.
אני צריכה חוויה מתקנת אחרי זה.
ריאן הצחיק אותי כשהוא שאל את טיאנה איך זה הרגיש והיא אמרה לו טוב יותר מהחזרות והוא כזה "החזרות היו גרועות?"
ברור שהן היו גרועות אם התוצר הסופי היה גרוע והוא "טוב יותר" מהחזרות
Tyanna Jones - Mr. Know It All
אני מרגישה כמו תקליט שבור אבל אני חולה על השיר הזה
ההופעה של טיאנה הייתה בסדר מבחינה ווקאלית. אבל היא הייתה כל כך משעממת ויבשה והשיר הוא ממש לא כזה.
זה שיר עם מלא סאס ואטיטוד ובהופעה של טיאנה שום דבר מזה לא בא לידי ביטוי.
קריוקי לחלוטין.
Joey Cook - Miss Independent
אז כן, גם זה אחד השירים של קלי שאני הכי אוהבת. אני חושבת שאני פשוט אוהבת את כולם
אבל זה באמת שיר מושלם, וג'קס הייתה צריכה לשיר אותו. כי ג'ואי הרסה אותו ואומייגאד, זה רק אני או שלג'ואי יש שערות בבית שחי. כל ההופעה דעתי הייתה מוסחת בגלל זה. פמניסטית או לא, זה דוחה.
קלי
אחח איזה מושלמת היא!! כפרעליה
זה קטע, פתאום שמתי לב למשהו. תמיד שמגיעים כל מיני איידולי עבר לשיר בתוכנית והם שירים או מתקשקשים קצת עם ריאן אחרי ההופעה, זה תמיד מרגיש כמה הם לא רלוונטים לחיים באותו הזמן, אחרי שהסתיימה העונה שלהם. וזו גם סוג של התחושה שמקבלים תמיד מהמתמודדים של אותה עונה. כאילו הם מסתכלים על המתמודד הזה שלא משנה כמה הוא הצליח בעונה שלו, עכשיו הוא כבר לא מענין.
אבל איכשהו עם קלי היא נראית שבעתלאפים רמות מעל כולם, כולם מסתכלים עליה בהערצה והיא נראית ונשמעת יותר רלוונטית מכולם.
אין אין. מושלמת!
Quentin Alexander - Dark Side
אומייגאד הכמה שניות של קלי בחזרות עם קוונטין היו הדבר הכי מושלם אבר
אני רוצה לשמוע אותה עכשיו. לא בא לי עליו.
האמת שזה לא היה מזעזע כמו שחשבתי שזה יהיה, אבל לא אהבתי את זה.
Qaasim Middleton - Stronger (What Doesn't Kill You)
זה שיר אדיר!!! אני מתה עליו!
ואני מסכימה עם קלי שאם כבר לקחת כזה שיר גדול שהצליח ועדין מצליח מאוד ברדיו, צריך לשנות אותו ממש כדי שלא ישוו אותו למקור.
וקאסים באמת לקח אותו למקום שונה, והיו שם כמה רגעים נחמדים. אבל בגדול זה היה משמעותית פחות מלהיב ומוצלח מהמקור.
לא לא, אני רוצה להתחתן עם קלי
יש דברים כאלה מושלמים?!
מי יכול להתעלות עליה??
#קראפ_דאד
מלכה!
Clark Beckham - The Trouble with Love Is
"אני חושבת שאני בהיריון"
אני אתן לקלארק נקודת בונוס על זה שהוא היחיד שהקשיב לי ובחר את השיר שהצעתי לו
אני דווקא פחות מתלהבת מג'יי לו מהצרחה בסוף. לא עושה לי את זה. שאר השיר היה טוב יותר מהסיום שלו.
Daniel Seavey - Breakaway
טוב אז ככה, אני חושבת שבחזרות הקול שלו נשמע ממש יפה. אני גם חושבת שבלייב הקול שלו ברוב השיר נשמע טוב, יש לו משהו שאני אוהבת בקול.
אבל העיבוד שתאם במדויק למקור, היה בעוכריו, כי הוא לא קלי. לדעתי אם היו מפשיטים את העיבוד למשהו פשוט ונקי יותר, היה לו יתרון גדול יותר על רייבון, למרות בחירת השיר הקיטשית.
Rayvon Owen - Since U Been Gone
מבין כל השירים ששרו הערב, זה השיר של קלי שאני הכי פחות אוהבת. באופן מפתיע.
הוא עדין שיר ממש טוב ורייבון ברובו שר אותו בסדר.
זה פשוט הרגיש תיאטרלי ומאולץ מידי.
ובכל זאת הרגשתי שמגיע לו להישאר יותר מדניאל בתחרות, בעיקר כי דניאל עדין צעיר מאוד ויהיו לו עוד הרבה הזדמנויות להצליח. אז הצבעתי לרייבון.
הייתי מעדיפה להדיח כמה אחרים לפני דניאל, או רייבון. אבל זה מה יש.
הוו וול. לפחות יש את ג'קס.
לסיכום, קלי מושלמת. כל השאר רעשי רקע.