סיכום הפרק
אני חייבת לציין שזה היה ללא ספק היה הפרק הכי משעמם שהיה העונה.
לא הייתה שום הופעה שהייתה ממש מעולה, היו כמה בסדר וכמה שהיו ממש בלאגן ושיעמום.
ההופעות אורח היו מרדימות לגמרי גם הארי שיעמם אותי נורא וגם מרטינה
נראה שהמתמודדים לקראת הסוף במקום להתחזק די נחלשים אולי זה מהעייפות כבר אבל זה ממש חבל.
אני מסכימה עם מה שכתבו פה, יש פה מתמודדים עם פוטנציאל טוב אבל הבחירות שירים וההופעות לא מלהיבות אותי
השנה כמעט.
סיכום בקצרה:
קלארק: השיר הראשון הוא ניסה יותר מידי דברים בבת אחת, לפעמים זה עבד לפעמים פחות, לא אהבתי את בחירת השיר
בשבילו וזה היה רק בסדר אבל לא יותר מזה. הוא כמעט לא הספיק לחזור בזמן מהפסנתר למיקרופון חח.
הביצוע השני היה ממש לא טוב, לא אהבתי את השיר ואת הגרסה שהוא ניסה לעשות. כל הקטע עם סקוט הוציא אותו ממש לא טוב,
כאילו הוא טוב מידי לעצות שלהם ואני מאמינה שהם מנסים עכשיו לגרום לזה שהוא לא יזכה למרות שאני שמחה שהוא עומד על שלו
ועל מה שהוא רוצה לעשות אבל עדיין הוא צריך לדעת לקבל עצות לפחות כשהוא עדיין בתוכנית במיוחד כשהביצוע היה ממש לא טוב.
ג'קס: הביצוע של השיר של אלישיה קיז היה סביר, לא מהחזקים שלה, היא נשמעה באמת צרודה, לא התלהבתי יותר מידי
לא עשתה עם זה משהו כמו שהיא תמיד עושה.
הביצוע השני היה יפה, בין הטובים של הערב עדין לא הרגשתי אותה עד הסוף אבל מבחינה קולית היה יפה.
ניק: הביצוע של מאצ'בוקס 20 היה טוב, לפחות העיר אותי בערב המשעמם הזה, אחד הטובים שלו ללא ספק,
רואים שהשופטים ממש בעדו ונראה לי רוצים שהוא יזכה, הוא ממש נשמע דומה בקול לרוב תומאס כשחושבים על זה.
הביצוע השני לא אהבתי את בחירת השיר בשבילו, הוא התאמץ יותר מידי ופחות התחברתי.
רייבון: הביצוע הראשון לליידי אנטבלום היו לו כמה רגעים יפים היו כמה רגעים שזה היה באמת נשמע די בכייני,
הסכמתי עם ההערות של ג'יילו, סה"כ היה מגיע לו להשאר על פני טיאנה לפי דעתי.
הביצוע השני לא התחברתי לשיר בכלל, השיר שיעמם אותי וגם הביצוע יחסית למרות שבאמת הרגישו
ממנו יותר מאשר מהשיר הקודם, אמא שלו אבל חמודה.
טיאנה: טוב אי אפשר באמת לבקר את ההופעה הזאת אחרי הדחה חבל שהיא לא שרה את השיר לפני שהודיעו
שהיא מודחת כי זה היה לצערי בלאגן אחד גדול, אבל היא חמודה, מקווה שילך לה.
רק עוד שבועיים והעונה נגמרת, מקווה שיהיו בחירות שירים יותר טובות לשבוע הבא.