סולידסנייק2
Member
איזו עונה לצפות בה, אחרי עונה 13 המעפנה. הבעייה היחידה בעונה 15, חוץ מדניס והערבוב החלקי, היא שהעונה הזו מתקיימת בסין, מדינה שאין לי כבוד אליה עוד מתקופת המגפה, וההתייצבות הגאה שלה עם איראן ורוסיה בציר הרשע בוודאי לא מוסיפה לה נקודות. אולי הקטע הכי משעשע בפרה-מיזוג זה כמה שנאתי את קורטני, ואז עברתי לאהוב אותה בערך בתחילת המיזוג. גם לזלי כבר עושה רושם של "ראויה" דתית טיפוסית. איפה דן מהאח הגדול, שילמד את כל הנוצרים שאפשר להיות דתי ועדיין לשחק את המשחק? גם ז'אן-רובר עושה רושם שלילי אבל עוד לא הגיע לשפל שלו, דייב עדיין לא מזיק.
אתגר חסינות ראשון ומרשים, אני ממש אוהב כמה שהשבטים מאוזנים מבחינה פיזית, למרות שלפיי לונג (זוכרים שלשבטים היו שמות משמעותיים ולא רק שמות עם ארבע אותיות ושתי הברות? אם אין שינוי אחרי עונה 50, והפעם זה סופי, אני לא אמשיך) יש יתרון מורגש. ואם לרגע הייתה מחשבה שאשלי הולכת לעוף, צ'יקן וידא שזה לא יהיה אף אחד מלבדו. באמת, מה זה היה? אבל כולם זוכרים דבר אחד חשוב מההדחה הזו. DAMN!!!
אתגר חסינות ראשון ומרשים, אני ממש אוהב כמה שהשבטים מאוזנים מבחינה פיזית, למרות שלפיי לונג (זוכרים שלשבטים היו שמות משמעותיים ולא רק שמות עם ארבע אותיות ושתי הברות? אם אין שינוי אחרי עונה 50, והפעם זה סופי, אני לא אמשיך) יש יתרון מורגש. ואם לרגע הייתה מחשבה שאשלי הולכת לעוף, צ'יקן וידא שזה לא יהיה אף אחד מלבדו. באמת, מה זה היה? אבל כולם זוכרים דבר אחד חשוב מההדחה הזו. DAMN!!!