עונה 2 במחיר מבצע מוגבל- 179 שח!

עונה 2 במחיר מבצע מוגבל- 179 שח!../images/Emo2.gif

תרוצו מהר-מהר לבלוקבאסטר, כי לפי מה שאני מאמין המבצע הזה ייגמר תוך שבועיים. עונה 2 של ניפ/טאק נמכרת בבולקבאסטר במקום ב-249 שקלים (המחיר המומלץ לצרכן), במחיר היכרות לזמן מאוד-מאוד-מוגבל של 179.99 שקלים
אז אתם יכולים להגיד: "אוי, נו באמת.. למי אכפת מהאגורה הזאת?". אז תנו לי לספר לכם משהו. היה היה ילד קטן ועני בארץ לא מוכרה בשם צרפת. עבר איש ברחוב. הילד אמר לו: "אדוני, אדוני, בבקשה תן לי שקל". האיש פשפש בכיסו, מצא אגורה ישנה, ונתן לילד. הילד המעוצבן קרא לעבר האיש: "יא מנ-מנ-מניאק! תתן אגורה עלובה לאמא שלך!!!", וזרק לעברו את האגורה. האגורה פיצחה לאיש את האם-אם-אמא שלו. הוא נפל אל האדמה מת, ומכונית הגיחה ודרסה את גופתו. בעצם.. אולי זה לא היה הסיפור הזה
.

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אני עדיין משלמת על העונה השנייה והשלישית של זובי ועד שאני אסיים את זה אני אתחיל לשלם על הרביעית אז אני אאלץ לוותר...
אבל תודה על הסיפור המאלף!!
*לאלזרוקכסףלאלזרוקכסףלאלזרוקכסף*

RenanaD

New member
הא ../images/Emo12.gif ../images/Emo131.gif

כדאי לקנות? לא כדאי? עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מחקת אותי J

J../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

ולא מחקתי אותך, טיפקסתי אותך. כולם יודעים שמחק זה לא באופנה.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifטיפקסת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

המצאת מילה חדשה בשפה העברית אוייי התמונה הזאת חזקהההההההההההה

alkai

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

נקרעתי מצחוק, אחלה סיפור...

למעלה