עונה 2 פרק 1

James 101

New member
אני ראיתי!

בהתחלה ציפיתי ישר להתרגש והכל, אבל זה בא לי באיטיות ולקראת הסוף... וואי, פשוט מתתי... היה פרק מדהים!! ואני לא יכול לחכות כבר לפרק הבא...

אכן!

מאד אהבתי את ההתחלה של מולי.. והסיום של רבקה... ובין לבין זה בכלל פרק של אחים ואחיות מצחיק ! עצוב! הקטע של בית קברות שהחתיכה ההיא באה הפיל אותי חחחחחחחח מה שכן ואני ממש לא אוהב את זה ..זה שמנסים להפוך עכשיו את סול להומו?.. כאילו הקטע הנחמד בסדרה זה עם קווין והחבר החתיך שלו ווווואי איזה חתיך הוא.. אבל למה גם את סול עכשיו?

James 101

New member
....

הקטע בבית הקברות הרג אותי!!!! הייתי בטוח שיהיה עוד איזה סיפור עם רומן....הפרצוף של נורה.. היה פשוט גדול.. אבל הסוף, אוי הסוף שנורה מסדרת את החדר של ג'סטין בבכי... אני לא יכולתי להתאפק.. רציתי פשוט להיכנס לתוך המסך ולחבק אותה!! אני חושב שהסיפור עם סול דווקא מעניין, כי מראים פה כמה צדדים לכל מצב... יש את בעיות הנישואין של שרה וג'ו וטומי וג'וליה, ויש אובדן עם המוות של ויליאם וויליאם התינוק, ויש את הפוליטיקה שכל כך בוערת בסדרה עם קיטי ושג'סטין הלך להילחם בעיראק... אז אני חושב שעוד נקודת מבט על החיים של הגבר ההומוסקסואל דווקא יכולה להיות מעניינת, במיוחד שזה מנקודת מבט של מישהו שנשאר בארון כל כך הרבה שנים.. והאמת שהדמות של סול לא ממש מפותחת אז הם היו צריכים לעשות משהו איתו... בעונה הקודמת היה את הקטע עם הולי, שזה נגמר עוד לפני שהתחיל אז הכותבים היו חייבים לעשות משהו איתו. בכל מקרה אני סומך על הכותבים.. חח

blur2

New member
עונה 2 פרק 1 ../images/Emo58.gif

תקציר הפרק "Home Front" שלושה חודשים לאחר שג'סטין נשלח לעיראק, משפחת וולקר נאבקת לחגוג את יום הולדתה של קיטי. שרה נאבקת להציל את מה שנשאר מהנישואין המתפוררים שלה; קווין לומד על וויתורים כואבים להן גורמת אהבה אמיתית; טומי מנסה לתמוך באשתו, ג'וליה, שמתקשה להתמודד עם מות בנם; קיטי מקבלת הצצה ראשונה לחייה כארוסתו של חבר קונגרס. באותו הזמן, רבקה מנסה למצוא את מקומה במשפחה ומועלות שאלות נוספות בקשר לזהותו המינית של סול.

blur2

New member
יריית פתיחה מעולה לעונה השניה../images/Emo27.gif

המשך מעולה, לדעתי, לעונה הראשונה.. וכבר ניתן לדמיין כמה קווי עלילה מעניינים. הנקודה הזאת כבר עלתה.. גם אני מאוד מקווה שיפתחו את הדמות של סול.. הכותבים הלכו על כיוון ההומוסקסואליות, נקווה שהארועים הבאים לא יהיו בנאלים יתר על המידה.. נסמוך על הכותבים
(או יותר נכון כותבות! לחצו כאן)

לblur2 וג'ימס

טוב אני מניח שזה באמת יכול לעניין הקטע של הומוסקוסאל בארון.. ואני ממש מקווה שהכותבים יפתחו את זה למשהו פחות מעצבן.. היום הפרק החדש! מחר כבר "סבתא שלי שולחת לי אותו" חחח (אסור לכתוב הורדות) :p

למעלה