עונה 2, פרק 15 בתי השופטים

עונה 2, פרק 15 בתי השופטים

היום נתמקד בפורטיס ובמחלקה הגריאטרית, כדברי פורטיס, אבל אנחנו נקרא להם הבוגרים. אז מי יודח?האם סוף-סוף הגימיק השחוק של האנונימית יפתר? האם היא תוריד את משקפי השמש שלה? כמו שהיה נראה בפרומו, אבל יכול להיות שזו סתם הטעיה.מוזמנים לנחש מי הראשון שיודחולצפות היום בתשע, או בתשע ועשרים, בעוד פרק מופלא וקסום של האקס פקטור ישראל....

רמי אב

New member
דעתי על הפרק

אני הכי הרבה אהבתי את הביצוע של זאת ששרה ראשונה
מקום שני האנונימית
מקום שלישי בני
מקום רביעית הרואת חשבון
ומקום חמישי ליבי.
למה הדיחו את בני? רק בגלל שהוא מודאגים שהוא לא ישיר בצורה טובה שיר אחר?אז אם לבני יש קול בס עבה, ולאנה יש קול מאוד סופרני ואולי גם מצו סופראני אבל לא אלט, אז איך לה כן נותנים נסיון? האם זה משנה להם גם הגיל שהאנה יותר צעירה מבני?
כי אני מאמין שאין אדם יודע באיזה גיל הוא יפטר מן העולם הזה.

ודרך אגב אני לא הכי הרבה אהבתי את העיצוב החדש, לפחות היו מודרנים והייתה אפשרות לעשות סימוני אהבתי בהודעות.

GM1988

Well-known member
פרק 15:

זה היה פרק מעניין ומגוון ממש עם קבוצת הבוגרים.
כולם שונים ומעניינים בפני עצמם.

המתמודדת שהכי כבשה אותי בביצוע, בהופעה ובכלל, זו כמובן דניאל יפה

אחרי האנונימית, שהעמדתי למקום ה-1, אני מחליף את מקומה לשני ואת דניאל למקום הראשון

נועה- היא בסדר, אבל כרגע לא עפתי מהביצועים שלה. זה עדיין לא הגיע לעוצמות ורגש שאני אוהב לשמוע מזמרים.
בני- זו הייתה בחירה מעולהההה להדיח אותו.
מעבר לשמחה והכיף שהוא משדר, אני לא תופס ממנו זמר.
הוא יותר בשבילי כמו שואו-מן שעובד למען ההופעה החיצונית בלבד, פלוס הגיל שעושה עמו חסד ומשדר לאנשים שניתן לרקוד ולשיר ולהיות שמחים בכל גיל!
אבל לבמה של אקס פקטור הוא לא יוסיף שום דבר מעניין וכנראה היה נשאר על אותה הנישה שהוא היה בה עד עכשיו.

ליבי- פעם ראשונה שבאמת אהבתי ביצוע שלה.
אומנם גם זה לא היה מעלף במיוחד, אבל פה היא עשתה קטן וזה הצליח! זה ממש הלך טוב וגרם לקול שלה להישמע הכי טוב עד עכשיו.
האמת, מסקרן אותי מכל הדיבורים שלה איזו זמרת היא הייתה לפני שלושים שנה.
דמיינתי מישהי בסגנון דבי הארי כזו, אבל לא יודע אם זה כמו שהיא מספרת את זה... אני אנסה למצוא משהו מעניין ביוטיוב עליה.

האנונימית- אצלה דווקא הפוך- זה היה הביצוע הכי פחות מעניין שלה.
היא שרה טוב, אבל היא לא גרמה לי להתאהב בזה כמו בשאר הביצועים.
בכל מקרה, רמי חייב לומר חד וחלק שלהופעות החיות היא משאירה את הפאה והמשקפיים מאחורי הקלעים ובאה כמו שהיא!
לא רוצה יותר לראות את התחפושת הזו. היא זמרת, היא רוצה שיידעו מי היא- קדימה!

למעלה