פרק יותר טוב מהראשון
נלך מהקל אל הכבד:
רק 3 עשו לי את זה בתוכנית הזאת. אבל שלושתם עלו על הטובים מהפרק הראשון.
עוד מה שעושה את הפרק הזה יותר טוב הוא אפילו אלה שלא כל כך התחברתי אליהם היו סבירים יותר.
מעליהם במקום הרביעי נמצאת הילדה מכרמיאל ששרה די טוב אבל זה לא עושה לי את זה.
במקום השלישי נמצאת הבולגריה ממולדובה שהייתי אמור לעוף עליה חזק כי היא שרה די יפה את פאנטום אוף דה אופרה ואת השיר של עברי לידר בכלל עשתה אותו מדהים. אבל משהו בקול שלה לא מספיק מרגש אותי אולי זה צבע הקול או יותר נכון בעיקר משום שהשירה שלה טכנית מדי.
במקום השני נמצא הזמר ששר אחרון יוסי שיטרית. יש לי חולשה לזמרים שמנים כי ישר אני יודע שהם לא בעלי קול קטן. ישר כשאני רואה אדם בריא ומלא על הבמה עם מיקרופון עוד לפני שהוא פותח את הפה האוזניים שלי רוצות להתחיל לרייר. גם במקרה הזה לא היתה אכזבה. ואפשר להגיד שנולד לנו כוכב חדש שאפשר לחטוף אותו ישר מהאודישן לתעשיה ולחוזה הקלטות. והייתי אפילו אומר שהזמר הזה עולה על כל מתמודדי השנה הראשונה מגדולם ועד קטנם. ואני בהחלט מסכים עם האמירה של עברי לידר שייתכן שראינו את המנצח של העונה השנייה באקס פקטור.
עכשיו תשאלו אחרי כל הסופרלטיבים שחילקתי למקום השני, מי כבר יכול להיות במקום הראשון???
אז זהו שיש אחת כזאת והיא היא בדיוק בעלת הקול שאני מחפש/משתוקק/שמח לפגוש בתוכניות האלה. שווה לשמוע אלף קקופונים בשביל להגיע לקול הזה. בקיצור זותי עם הסנדלים שקוראים לה
אריאלה נחמקין. עם קול
.
איזה אודישן! איזה קול! קול כזה אני מסוגל לשמוע בלופים ימים רצופים
.
איזה באסה
שדווקא את האודישן שלה חתכו..(אולי זה אומר שהיא לא התקדמה בתוכנית ועברה שלבים נוספים-כל כך חבל).
לו הייתי מפיק מוזיקלי אחת הראשונות שהייתי מחתים זה אותה! זה בדיוק הקול שהייתי רוצה שירכיב בעיקר את תעשית הזמרות בישראל.