אז ככה:
הלייב השני היה סופר מעניין, מאחר ורוב המתמודדים ממש עשו עבודה מעולה והשתפרו!
הנאמבר המנצח מבחינתי שייך למתמודדת המקסימה,
טל גינת
אומנם אני לא מעריץ גדול של הרפרטואר המקורי של מארינה מ.ב, אבל באמת שהשיר, ההופעה והסטייל היו משגעים! וככ במידות שטל נמצאת בשטח הנכון לה.
לא יודע למה, אבל מהרגע הראשון, טל מאד מזכירה לי את הסולנית של להקת "רוקסט".
----------------------------------------------------------------------------------------
בקצרה על כל השאר:
בן G- אני פחות אוהב שעברי "מחנך" אותו ללכת על נאמברים וסגנון ששייכים לזמרים המקוריים של השירים שבן מבצע. פעם קודמת זה היה הגימיק המוכר של ברונו, ועכשיו הסגנון כאילו מועתק מג'סטין T. בכל מקרה, לא הגיע לו להיות מודח.
דניאל- טוב, אין הרבה מה להגיד, היא כוכבת! נראה לי שלפורטיס אין הרבה מה לעבוד איתה כי היא פשוט יודעת איך ומה לעשות, וזה מתפוצץ באופן מושלם על הבמה!
Close Up- הבנות האלה השתפרו מאד מבחינת שירה. הן נראות ונשמעות הרבה יותר טוב. מה שלי היה חסר זה טיפה הקהל בהופעה שלהם, שהיה יותר מוסיף אם היו שומעים אותו. ההערה של עברי לגבי המבטא ממש הייתה סתמית ולא קשורה.
עידו ועטרה- בעיניי הם המתמודדים הכי חלשים בתחרות. החל מהחוסר הרמוניה. הסאונד שפוגם בעטרה, ובשילוב שלא באמת מייצר הרגשה של "צמד" אמיתי ולא הרפרטואר שהם בוחרים.
עטרה נאבדה לגמרי והשיר הזה לא התאים לקול שלה.
משה יכל להודות שזה לא היה טוב וקריוקי חובבני במקום לנסות לתמוך בחניכים שלו.
אנה טימופיי- היום זה היה מוששששלם! זה היה ככ טוב שאין לי מילים!
בחירת שיר אדירה! התפתחות מצוינת מהשקט לגבוה, והסיומת עם האופרה.
גם במקרה הזה אני חושב שעברי מדבר שטויות עם זה שלא צריך בכל שיר לעשות אופרה. איזה טמטום! כאילו, אנה זמרת אופרה, איך לא לתת לה את המקום הזה ועוד כשזה עובד ככ טוב ומשתלב מצוין בשירים!
דודו- טוב... היום זה היה יחסית סביר. אני שמח שדודו חזר יותר למקורות של עצמו ולקסם שמאפיין אותו. מה שפחות אהבתי זה בחירת השיר "הללויה" שאומנם זה שיר יפהפה, אבל זה שיר שאלפי אנשים כבר שרו לפניו ועשו לו מלא קאברים ברחבי העולם, וזה לא באמת היה חידוש כלשהו. היופי בדודו זה לבחור שירים שכבר אף אחד לא זוכר ולא מכיר ולעשות להם חידוש כמו שהוא יודע! זה הרעיון...
אבל יחסית ללייבים הקודמים זה היה שיפור.
יוסי שטרית- הבחור הזה מעיף! אין, אני באמת מרגיש שגיליתי אותו בלייבים האלה כמו שלא קרה באודישנים. הוא ממש זמר מדהים! השיר היום היה אדיר!
את הצמד
אוהד ועוז פספסתי, אבל אאזין להם אחכ, אבל כן שמעתי את ביצוע ההדחה, ופחות אהבתי.
אני גם חושב שהיה עדיף להשאיר את דודו, כי יש לו על מה לעבוד ומה לשפר.
ולאוהב ועוז כבר יש גיבוש מסוים וחיבור, והם ימצאו לאיפה לקחת את זה.