אז מה היה לנו?
גבי, המתמודד משנה שעברה, שכל מה שאמרו עליו עברי ושירי נכון. הוא מאוד תיאטרלי, הוא ניסה לפתוח גרון וצרח במלוא גרון. זה היה זוועה. לא ברור לי למה הוא עבר.
הייתה את טליה. שלבשה בגד מאוד לא מחמיא לה, שהיא נחמדה והכל. דקטורנטית למחשבת ישראל. חושבת שהיא יותר חכמה מכולם. מתנשאת ומעצבנת עם ל"ב שנים. בכל אופן כשהיא פתחה את הפה, זה היה נחמד.. אבל הסוף, כשהיא עלתה בסולם, היה נדמה לי שכל החלונות בהיכל נוקיה נשברו. בבית, כמעט נפלתי מהספה מרוב שנבהלתי.
היה את יהודה קיסר, שלא ברור לי למה בכלל הגיע לתוכנית הזו. אם הוא רוצה לקדם מוזיקאים צעירים, למה לא להכין אותם לאודישן בלעדיו? מה יש למישהו שכבר 50 שנים על הבמה לחפש בתחרות שירה?
היה את בני השרמנטי. ששר נחמד. ובעיקר התלהבו שהוא הגיע עם הסתבא של בר רפאלי, וגם העלו אותה על הבמה. לא ברור לי למה.
חבל מאוד שלפחות חצי מהתוכנית, אם לא יותר, הולך על שטיות כגון האם משה ישן בלילה? קיטורים של השופטים, דיבורי סרק וכאלה.
והכי עצוב היה לי, שהביאו את בתאל הכניסו אותה אחרונה אחרי שכולם הלכו, כולל רוב הקהל. מאוד מעליב ולא מכבד בעיקר את ההפקה של אקס פקטור שלא נותנת כבוד למתמודדים בתוכנית. זה היה הכי עצוב. שלוש כן, כי שירי מיהרה להופעה. מאוחר בלילה אחרי שכל הקהל כבר הלך, והשופטים כבר עייפים ואין להם כוח.
לא ככה מקבלים אנשים לאודישן.