עונה 2

עונה 2

האם עונה 2 מתחילה לאבד את הקסם? האם יש יותר מידי דמויות, יותר מידי עלילה והרבה פחות מידי תוכן? לדעתי כן, והפרק האחרון היה מרגיז ולא קשור. אולי לכותבים וליוצרים יש תוכנית על (אני מקווה) להמשך העונה, אבל העלילה הופכת להיות טרחנית, אין מספיק זמן מסך לדמויות המרכזיות, שחלקן הופכות להיות צל משמעמם של עצמן (למשל רג'ינה). ולמה דמויות משניות כמו בל מקבלות זמן מסך?! למה לא מתמקדים בסיפורי הרקע של מולאן ואורורה? ולמה יש 3 זמנים שונים כל פרק?

http://www.cinemablend.com/television/3-Big-Reasons-Once-Time-Has-Lost-Its-Way-Season-2-48742.html

קצת שפכתי את ה50 סנט שלי בביקורת על הפרק

הקודם, פרק 5 אבל אני אפתח את זה פה יותר

אני מסכימה חלקית.
אני לא מסכימה לכך יש יותר מדי דמויות.
הדמויות החדשות "המרכזיות" כביכול אלו הוק אורורה ומולאן. ויש את הדמויות משנה שזה לא כך כך מה שמפריע לי.
מה שאני כן מסכימה שבפרק אחד 3 זמנים זה TOO MUCH .
אי אפשר להתמקד כמו שצריך בהם ועד שאולי איכשהו מתחברים כבר עוברים לסצנה בזמן אחר.

להפך, רג'ינה ממש לא צל של עצמה, היא עצמה

הטוב מושרש בה, הרע כרסם אותה. בדיוק כמו רמפל...
בתכלס רג'ינה רצתה קסם בשביל להחזיר את דניאל
ורמפל רצה קסם בשביל להפסיק את מלחמת העוגרים בשביל ביי.

OUAT רחוקה מלאבד את הקסם שלה.
אז נכון שיש פרק טוב ופחות טוב כמו בכל סדרה שהיא, אבל אנחנו כולה בפרק 5, דרך ארוכה לפנינו
אני בטוחה שעד אז נגלה את סיפורי הרקע של מולאון ואורורה.

אני לא חושבת שיצטרפו עוד דמויות משניות מרכזיות חדשות...
אבל אני מאוד מקווה שהם לא ילכו סחור וסחור סביב כל ה3 ממדים וזה דבר דיי חד פעמי. 2 ממדים מספיק לגמרי.

אני לא חושבת שהקסם אבד, אבל השתן בהחלט עלה לכותבים לראש והם מתפרשים על יותר מידי עולמות סיפורים ודמויות.
בל, מיותרת לגמרי מבחינתי. אני מבינה שהיא משקפת את הבגרות של רמפל, אבל זה קו עלילה שהיה מיותר עוד בעונה הקודמת, וממש הגזימו בעונה הנוכחית. אפשר לראות את הבגרות של רמפל בצורה אחרת לגמרי (למשל 28 שנה שהוא גולד ואין לו קסם). רג'ינה, מאכזבת מאוד בנתיים. השחקנית טובה, אבל למה להרוס את הדמות שלה?
ההתפרשות על פני 3 קווי זמן ועלילות משנה מרובות מקשות על הצפייה, ולדעתי אין מספיק עומק. כל דמות מקבלת זמן מסך קצר מידי.
זו עדיין סדרה מצויינת, עדיין סדרה שובת לב ומעניינת, ובארה"ב אוהבים להספיד מוקדם (מידי) סדרות בתחילת העונה השנייה, בעיקר בגלל הרייטינג.

shirush3

New member

מבחינת הקווי עלילה זה באמת מבלבל
נגיד בפרק הקודם לא היה בכלל את אמה וסנואו ובפרק לפני לא היה בכלל את רג'ינה
כאילו מרוב דמויות/עלילות יש דמויות ראשיות שמזניחים

אני מאוד מקווה שזה יתחבר בזמן הקרוב, או לפחות יראה/ירגיש קצת יותר אחיד
נראה שהם שוב מכינים את הרקע של כל הדמויות עד שנתקדם יותר בקו עלילה
זה היה ככה בעונה הקודמת עד פרק 14 היו פרקים ממש מעולים ופרקים ממש משעמים ואז קיבלנו רצף של פרקים ממש ממש טובים עד הסוף
אני מקווה שהעונה זה לא יקח חצי עונה

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי רג'ינה

כואב לי ממש להגיד את זה, אבל עם כל אהבתי ללאנה וכל הסגידה החדשה שלי לאשה המדהימה הזאת, אבל רג'ינה בתור הבחורה הטובה שמחפשת שיאהבו אותה ויסלחו לה פשוט לא זורם לי.. וממש ממש ממש מקווה שזה ישתנה.

וחשוב לציין שדווקא הרייטינג של הסדרה בכל עונה 2 הוא בין הגבוהים שיש לכל הסדרות שמשודרות כרגע והם לא מפסידים בכלל רייטינג, אז אין מה לדאוג!
תמיד יהיו את האלה שלא מרוצים, אבל עדיין צופים בזה אז כמות הצפייה בסדרה לא משתנה... ונקווה שגם לא תשתנה! אני רוצה עוד הרבה עונות מהסדרה הזאת והרבה רג'ינה

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך חלקית
דווקא לא הפריע לי הקטע שזה 3 זמנים שונים, זה די הסתדר לי בראש..

וגם לדעתי בנתיים מבחינת הדמויות שיש זה בסדר.
כן לדעתי מולאן מיותרת, אבל היא לא מפריעה לי יותר מידי.. ונחמד השילובי עלילות.. ככה זה משאיר את הסדרה רעננה..
נכון שמעדיפים לצפות בדמויות שאנחנו הכרנו ואהבנו מהעונה הראשונה אבל נחמד לראות את השילובים שלהם יחד עם הדמויות החדשות וסיפורים חדשים.

ממש ממש ממש אהבתי את הפסקה הזאת:
להפך, רג'ינה ממש לא צל של עצמה, היא עצמה
הטוב מושרש בה, הרע כרסם אותה. בדיוק כמו רמפל...
בתכלס רג'ינה רצתה קסם בשביל להחזיר את דניאל
ורמפל רצה קסם בשביל להפסיק את מלחמת העוגרים בשביל ביי.

ואו לא ראיתי אף אחד שניסח את זה בצורה כל כך טובה מתוקצרת ומדוייקת. סחטיין :)

Shiri from the block

Active member
+ מש"ש בנוגע לפרקים עתידיים שלא שודרו
"אני לא חושבת שיצטרפו עוד דמויות משניות מרכזיות חדשות..."
אז מצטערת להיות זאת שתגיד לך שיהיו עוד דמויות חדשות

לפחות עוד שניים. לא יודעת בתור מה אבל כבר יש תמונה של אחד הבחורים :)

איתם אמברי

סרן שמועתי טוען שהוא יהיה באיי......
בטח נדע יותר אחרי יום ראשון, שנגלה יותר על ניל קאסידי

Y. Welis

New member
אבל היא גילתה לאחרים קצת מהר מדי

כמה דברים, כמו הקריפט שלה עם הלבבות (שאולי במקור היה של אמה) ועוד דברים.

shirush3

New member
תהייה על 2X05

נתקלתי בטרלייר לסרט frankenweeni של דיסני
מזכיר מאוד את עלילת פרנקשטיין שלנו, אז כנראה מפה הם לקחו את ההשראה/קו עלילה כללי לדמות

Shiri from the block

Active member
יוווו אני זוכרת את זה!! אני זוכרת שראיתי את הטריילר הזה בקולנוע והיה לי קצת עצוב כזה

תוהה לעצמי אם כדאי לי לראות את הסרט או לא, כי לא נראה לי שיש לזה סוף שמח כל כך למרות שזה סרט של דיסני..

למעלה