עונה 3 להאי....

dar dahan

Member
עונה 3 להאי....

אני הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג מדויק האם האי תמשיך לעונה שלישית או שלא? ד"א האי זאת הסדרה הישראלית-מדע בידיונית הראשונה בתולדות המדינה (השמיניייה הייתה יותר מתח ודרמה מאשר מדע בידיוני...).

porky169

New member
לא בדיוק...../images/Emo134.gif

היו רבים וטובים לפניה כמו הנפילים ובשנות השבעים היו סדרות לימודיות שהנושא שלהם היה מין מדע בדיוני.

E l i a l o N

New member
"האי" עלתה 4 חודשים לפני "הנפילים".

והנפילים זו סתם סידרה לא איכותית שכל פרק בה זו תבנית לפרקים הבאים. בא נפיל, הורגים אותו, ממשיכים לפרק הבא- אותו הדבר. עם כל הכבוד לסדרות של שנות ה-70, האי זו סדרה ברמה שאיכות הצילום, המשחק, הרעיון, עולים על בטוח על הסדרות של אז.

gilad94

New member
הנפילים עלתה לפני האי..

התוכנית שאתם מתכוונים בשנות השיבעים רק דיברה על מדע בידיוני,זה לא הפך את הז'אנר שלה למדע בידיוני.. הנפילים הייתה סדרת המדע הבידיוני הראשונה בישראל והיא יצאה ב2007 ואז התחיל האי,למי שזוכר בערוץ הילדים היה הנפילים בזמן שלנו היה האי רק שהפרקים של הנפילים היו מקוצרים כבר וישר אחרי זה התחילה העונה השנייה.. כמובן שהאי סידרה הרבה יותר טובה! בהכל! תסריט,שחקנים,איכות צילום,תוכן,לבוש.. אבל זה עדיין לא אומר שהיא סדרת המד"ב הראשונה,הראשונה היא "הנפילים"

ANGELUSPIKE

New member
הנפילים היא לא סדרת המד"ב הראשונה

הייתה לפניה בסוף שנות השמונים (1989 ליתר דיוק) את הסדרת הצצקנים, שהייתה סדרת מד"ב, אולי היא לא הייתה איכותית כמו האי, אבל עדיין היא הייתה הרבה לפני, חוץ מזה שהשמיניה היא כן סדרת מד"ב ככה שגם היא הייתה לפני האי.

לא מדויק

לא כל פרק הורגים נפיל, אבל כן, בתכלס זו תבנית מעאפנה לגמרי. חוץ מזה שהמורה שלי למשחק שיחק ב8 פרקים בעונה השנייה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאייל נחמיאס!

אתה בפורום הפיג'מות? חחח

אני עד כדי כך שקוף? ד''א, אם מישהו יצפה בוואלה! הפרקים, הוא יבין שאין לו שם!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהאמת היא שגם אני מכיר אותו

הוא הבמאי של הלהקה שאני משתתף בה(להקת הכרמלים)

8דושנקה8

New member
זה שיש לתוכנית תבנית קבועה זה עדיין לא אומר

עלייה שהיא לא איכותית...

barak97

New member
יש עונה 3!!

היה את זה בעיתון פעם ואפילו כתוב בפורום. לפי מה שאני זוכר (אל תסתמכו עליי) יצלמו בקיץ וישודר בתחילת השנה הבאה.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהיי את בפורום פה?!

לא נכנסתי שנה ורק עכשיו אני רואה:O מואדמת אה..?

למעלה