עונה 3 פרק 14 - אחד האכזריים

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
עונה 3 פרק 14 - אחד האכזריים ../images/Emo58.gif

אכזרי, ככה אפשר לסכם את הפרק. להשתמש בקשר של אדם עם אדם מת בשביל לבקש ממנו להתאבד, תוכנית שטנית מושלמת. אהבתי את השיניים של המטטה או איך שלא קוראים לזה. סאם הפך לאכזרי יותר. וסוף הפרק מסמן ששני הפרקים הבאים הולכים להיות השיא המצופה כל כך של העונה. אומנם קצת פילר כזה, אבל אהבתי. מסכן החרמן הקטן...

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה!! אחרי הפרק המאכזב של שבוע, זה הפרק שחיכיתי לו!! אחלה פרק:)

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אחלה פרק!
אהבתי את המכות והאקשן...והשיחה של דין וסם בסוף הייתה מרגשת כזו... תגידו היה עוד משהו אחרי שהם שתו מהבירה? כי היה נראה לי שחסרות כמה שניות בסוף בקובץ שהורדתי...

Adi Levy

New member
עדי, לא היה. זה היה הסוף:)

ד"א יצאו תמונות חדשות לפרק האחרון

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

לפי מה שקריפקי אמר הפרק של השבוע [15] זה האחרון שהיא תהיה בו לעונה הזו...

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

התמונות לא מסגירות הרבה חוץ מזה שרובי תהיה.... התמונה של רובי וסם עושה לי סיוטים

ספויילר..

פרק מצויין.. (וזה מוזר כי גם בסמולוויל וגם באיך פגשתי את רובין היו פרקים מצויינים..XD) סאם מצא שותפה חדשה לרחמיים עצמיים.. יאי לו..XD כל הסיפור עם דין וג'ון היו מעולה.. בהתחלה חשבתי "למה דווקא את ג'ון ולא את מרי".. אבל אח"כ הבנתי את התשובה..XDDD דווקא היה יותר מעניין אם דין היה "מדבר עם מרי"..XDDD והשד היה מגניב..XD

Charmed Or

New member
ברור שהוא ידבר עם../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

ג'ון - יש לו יותר קשר אליו. חוץ מזה שג'ון מת בשבילו, אז העובדה שהוא יתקשר אליו, יותר השפיעה.

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודע עד כמה מעניין יותר היה עם הוא היה מדבר עם מרי הוא היה פחות מאמין לזה שזאת מרי מאשר שזה ג'ון מכמה וכמה סיבות, הרי הוא הרבה יותר קשור לג'ון, לג'ון היה יותר סיכוי באמת לצלצל מהגהנום מאשר למרי ומי יודע עד כמה ילד בן 5 זוכר את הקול של האמא המתה שלו אחרי 20 שנה

ספויילר..

הוא גם שמע אותה ב-"What Is and What Should Never Be".. ולפי מה שאני זוכר הוא עדיין זוכר את זה. וזהו.. חשבתי כבר על מה שאתה אומר..

the covenant

New member
ספויילר

כן, אבל עדיין, יש הבדל בין כל החיים לעד גיל חמש ועוד יומיים בגיל 26(בן כמה דין בכלל?)

Charmed Or

New member
הוא היה בן 4 כשמרי מתה.../images/Emo112.gif

בתחילת עונה הראשונה הוא היה בן 26. אם כל עונה נמשכת שנה אז הוא אמור להיות 28-29 בערך [לקראת סוף העונה השלישית.]

Charmed Or

New member
וואו,../images/Emo58.gif

היה מעולה. נהנתי מכל רגע. הסדרה הזאת פשוט גאונית, איךל שהיא משלבת מתח, אימה, אלימות, רגש והומור ובדיוק במינונים הנכונים. כל הריב שלהם היה מגניב, אבל סאם ממש עיצבן אותי. הוא צדק, כמובן, אבל זה רק הופך אותו למעצבן עוד יותר. כאילו, מה? הוא כבר לא רוצה לעזור לדין?! הם היו כאלה חמודים בסוף מה הand me. אוי, דין כל כך מצחיק. גם בקטע עם הפורנו.
בכלל, ג'נס משחק מעולה, כאילו! ונמאס לי שכל הזמן מוציאים את סאם גיבור. אבל אהבתי את הטוויסט שבתחילת הפרק סאם רצה להציל את דין, אבל עם הזמן הוא נכנס לעבודה כבר. כנראה שציד זה חלק ממנו. היצור היה גרסאת הסוהרסן של SPN. לא הרעיון הכי מקורי שלהם, ולא הקטעים הכי מפחידים, אבל מגניב ללא ספק. [קטעי המכות ואיך שסאם הרג אותו...
]. יאללה, אני מצפה לסוף עונה תותחי. חסר להם שיאכזבו!

איזה פרק טוב! ../images/Emo58.gif

רעיון גאוני ואכזרי באמת...אבל פרק באמת חזק..והרבה יותר טוב מהקודם זה בטוח! איך התגעגעתי לדיןןןןןןןןןןןןן!!!!! אין אין עליו אני מתה על הציניות שלו!!! Sam: what did he sound like? Dean:Like Oprah!
חחחחחחחח איזה באסה שזה לא היה באמת ג'ון..
דיי חייב להיות פתרון לעסקה המסריחה הזאתתתתת דינצ'וק מאסט ליב!!!!!

למעלה