עונה 3 פרק 16 ספויילר

MAAYANAH

New member
עונה 3 פרק 16 ספויילר

הסדרה הפכה לפשוט מ-ע-פ-נ-ה! הקו עלילה שלהם ממש משעמם ופשוט הרצתי
קטעים קדימה משיעמום מרובה. הקטע הכי מעניין היה שהראו את סטפן הופך לריפר.
כל השאר...משעמם...כבר חיכיתי שהפרק ייגמר מרוב שיעמום.
מה הקשר לסמנתה??!!?את מי זה מעניין?!!?!?
משעמםםםםםםם
מה אתם חושבים?

MAAYANAH

New member
אה ועוד משהו-ספויילר

מה הקטע של האיגרוף?!?!!?
זה היה נראה מזה מטומטם ומזה לא קשור....

noam239

New member
ספויילר

הפרק היה ממש מוזר.. אהבתי את הפלאשבקים אני דיי התגעגעתי לזה אבל ממש פרק מוזר ומשעמם ביחד.. לא הבנתי מה הקטע אם ריק אז יש לו עכשיו פיצול אישיות? בגלל הטבעת??
וכל ההתקרבות בין מאט לאלנה די מחשיד.. מה הם יחזרו?? (למרות שזה יכול להיות מעניין שחשבתי על זה עדיף שהיא תשתחרר קצת מסטפן שיצמידו לה מישהו חדש לשם שינוי..)
לא יודעת כל ההתקדמות של הסדרה עכשיו די חלשה.. בעונה הקודמת הפרקים האלה היו דווקא הכי חזקים ועכשיו שמתקרבים לסוף העונה הם ממש לא משהו.. מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר נורמלים ויפים..

פרק חצוי במשנהו..

מצד אחד יש דברים שאהבתי הבעיה שהם זזים נורא לאט.. עניין אותי כל הקטע של אלאריק ובגלל זה זה כבר משך אותי לפרק הבא.
ומה יהיה עם המשולש הזה של סטפן-אלנה-דיימון?
שתהיה כבר עם מישהו מהם רק לא עם מאט

00נטע00

New member
פרק 16..

וואו היה פרק מוזר..
אני ממש לא אוהבת תקו עלילה הזה..כבר אמרתי שאני לא אוהבת שדברים נעשים מוזר מידי- אז עכשיו זה רשמי..זה רבה יותר מידי מוזר מידי!!

מה שכן היו קטעים טובים בין הדמויות.. גם כשמאט ואלנה ישבו בשולחן ודיברו..זה היה מן רגע של שפיות בין כל הבלאגן (גם אני התפללתי שהם לא יתנשקו) - גם לכם זה הרגיש כאילו אלנה מספידה את היחסים שלה עם סטפן ודיימון, ואת הסדרה בכלל?

גם כשסטפן ודיימון דיברו היה קצת מרגש..פעם ראשונה בשלוש עונות שהיה ביניהם משהו אמיתי שהתגבר על העבר..דווקא אהבתי..

ממש ממש רציתי שסטפן לא ישתה תדם..אני פשוט לא אוהבת אותו ככה..רציתי שאלנה תגיע שלוש דקות לפני ותעזור לו להחליט להיות סטפן הטוב..

כיף שד"ר פל לא מהרעים..זה ממש בלבל אותי עד עכשיו כי היא הרגישה לי שהיא לא מהרעים אבל כל הסימנים הפלילו אותה למרות שהרוח המשתלטת של הטבעת נשמע סיפור מעפפן.. מעניין איך בוני תשתלב בו, הרי אמילי הכינה את הטבעת ובטח היא קשורה איכשהו לרצון לנקום בכל משפחות המייסדים..

בקיצור מוזר..והרבה פחות טוב מהעונות הקודמות (אני רואה עכשיו שוב את עונה 1 וזה כזה ממיס
..לראות פרק מעונה 3 זה דיי מבאס לעומת ההתחלה ) אבל היו כמה קטעים טובים!

MAAYANAH

New member
וואי

העונה ה-1 הייתה חבל"ז. הכל התדרדר מישם וחבל...
זה לדעתי המון קשור בדמות המובילה "אליינה" שעוד בעונה ה-1 הייתה מקסימה וסקסית וכבשה אותנו. ועכשיו היא כזה הקדושה המעונה ואין דמות מובילה חזקה כרגע אז זה דיי משעמם. כמו אופרת סבון כזה הפך להיות.

jasika siton

New member
פרק נחמד..

נהנתי לראות את הפרק, ברור שיחסית לפרקים בעונות הקודמות וגם בתחילת העונה היא זז ממש לאט.. אבל אהבתי את הפלאשבקים!
והכי אהבתי את הקטע שאלנה תופסת את סטפן שותה דם.. זה היה קטע חזק! כל הפרק לא הראו את קלאוס, לא הראו אפחד שיש איתו עלילה מסויימת.. כאילו הפרק היה סבבה, אבל הוא לא עזר להתמתחות העלילה חות מהחרא הזה עם הטבעת, למרות שאהבתי את הקטע שאלנה קוראת ביומן ומגלה שההיא מהמשפחה שלה השתגעה מהטבעת. אבל הסיפור עם ריק ממש לא מעניין אותי, למי איכפת מי רוצח את כל האנשים האלה? וגם זאתי הרופאה לא מעניינת, ובכלל ריק לא מעניין, לא אוהבת אותו בכלל הוא סתם תקוע שם.
קיצור שיהיה יותר אקשן..

למעלה