עונה 3 פרק 17 ספויילר

MAAYANAH

New member
עונה 3 פרק 17 ספויילר

עוד פרק מ-ש-ע-מ-ם. הדבר היחידי שהיה מעניין זה הסוף ושסטפן חזר לעצמו פחות או יותר.
למה הסדרה התדרדרה ככה??
כאילו לכותבים כבר אין מה לעשות בסדרה.
אין לי מושג מה קרה עם אלאריק בכל הקטעים האלה הרצתי קדימה כי זה פשוט לא מעניין מה קורה שם.
מה אתם חושבים??

MAAYANAH

New member
עוד משהו-ספויילר

מה קרה לשיער של דיימון? לדעתי הוא צבע את השיער,
וגם עבר השתלת שיער או משהו...כי זה לא נראה שלו בכללל.
זה נראה כאילו מנסים להחיות את הדמות שלו מהעונה ה-1 והדמות שלו כבר דיי מתה אז לא נראה לי שזה יצליח.
הוא מזה כבר לא עושה לי את זה.

noam239

New member
ספויילר

עוד פרק נחמד לא להתעלף.. אני ממש לא רוצה שהכותבים יהרגו את ריק זה יהיה ממש מפגר אני אוהבת את הדמות שלו . גם התפללתי שמרדית לא תמות היא דמות נחמדה והיא וריק דווקא יפים ביחד מסכן שיהיה לו מישהי אחרי ג'נה..
השיחה בין ג'רמי לאלנה הייתה ממש מרגשת! מעניין מתי הוא יחזור ואם כן מה יעשו איתו הם חייבים למצוא לו עלילה.
ריחמתי על בוני שאמא שלה עזבהמעניין אם כל העזרה שלה לאלנה אמיתית והאם היא באמת סלחה לה ולא איזה תרגיל שהיא עושה לה בתור נקמה על מה שקרה לאמא שלה.
אהבתי הכי בפרק שרואים שסטפן מתחיל לאט לאט לחזור לעצמו אהבתי שהוא עזר לאלנה אני מתגעגעת לסטפן הזה.
מקווה שהפרקים הבאים לקראת סוף העונה יהיו יותר מותחים ומעניינים .
ויאללה כבר שיהרגו את המקוריים האלה או שישאירו אותם כל פעם מוצאים דרך חדשה להרוג אותם. למרות שהם מוסיפים הדמות של רבקה מענינת בעניי היא מוסיפה.

MAAYANAH

New member
כן הדמות של רבקה-ספויילר

מאוד מעניינת בגלל שהיא חזקה ופגיעה בו זמנית
וזה גורם לך לרצות לדעת עליה יותר...
ואיפה קלאוס החתיך? הבנתי שהוא יהיה בפרק הבא.
ומרדית' לא ממש מעניינת אותי..לא יהרוס אותי אם יעיפו אותה ואת ריק לדעתי לא יהרגו.

Ballerina 4ever

New member

פרק קצת מאכזב אבל יותר טוב משבוע שעבר בטוח.

אהבתי את הקטעים של דיימון-רבקה-סייג'. איאן בלי חולצה זה כבר חגיגה
.

ממש התגעגעתי לג'רמי, הקטע שהוא ואליינה דיברו היה מרגש.

בוני ואמא שלה ממש תקועות וכל הקטעים ממש משעממים, לפחות הכניסו לסצינות את קרוליין שתכניס קצת חיים. אני ממש אוהבת את השחקנית קאט גרהאם אבל הדמות שלה כזאת משעממת וצפויה. לפחותאז שהיה לה רומן עם ג'רמי, היה מעניין.

הקטעים עם אלאריק ומרדית היו מותחים. מרדית קצת מעצבנת, כאילו יש לה אג'נדה נסתרת משלה.

שני פרקים בלי קלאוס זה בלתי אפשרי. לפחות הוא מוסיף קטעים דרמטיים ומותחים.

מה קרה לקול של אליינה? היא ממש צרודה וזה מוריד מהכוח של הדמות.

אהבתי את הקשר של דיימון וסטפן שהולך ומשתפר.

אני ממש אוהבת את השחקנית שמשחקת את סייג', קסידי פרימן. היא שיחקה גם בסמולוויל וזה מאוד מעניין לראות אותה בתור ערפד.

לאן טיילר נעלם בכלל?

yael2507

New member
טוב אז ...ככה .

כרגע סיימתי לראות את הפרק.
היה דווקא נחמד מאוד.
הסוף היה ממש מותח אהבתי שלא ממש הצליחו לעבוד על האחים. בכלל אני אוהבת תפניות בסדרות.
בוני-אמא שלה-קרוליין-אח חורג. עלילת משנה ביזארית. לפי דעתי הוסיפו אותה בשביל העזרה של בוני והפיוס עם אלנה.
אלריק- אני עוד מנסה להבין מה למען ה' קורה איתו ? הוא רוצח עם טבעת ואז בלי טבעת לא ברור!!
אלנה- די להרגיש אשמה וקדושה מעונה זה נמאס כבר מעונה ראשונה קצת יותר מרץ אפילו הדיבור שלה איטי ומעצבן.
דיימון - סבבי כרגיל. (
)
סייג'- אהבתי את הדמות.
סטפן- הפיצול אישיות הזה גורם לי עצבים.
ורבקה,- צריך להשמיד אותה איך שהוא (אם צריך עזרה אני פה :) )
נ.ב
געגועי לקלאוס ואלייז'ה.

שבוע טוב !!!

MAAYANAH

New member
נכון-ספויילר

גם אני לא הבנתי לאן טיילר נעלם, וגם הקול של אליינה צרוד לדעתי כי היא הייתה בטח חולה או משהו...

למעלה