עונה 3 פרק 4!!

00נטע00

New member
עונה 3 פרק 4!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואוו העונה הזאת פשוט התחילה מעולה,אין מה לומר זה כזה כיףף!! הקטע עם אבא של קרוליין מגניב..נראה לכם שהוא אחד מהציידים?? (כאילו הוא לא יכול להיות זה שרדף אחרי קלאוס כי זה היה לפני מלא זמן,אבל אולי הוא מהשושלת או משו..) אנה הייתה פשוט מסכנה..אבל אני שמחה שג'רמי סיפר לבוני,כיף שבוני חזרה!התגעגעתי אליה.. ומעניין אם אני היחידה שממש שמחה שדימון ואלנה רבים..אין ספק שהפתיעו אותנו,כולם היו בטוחים שהם יתחברו ולבינתיים היחסים ביניהם רק מתדרדרים (מה שטוב מבחינתי כי אני רוצה את אלנה עם סטפן!)זה ממש מתפתח מעניין..עם אלאריק במועצה..וזה היה כזה דיימון לבדוק אם הוא עם הטבעת ואז פשוט להרוג אותו כי הוא עצבן אותו..בלי רגשות טינה עלק..:] ואין אין אין על סטפן..כל כך כיף שהוא חזר לעצמו..פשוט אין כמוהו..גם קיתרין מעולה..שיחקה אותה עם בוני והשרשרת...רק קצת מפחיד אותי שקלאוס וסטפן בעיר עכשיו,בדיוק כשדיימון נוסע..נחכה ונראה..אני חושבת שהעונה השלישית הולכת להיות האהובה עלי..

noam239

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרק מדהיים!!../images/Emo58.gif

העונה ה-3 לדעתי פשוט הטובה מכולם!!. הרבה יותר מהעונה ה-2. כל פרק פשוט יותר יפה מהשני. מה שהכי אהבתי הפרק:
הריב בין דיימון לאלנה. im not stefen!. זה רק מראה שקרוליין צודקת דיימון הוא עדיין דיימון והוא לא יכול להשתנות לגמרי כמו סטפן. הוא עדיין ערפד. אבל אני חייבת לצין שאני אוהבת אותו עדיין הרע. לא רוצה שהוא יהיה טוב כמו סטפן זה פשוט לא דיימון.
קתרין!! אוי הבחורה הזאת פשוט כל פעם מפתיעה מחדש. אני מתה עליה ומצידי שתישאר בסדרה לנצח!!. שהמכשפה גילתה שאלנה עדיין בחיים אמרתי לעצמי אוי לא ואז קתרין כרגיל הצילה את היום. וגם ייאמר לזכותה על ההיתחזות לאלנה וכל העניין השרשרת פשוט גאוני!.
קרולין וטיילר!
אפילו שלא היה משהו משמעותי בין השנייםהפרק אני פשוט אוהבת אותם ביחד!. הם הכי מתוקים!.
"הקרב" בין דיימון לקרוליין ממש אהבתי לראות אותם נלחמים!. ושמחתי שקרוליין ניצחה אותו כמה פעמיים.
עוד פרק מדהיים!!. העונה רק הולכת ונהיית מעניינת ומותחת יותר ויותר. קווין וג'ולי פשוט גאונים!!.

ורדונה2

New member
אהבתי מאוד, ../images/Emo58.gif

בעיקר את ה"קרב" הזה שהיה בין קרוליין לדיימון. אגב, אני מנחשת שכל הקטע הזה שדיימון וקתרין נוסעים לאנשהו, יחד עם העובדה שסטפן וקלאוס חזרו למיסטיק פולס, זה כדי להכין אותנו לזה שבפרק הבא קלאוס יגלה שאליינה עדיין חיה ודיימון לא יהיה שם כדי להגן עליה, ואז הוא בטח "יצוץ ברגע האחרון"

איך?

אני לא מסוגל להמשיך לראות את העונה. רק כאשר ישודרו עוד שניים שלושה פרקים אני אחזור לצפות (וגם אז זה יכול להיות מאוחר מדי כי שנת הלימודים תתחיל
) בכל מקרה, עדיתי מרתון לעונה השניה והמשכתי את שלושת הפרקים של העונה השלישית. זה היה נהדר. לראות פרק פעם בשבוע מרגיש כמו שינוי לא נוח.....

../images/Emo45.gifגם אני אמרתי את זה...

אני נודרת לעצמי שזה הפרק האחרון שראיתי. פשוט אחכה עד לסוף העונה, שכל הפרקים יעלו ואדפוק מרתון מעניין ורצוף. ככה זה ישאיר לי טעם לעוד (לעונה הבאה, במידה ותהיה...) ולא אצטרך להתבאס כל שבוע מחדש. זה לא מרגיש לי כיף יותר...

יוצאת מארון הסמויים ישירות לפרק 3X4 ../images/Emo58.gif

היי, שירן, בת 19. עד עכשיו הייתי קוראת פה ושם מה שהולך בפורום... אבל מאחר ואין לי עם מי לדבר על הפרקים כרגע, החלטתי להגיב. :) בכל מקרה, אמא, אני פשוט מתה על העונה הזאת! היה פרק ממש ממש חמוד, מצחיק, רגוע יחסית, ברור שזאת סוג של הקדמה לפרק הבא... אחרי הראיתי את הפרומו ברור שמחכה לנו פרק טו-אוב
אהבתי את דיימון ואלנה במטבח מכינים צ'ילי, בכלל השילוב ביניהם העונה עושה לי משהו. רואים שזה לא יתפתח מבחינה רומנטית, כי אלנה מקומה עם סטפן [למרות שממש הייתי רוצה לראות אותם מנסים להיות יחד, אבל זה פשוט לא ילך. אף אחד מהם לא יתפשר על עצמו וישנה את מה שהם מאמינים בו.] וסטפן המסכן, המכשפה הזאת ממש התעללה בו... אבל אהבתי את ההצלה של קתרין. עדיין מדהים אותי איך שחקנית אחת מסוגלת לשחק שתי דמויות הפוכות ואשכרה לגרום לי להאמין בזה... שהן שתי נשים שונות!
השילוב של טיילר וקרולין נהיה חמוד יותר ויותר, בכלל, פעם לא סבלתי אותה והיום היא נסבלת בעיני... מה שמפתיע אותי לפעמים.
ג'רמי עם כל הרוחות רפאים, בוני עם כל הכשפים המוזרים שלה, בכלל כל הקטעים עם ויקי ואנה... פשוט לא. מה גם שכרגע אין לזה שום פואנטה וזה לא משפיע על העלילה בשום צורה... זה נראה כמו סתם קטעים שהם שמים באמצע כדי לקטוע את רצף דיימון-אלנה-סטפן. לא מעניין.
קלאוס ואחותו מלחיצים אותי. אני רוצה שסטפן כבר יגלה מה פשר העניין הזה עם מייקל והוא יוכל להפסיק להסתובב איתם. חסר לי קצת קטעי סטפן אלנה.
לא הצלחתי לגמרי לרדת לסוף דעתו של אלאריק ולהבין מה העניין הפתאומי שלו במועצת העיר אבל זה לא מוצא חן בעיני כ"כ. אהבתי מאוד את שיתוף הפעולה שלו עם דיימון וכרגע זה נראה כאילו זה הולך לכיוון לא טוב... ודבר אחרון, דיימון/איאן, אני חולה עליך. אבל אתה חייב להסתפר! זהו. בא לי כבר את פרק 5.

TeenageDream

New member
פרק חלש ../images/Emo58.gif- מה שיש לי להגיד

ובכלל משעמם אפשר להגיד. קודם כל זה היה ממש נראה מוזר כל האנטי היום בפרק נגד דיימון. מה חדש בזה שהוא מסתובב לבד עם אלנה? קיץ שלם הם ביחד מסתובבים. פתאום קרוליין ריק וכולם שמו לב שהיא מסתובבת איתו ומרעילים אותה נגדו? וזה היה נראה ממש פאטתי כל הסיפור. הסיפור עם אבא של קרוליין גורם לפיהוק משהו.. לפחות טיילר לפעמים מציל את המצב איתה. 2 הדברים שבאמת אהבתי בפרק הם קת'רין וג'רמי. העניין של ג'רמי עם אנה ממש מרתק ומוביל למשהו באמת לא ידוע מבחינת עלילה וכמובן קת'רין פירס. שלעולם אי אפשר לדעת מה היא מתכננת... הסיפור עם קלאוס רבקה וסטפן נורא משעמם לפי דעתי... כי בסופו של דבר זה עניין של זמן עד שקלאוס יבין שאלנה חיה ועכשיו רק מורחים אותנו לגבי זה. אני מקוה פרק הבא הם יגלו אותה חיה וזהו..
וכמובן דיימון לא יהיה בבית להגן עליה, השרשרת אצל דיימון וקת'רין וכו וכו. בתכלס, אותי מעניינת העלילה של ג'רמי שלא קשורה לשום דבר. חפרתי אבל אמרתי באמת מה שאני חושבת. אולי אני במיעוט

mikej007

New member
מסכימה

גם אני לא הבנתי מה הקטע האנטי דיימוני של הפרק ובשביל מה דחפו את האבא הפסיכופט של קרוליין. היא הייתה כ״כ ילדותית עם הקטע של אבא שלי לא אוהב אותי יותר.. צאי מזה מבחינתו עדיף שתמותי.... דווקא כן אהבתי את ההתפתחות בגזרת סטפן וקלאוס זה הכיוון של העונה. אני גם שמחה שגרמי התוודה בפני בוני... מה הוא אמור לעשות עם אנה שמטרידה אותו.. צריך לעזור לשחרר אותה לעולם הבא או משהו... ואיך קתרינה עובדת על כולם שוב...נראה מה טומן בחובו פרק הבא

jasika siton

New member
ואו! ../images/Emo58.gif

הולך להיות פרק חזק! אני לא יכולה לחכות עד יום שישי.. גם בגלל איך שהפרק נגמר, וגם בגלל הספויילר! למרות שזה ישמע מוזר.. הייתי רוצה שסטפן יהיה רע לכמה פרקים, ורע זה אומר שהוא "מכבה" את הרגש אצלו גם כלפיי אלנה. כאילו שמישהו או משהו ישפיעו עליו.. וזה די נראה ככה בספויילר רק שאני בטוחה שהוא לא באמת ינשך את אלנה וזה יהיה תרגיל או משהו.. יאלה שיגיע כבר יום שישי!

Twilight Girll

New member
WTF? ../images/Emo58.gif

טוב עשיתי עכשיו מרתון של כל ה4 פרקים סופסוף, ומה נסגר עם דיימון! מה היה הקטע הזה? ה3 פרקים הראשונים היו מעולים, וגם זה היה חמוד, אבל מה נסגר שדיימון פתאום מתהפך ב180 מעלות? בכל 3 הראשונים ואפילו ~תחילת הפרק הרביעי~ הוא ואלנה היו כאלה חמודים ביחד ואז...? לא הבנתי מה קרה. זה היה מ-מ-ש מוזר. :X

למעלה