יוצאת מארון הסמויים ישירות לפרק 3X4 ../images/Emo58.gif
היי, שירן, בת 19. עד עכשיו הייתי קוראת פה ושם מה שהולך בפורום... אבל מאחר ואין לי עם מי לדבר על הפרקים כרגע, החלטתי להגיב.
בכל מקרה, אמא, אני פשוט מתה על העונה הזאת! היה פרק ממש ממש חמוד, מצחיק, רגוע יחסית, ברור שזאת סוג של הקדמה לפרק הבא... אחרי הראיתי את הפרומו ברור שמחכה לנו פרק טו-אוב
אהבתי את דיימון ואלנה במטבח מכינים צ'ילי, בכלל השילוב ביניהם העונה עושה לי משהו. רואים שזה לא יתפתח מבחינה רומנטית, כי אלנה מקומה עם סטפן [למרות שממש הייתי רוצה לראות אותם מנסים להיות יחד, אבל זה פשוט לא ילך. אף אחד מהם לא יתפשר על עצמו וישנה את מה שהם מאמינים בו.] וסטפן המסכן, המכשפה הזאת ממש התעללה בו... אבל אהבתי את ההצלה של קתרין. עדיין מדהים אותי איך שחקנית אחת מסוגלת לשחק שתי דמויות הפוכות ואשכרה לגרום לי להאמין בזה... שהן שתי נשים שונות!
השילוב של טיילר וקרולין נהיה חמוד יותר ויותר, בכלל, פעם לא סבלתי אותה והיום היא נסבלת בעיני... מה שמפתיע אותי לפעמים.
ג'רמי עם כל הרוחות רפאים, בוני עם כל הכשפים המוזרים שלה, בכלל כל הקטעים עם ויקי ואנה... פשוט לא. מה גם שכרגע אין לזה שום פואנטה וזה לא משפיע על העלילה בשום צורה... זה נראה כמו סתם קטעים שהם שמים באמצע כדי לקטוע את רצף דיימון-אלנה-סטפן. לא מעניין.
קלאוס ואחותו מלחיצים אותי. אני רוצה שסטפן כבר יגלה מה פשר העניין הזה עם מייקל והוא יוכל להפסיק להסתובב איתם. חסר לי קצת קטעי סטפן אלנה.
לא הצלחתי לגמרי לרדת לסוף דעתו של אלאריק ולהבין מה העניין הפתאומי שלו במועצת העיר אבל זה לא מוצא חן בעיני כ"כ. אהבתי מאוד את שיתוף הפעולה שלו עם דיימון וכרגע זה נראה כאילו זה הולך לכיוון לא טוב... ודבר אחרון, דיימון/איאן, אני חולה עליך. אבל אתה
חייב להסתפר! זהו. בא לי כבר את פרק 5.