עונה 3 פרק 7!!

00נטע00

New member
עונה 3 פרק 7!!

וואווווו!!!!!!איזה פרק מטורף!!! בהתחלה ממש לא אהבתי את כל הסיפור רוחות הזה..אבל אני חייבת לציין שהפרק הוא היה מעולה..כל כך התגעגעתי ללקסי..היא אחת הדמויות האהובות עליי..ואנה הייתה פשוט מתוקה ומסכנה..וזה שהיא מצאה את אמא שלה היה סוף מעולה לסיפור שלה..רק חבל לי על בוני..מעניין מה יקרה ביניהם עכשיו.. כל הקטע עם מייסון וההתנצלות היה גדול..חח ממש צחקתי כשדיימון התנצל בפני אלאריק..זה היה לגמריי דיימון.. אבל אין ספק שגולת הפרק היו אלנה וסטפן..פשוט כל הסצנות שלהם העונה,כ-ו-ל-ם כל כך מעולות ומרגשות ומותחות..מבחינתי הסדרה יכולה להיות רק עליהם וזה יהיה מצויין.. וואו הקטע שלהם בסוף,זה באמת נראה כאילו אולי זה התחיל לגעת בסטפן.. (רק שאלה-איך לקסי גרמה לשנים לרוץ מהר-מבחינת הזמן של סטפן בלי דם? ) אה-ואמרתיי לכם שסטפן יכול להדליק מחדש את הרגשות שלו אם הוא יבחר..:] (קלאוס רק כפה עליו לכבות..לא להשאיר מכובה תמיד..) אממ כל הערפדים מהקבר היו הדבר היחידי שלא ממש אהבתי בפרק..זה היה קצת לחזור על מה שהיה וגם אז לא ממש אהבתי תסיפור הזה..כמה פעמים הם יכולים לחזור לחיים בשביל לנקום(ולהיכשל?) איך אף אחד לא החזיר את ג'נה??זה נראה לי הדבר הכי נדרש מאלנה,גרמי ואלאריק ברגע שיודעים שהרוחות באים כשקוראים להם.. ולאן טיילר נעלם?ומה עם קתרין ומייקל?ומה זה אומר שהשרשרת שרדה??
חוץ מזה היה פרק מצויין!ממש ממש ממש!!העונה השלישית פשוט מעולה..

noam239

New member
הביקורת שלי

טוב אני חייבת לציין שהפעם היה פרק טוב!! אחרי שני פרקים שהתאכזבתי נהנתי הפעם. בהתחלה לא אהבתי את כל הקטע של הרוחות ושכל המתים חוזרים אך עכשיו זה דיי מעניין!! סוף סוף יש אקשן בסדרה! די קיוותי שהשרשרת לא תצליח כל הקטע של הכישוף ושהמתים ישארו ולשמחתי זה קרה! מעניין מה יהיה עכשיו אם השרשרת ושכל המתים פתאום חוזרים. איזה כיף שג'רמי אם אנה! אני ממש מקווה שהם ישארו ביחד אני ממש לא אוהבת אותו ואת בוני ביחד. כל כך שמחתי לראות את לקסי! התגעגעתי אליה היא הייתה ממש לפרק זמן קצר מידי בסדרה. אני מקווה שהיא תחזור ותעזור לסטפן. אני חייבת להיתוודות שבא לי כבר שסטפן יחזור להיות טוב! היה נחמד לכמה פרקים שראו אותו בתור הרע אבל די מספיק. אני חושבת שצריך להיות קצת דלנה בסדרה אבל אלנה צריכה לסיים אם סטפן הם פשוט הכי מתאימים לדעתי. וציפיתי גם לראות את ג'נה! אם הראו את כל המתים למה ג'נה לא הייתה??! כל כך ציפיתי לקאמבק שלה ושל ריק =/. שמחתי שגם ריק ודיימון השלימו! אני אוהבת שהם צוות ביחד :) ואיפה קתרין?? אני דואגת שהיא לא מתה! טיילר גם היה חסר וכמובן רבקה שאני עדיין מצפה למשולש אהבה בין השלושה יכול להיות נחמד. בסך הכל פרק טוב שמשאיר טעם של עוד!

MAAYANAH

New member
פרק 7-ספויילריםםםם

הפרק היה יפה ואפילו הזלתי כמה דמעות בקטעים של בוני וסבתא שלה, והאנה ואמא שלה. לקסי היא אחת הדמויות אם לא ה...חחחח חבל שהיא זמנית. גם לי בא שסטפן יחזור..הבנתי שיש רק עוד שני פרקים ואז הם יוצאים לפגרה (כרגיל). בפרק הבא הבנתי שיראו את הכפילה המקורית ושנינה תשחק דמות 3 הפרק האחרון-מספר 9 נקרא homecoming זה בטח נשף ושם נראה לי סטפן יחזור לעצמו. קתרין בטוח חיה אין מצב שלא היא לא יכולה למות אם ישתו לה את הדם. היא פשוט תהיה רעבה זה הכל. טוב מקווה שנהנה...

noam239

New member
ואוו באמת??

קראתי איפה שהו שנינה תשחק 3 דמויות זה הולך להיות ענק!! ואני מתה כבר לראות את הפרק שסטפן חוזר לעצמו!!

פרק נהדר! הפרקים האחרונים מאוד מזכירים לי את באפי, בחורה אחת, שני בחורים, האחד רע שאנו למדים לאהוב והשני טוב שנעשה רה ואנחנו כ"כ מחכים שישתנה והם יחזרו זה לזרועות זה. שלא תבינו לא נכון, זה נהדר, אני אהבתי את באפי, זה פשוט גורם לי להתגעגע אליה.

cancer3009

New member
זה היה כלכך מתבקש אבל זה לא קרה

ההורים שלהם שמתו בתאונה לא יכול להיות שרק אחרי שנה הם שוכחים לגמרי את ההורים שלההם ולא חושבים עליהם ושלהורים שלהם אין עניינים שלא גמרו ולא היה להם רצון לחזור ולראות אותם. מצד שני עכשיו כשאני חושב על זה מי שחזרו בתתור רוחות היו ערפדים מכשפה ואיש זאב.. אז אולי אני קצת מתבלבל פה

noam239

New member

אולי באמת מי שיכול לחזור אלו רק ערפדים מכשפות ואנשי זאב מי שיש לו כוחות.. אבל באמת נקודה מעניינת שאלנה וג'רמי לא חשבו על ההורים שלהם ובמיוחד על ג'נה לפחות לראות אותה..

lady blah blah

New member
נדמה לי שאמרו מתישהו בפרק

שהרוחות חזרו ממקום שיש בו רק רוחות של יצורים על טבעיים..

Slow Cheetah

New member
רק אנשים עם עסקים לא סגורים חוזרים.

אולי הם השלימו עם המוות שלהם.

noam239

New member
יש כמה דברים שלא הבנתי..

חח פתאום עכשיו נזכרתי.. לא הבנתי אייך פתאום כל הרוחות חוזרות לפתע?? זה בגלל שבוני החזירה את ג'רמי לחיים כמו שהם אומרים התערבה באיזון הטבע?? ואייך3השרשרת של אלנה קשורה לכל המצב הזה? תודה לעונים למיהנם!

00נטע00

New member

התוצאות של ההחזרה של ג'רמי לחיים היה פתיחה של הדלת ל"צד האחר" (איך שהרוחות מכנות תמקום שהם נמצאות בו..) וכשבוני עשתה את הקסם להעיף את ויקי המכשפה המקורית ניצלה את זה ופתחה את הדלת לרווחה-כלומר כל הרוחות עם החשבונות הלא סגורים (כנראה באמת רק רוחות של יצורים על טבעיים..) יכולים לחזור לעולם..הם עדיין מתים אבל רואים ומרגישים אותם.. השרשרת של אלנה היה הקמיע של המכשפה המקורית..וזה מה שנתן לה את ה"אחיזה" בעולם כדי להצליח לפתוח את הדלת..ברגע שבוני השמידה את השרשרת אז הדלת נסגרה.. אבל אנחנו לא ממש יודעים עדיין מה הולך לקרות כי השרשרת לא הושמדה..נחכה ונראה
מקווה שעזרתי!

lady blah blah

New member
פרק 7

ממש לא מתתי על הפרק, היו כמה קטעי דיימון ומייסון נחמדים, אבל חוץ מזה היה פרק די משעמם יחסית לפרקים האחרונים שהיו מדהימים. ואלנה חזרה לעצבן אותי. עוד פעם היא מתחילה עם הקטע של הקדושה המעונה והעקשנית ?
לא אבל ברצינות, היא הייתה פשוט מעצבנת בפרק הזה. ולא היה שום דלנה, כמה זמן עוד יתנו לנו לחכות ? :| ודבר אחרון.. משום מה אני לא זוכרת למה ריק כועס על דיימון.. מישהו יודע?

00נטע00

New member
חח זה לא היה איזה משהו גדול

זה היה בפרק שכולם ירדו על דיימון שהוא חוזר לסורו ונמצא יותר מידי עם אלנה..ואלאריק עצבן את דיימון וודיימן אמר לו לא לעמוד לו בדרך אז בפעם הבאה שאלאריק עמד לו בדרך דיימון בדק שהוא עם הטבעת והרג אותו..

למעלה