עונה 3 פרק 8 צפייה ישירה והורדה

exysur

New member
פרק 8

טוב הפרק היה אדיר אפילו ריגש אותי אבל הנה כמה שאלות שזה עורר לי בעונה שעברה בפרק 19 אלייז'ה מספר לאלנה ששמש לא הורגת מקוריים ובפרק הזה ראו שרבקה לא יכלה ללכת בשמש.. מה גם שתמיד ראו שיש להם את הטבעות... גם לקלאוס יש טבעת למרות שבפרק 2 הוא אומר שבן כלאיים לא מושפע מהשמש או הירח אז למה יש לו טבעת? וכל הקטע עם אמא שלהם שהיא גם מכפשה בלבל אותי לגמרי... וזאת המכשפה הלבנה הראשונה שיש בסדרה שזה שובר לי כמה השערות שהיו לי... והכי חשוב!!!!! יכול להיות שקת'רין מתה?! כי אם כן אז זה היה מוות הכי מאכזב הנחתי שכשהיא תמות זה יהיה רגע בלתי נשכח... המוות שלה כמעט זניח וזה מאכזב כי היא הייתה אחת הדמויות הטובות עד כאן השאלות שעלו לי מהפרק תתחילו לשפוך.. חחח אה ונראה לי שאחרי שבוע הבא העונה יוצאת לפגרה... באסה..

cancer3009

New member

לדעתי אלינה חחח מצחיק.. יצא לא אלינה וזה עושה אותה לרוסיה משהו .. אלינה :p לא מתה, כי הוא היה צריך לחקור אותה לגבי מקום מיקומו של קלאוס וכל מה שהיא יודעת, ואין לו סיבה להרוג אותה אלא רק את הבן שלו שאותו הוא שונא . לגבי עניין השמש נראה לי שהפתרון הכי פשוט הוא בזה שהם רצו "להתפאר" בזה שהם יותר מערפדים רגילים, אבל בתאכלס היתרון היחיד שלה הוא שקשה להרוג אותם , ושהם יכולים להפנט ערפדים אחרים .

noam239

New member
טוב פרק מדהיים!!

וואי היה פרק ממש טווב!! אני חייבת לציין שאהבתי שמייקל הוא בעצם אבא שלהם פשוט ג-א-ו-נ-י!-!-! אבל לא הבנתי המון דברים בפרק אני חייבת לראות אותו אם תרגום המבטא של רבקה קשה לי אני לא ממש מבינה מה היא אומרת. מישהי או מישהו יכולים להסביר לי את כל הסיפור מההתחלה מה שרבקה אמרה לאלנה כי לא הבנתי כמעט כלום =/ תודה לעונים למניהם!:) אהבתי ממש את דיימון וסטפן בתור הצוות "הרע" שאוכלים את כל הבנות חח זה היה חסר לי בעונות הקודמות לראות את שניהם רעים ביחד :) מייקל הזה ממש מפחיד. הוא עכשיו הכי חזק שם יותר מקלאוס. אני מתגעגעת לאילג'ה מעצבן שהם לא מחזירים אותו. מסכנה רבקה ריחמתי עליה כשהיא בכתה היא בסך הכל רוצה את האחים שלה איתה ומגוננת עליהם היא לא באמת רעה. אני ממש בלחץ איפה קתרין!!?? היא מתה חיה מה נסגר??!!? אם היא מתה זה ממש לא פייר!! הדמות שלה אחת החשובות בסדרה ואם זה המוות שלה זה עצוב :( מקווה שעוד לא הרגו אותה והיא תחזור. אך יהיה ממש מגניב אם מייקל הפך אותה לכמוהו וגם היא ניזונה מערפדים לא? בקיצור פרק מעולה! מרגיז הפגרה הזאת עכשיו.. =/

חברים-שימו לב-בבקשה זה לא לעניין!!

לא לשים פה קישורים להורדה/צפייה ישירה זה נגד חוקי הפורום ואני נאלצת למחוק הודעות כאלה

ורדונה2

New member
טוב, מתחילה להיגמר לי הסבלנות

מתי כבר דיימון ואלנה יתחרמנו??? דייייי כמה אפשר לבנות מתח
ושאלה- הפגרה שהם יוצאים אליה, זה מתחיל מעכשיו או שבשבוע הבא יהיה לנו פרק אחרון לפני הפגרה?

לאוני97

New member
צוודקת !

מסכיימה ! כל פעם יש ניצוץ בפרק מסוים , ובהתחלה סטפן היה מפריע . אבל עכשיו בפרק ה8 זה פשוט רוע לב מה שהם עשוו , נגמר הפרק

exysur

New member
ועוד דבר

העובדה שמייקל אבא שלהם רק מוסיפה לחשד שלי שהם יהודיים יש לנו בינתיים מייקל (מיכאל), אסתר, רבקה (לקרוא כמו כמו רבקה מיכאלי למשל), אלייז'ה (אלישע).. רק הנריק וניקולאוס עוד איכשהו לא נשמעים יהודיים...

jasika siton

New member
wow!

טוב, בוודאות אחד הפרקים הטובים של הסדרה! אני לא יודעת מה אתכם, אבל כל הסיפור של רבקה רק גרם לי לאהוב אותה יותר, היא הפכה כרגע לאחת הדמויות האהובות עליי בסדרה. איך ריחמתי עלייה כשהיא בכתה, הייתי מתה שאלנה תתן לה חיבוק, משהו חח.. אבל היא הלכה. אני בשוק, פעם ראשונה שמסבירים איפשהו איך ערפדים נוצרו.. הסדרה הזאת פשוט מדהימה אותי מחדש! אהבתי את כל הסיפור הזה, שממש הסבירו לנו למה הם 'אלרגים' לורביין או איך שלא קוראים לזה, ולמה הם לא יכולים ללכת באור.. וקיצר הסבירו הכל! בהתחלה שרבקה ספרה לאלנה את הסיפור וכאילו מה שהבנו זה שמייקל רודף אחרי קלאוס בגלל שאמא שלו בגדה במייקל וככה בעצם קלאוס נוצר נשמע לי די דפוק.. כאילו, שתחרר.. עברו כמה אלפי שנים! אבל אחרי זה שהתברר שזה בגלל שקלאוס הוא זה שרצח את אמא שלו.. זה הרבה יותר הגיוני! ובקשר למה שכולם אומרים פה על קתרין, לדעתי היא תחזור במפתיע באחד מן הפרקים. בתאכלס היא הייתה דמות מרכזית בעונות הקודמות ועכשיו אין כל כך מה לעשות איתה.. אני מאוד מקווה שימצאו לה משהו חדש כי היא הדמות האהובה עליי שם! וחוצמיזה, יש יותר טוב מנינה פעמיים? ;) ומשהו אחרון - הקטע בסוף שדיימון ואלנה שוכבים במיטה, איך היא לעזאזל לא קפצה עליו? שיזדיין סטפן, תראי איזה הורס יש לידך! איך שהוא הסתכל עלייה.. אין הוא פשוט נסיך! מקווה שיהיה בניהם משהו לפני שסטפן יחזור לעצמו.. כי אז זה בכלל יהיה אבוד. ויאלה פרק הבא, בוא כבר!

jasika siton

New member
למנהלת, את יכולה להעביר את זה למקום הנכון?

לא שמתי לב שכולם הגיבו להודעה מתחת..

noam239

New member
שאלהה..

אני אשמח אם מישהי תוכל להסביר לי את כל הסיפור שרבקה סיפרה לאלה אייך הם הפכו לערפדים וההשלכות של הרוחות עליהם וכולי כי לא הבנתי כלוםם.. תודה לעונים למינהם..

nilika

New member
תשובה

לפי הסיפור של רבקה במקור הם היו משפחה רגילה שחיה בנורבגיה. אחרי שמגפה פגעה במקום ההורים שלהם החליטו לנדוד לאמריקה והשתכנו במיסטיק פולס. שם הם פגשו לראשונה באנשי הזאב שכבר חיו שם. בהתחלה הם חיו בשלום עם אנשי הזאב, עד שבלילה אחד של ירח מלא, קלאוס והאח הקטן שלו החליטו ללכת לראות איך אנשי הזאב הופכים לזאבים. מה שהסתבר כטעות גדולה כי אחד הזאבים תקף אותם והאח הקטן נהרג. לאחר המקרה הזה ההורים שלהם ביקשו ממכשפה שהיתה בכפר שתעניק להם כוחות על מנת שיוכלו להגן על עצמם מפני אנשי הזאב. המכשפה סירבה בטענה שזה יפר את האיזון בטבע. אז אמא שלהם, שהיתה מכשפה בעצמה, ביצעה את הכישוף לבד, המטרה של הכישוף היתה לחדד את החושים שלהם, להעניק להם כוח ומהירות כדי שיוכלו להתמודד עם הזאבים. בפועל לכישוף היו השלכות שאמא שלהם לא צפתה. הרוחות העתיקות החליטו להעניש אותם, ולקחו להם את היכולת להלך באור השמש, אחד הצמחים שגדל בכפר (ורבנה) הפך לרעיל עבורם, ומעל הכל העונש הכי גדול היה הרעב הבלתי נגמר לדם. וככה בסופו של דבר הם הפכו לערפדים. מקווה שעזרתי...

00נטע00

New member
וואוווווווווו איזה פרק!!!!!!!

אני חושבת שהתאהבתי ברבקה..היא הייתה פשוט מדהימה הפרק בכלל חיכיתי מלאא זמן שיגלו לנו כבר את כל הסיפור של המקוריים,והחיבורים בין העבר להווה היו מעולים ממש.. ואין אין איןן על אלנה..ממש רציתי שהיא תחבק את רבקה בסוף ממש מתאים להם ליות חברות והקטע שהיא מדברת במיטה עם דיימון היה מדהיים
גם לגבי זה שהיא גילתה שרבקה היא בעצם היא וגם על זה שסטפן יחזור לעצמו בזכות דיימון.. איפה קתרין??????????!!!!שתחזור!בכלל כל הסיפור עם מיקל קצת קריפי..שמחתי שסטפן גילה שעוד קצת אכפת לו..יאלה שיחזור לעצמוו כבר.. קיצור..פרק מצויין...העונה הזאת מעולה ממש!! רק לא הבנתי למה המקוריים היו צריכים שהאמא תמצא פיתרון נגד השמש (הטבעת) אלג'ייה הרי אמר שהשמש לא מהווה להם בעיה(לא הייתה לו טבעת או שרשרת..) ואיך המכשפות של פעם היו כאלה חזקות??

jasika siton

New member

מקווה שהיא ( רבקה ) תשאר דמות קבועה! ואני חושבת שהמכשפות של פעם לא היו כאלה חזקות, פשוט אמא של רבקה וקלאוס היא מכשפה מקורית, אז כמו שהערפדים המקוריים יותרחזקים מערפדים רגילים כך גם המכשפות..

למעלה