עונה 3 תעלה בארץ בעוד כחצי שנה

randomguy

New member
עונה 3 תעלה בארץ בעוד כחצי שנה

בסביבות אפריל. זה המידע שקיבלתי ממקור מוסמך
אני לא בטוח שזה מאה אחוז סגור, אבל גם העונות הקודמות עלו בארץ בערך כשבעה חודשים אחרי שעלו בארה"ב. עד אז יהיו שידורים חוזרים של העונות הראשונות (ואולי גם בהמשך במקביל, לא ברור). בבקשה תתקשרו לספקים שלכם (YES או HOT) ותשאלו בשירות לקוחות מתי העונה החדשה תעלה לשידור, כדי לוודא את המידע הזה, ויותר חשוב, כדי שהם ידעו שהרבה אנשים מחכים!

randomguy

New member
היי! ../images/Emo9.gif התחבאתי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

מישהו איים להטיל עלינו פצצת ספוילר אז פחדתי להיכנס לפורום

efratbas

New member
נראה לי שיש לה פסיכומטרי...

ככה אומרים, בכל אופן יופי שחזרת, מקוה שגם אירית תחזור בקרוב ושיחזור להיות פה נחמד בפורום כמו מקודם...

randomguy

New member
תודה לך ../images/Emo9.gif

באיזה שם או כינוי את רוצה שיקראו לך? אפשר לקרוא לך אפרת? בקשר לאירית וגל וכל האחרים שרואים בקצב האמריקאי, אני אשמח שישתתפו אבל בתנאי שיזכרו שהפורום הזה הוא ישראלי. אני מקווה שכולם ישמרו על הכללים בפורום ויתחשבו אחד בשני, וככה יחזור להיות נחמד פה
ובאופן כללי, אני חושב שאם הרבה אנשים יכתבו קצת כל אחד זה יהיה יותר טוב מאשר קצת אנשים שכותבים הרבה כל אחד

randomguy

New member
בקשר לאירית, אני מצטער אם היא עזבה

בין השאר כי היא לומדת רפואה והסבירה לה דברים רפואיים. אני חושב שהיא תחזור. פעם אחרונה שדיברתי איתה היא אמרה שהיא לומדת אימונולוגיה, ולפחות לדעתי זה יותר מעניין מאשר לדבר בפורום. אז שיהיה לה בהצלחה.

נקווה שזה מה שיקרה...

אבל רגע, אם זה עוד חצי שנה זה אומר שבקרוב יתחילו לשדר את הפרקים בתדירות גבוהה יותר...כי לפי מה שקורה כרגע, אם משדרים את שתי העונות,פרק אחד לשבוע, זה לוקח שנה...אז אם ככה זה טוב... :)

randomguy

New member
אני לא יודע איך השידורים חוזרים

ישודרו כי לא ביררתי על זה. את העונה הראשונה שידורו פעם בשידורים חוזרים חמש פעמים בשבוע. אז אולי כשיגיעו לעונה השנייה ישדרו חמש פעמים בשבוע, או שישדרו את העונה השלישית והשידורים החוזרים במקביל או שיפסיקו את השידורים החוזרים באמצע. אולי באמת עונה 3 תעלה רק עוד שנה, אבל זה בניגוד למידע שקיבלתי. אני ממליץ שכמה שיותר אנשים יתקשרו ל YES ול HOT וישאלו ויעדכנו אותנו מה הם אומרים. זה גם חשוב שהם ידעו שאנחנו מחכים לעונה 3 של האוס!

randomguy

New member
תתקשרו ל HOT ול YES בבקשה!

ותשאלו מתי כבר תעלה העונה השלישית. זה יעזור קצת להלחיץ אותם

randomguy

New member
אני משער שאם הרבה אנשים יתקשרו

לשאול על העונה השלישית של האוס, הם יבינו שהלקוחות שלהם אוהבים את הסדרה ומחכים לעונה השלישית ואולי הם יהיו נחמדים וישתדלו להקדים את מועד תחילת השידור שלה. אבל כנראה שזה יהיה בעוד 6 עד 7 חודשים.

ToryMaster

New member
וואלה

חשבתי שהם ראו את נתוני הרייטינג של הסדרה, טעיתי, כנראה. זה לא יעזור, יש להם מגבלה של זמן.

randomguy

New member
סיכוי שזה ישנה משהו קלוש, אבל

זה לא קשור לנתוני הרייטינג, כי אין להם נתונים כמה אנשים מחכים לעונה החדשה (למרות שזה קשור לנתוני הרייטינג אבל לא נגזרת ישירה). אני יודע שיש להם מגבלות של זמן, אז אם הם לא יקדימו, לפחות שלא ידחו.

randomguy

New member
אף אחד לא התקשר?

קיוויתי שאנשים יתקשרו ויאשרו את המידע שאני קיבלתי.

pink panther 8

New member
וואלה שוווההההה

מחכה כבר!!!! למרותש אני רואה שידורים של ארה"ב אני פשוט אוהב לראות בפלזמה בבית(חחח) ממאשר לראות במחשב..... ואני לא מתקשרת אני שולחת אי מייל לשאלות ובקשות בהוט.... חח הם מכירים אותי כבר מרוב שאני מופצצת ב"שאלות: "מתי האוס חוזר????" חחח

למעלה