עונה 3

עונה 3 ../images/Emo58.gif

תמונות ממגזין- הקאסט בחוף הים במליבו מצלמים את הפרק הראשון לעונה ה-3

cool miki

New member
ואווו אין לי סבלנות לחכות שזה כבר

יגיע לארץ..... זה הולך להיות משהו טוב!

לא הם בכתה י' בעונה הראשונה

בעונה השלישית הם בשנה האחרונה שלהם בתיכון.

SaRaS GirL

New member
רציני? כנסו שנייה

אז ההתחלה של הסדרה זה החופש בין ט' ל-י'? אני נמצאת בחופש הזה, ואניל א מכירה אפחד שמתנהג ככה בגיל הזה.

Tinty

New member
את מכירה מישהו מהחוף המערבי בארה"ב

בגיל הזה?

Tinty

New member
ואם גיא ואני נצליח להקים צוות

מתרגמים לסדרה, נוכל להביא אותה לארץ כבר ב9/8 בדרך אלטרנטיבית: אנשים יורידו את הפרקים ויוכלו לצפות בסדרה עם כתוביות

אחלה-בהצלחה ../images/Emo13.gif

הייתי עוזרת- אבל אני גרועה בתרגומים. חוץ מזה, אני אישית מעדיפה לצפות בלי כתוביות, הרבה יותר כיף !!

Angelus

New member
אני יכול לעזור בתרגום

אם אתם עדיין צריכים אנשים. זה אחד הדברים שאני אוהב לעשות (חוץ מgrammar. סטייה אישית שלי.)

Tinty

New member
תודה לכם! ../images/Emo13.gif

אעלה היום לרשת מקבץ תרגומים (201-209 - בעברית. 210-224 - באנגלית), על מנת שכל אדם שירצה בכך יוכל לתרגם (תרגום מהכתוביות האנגליות הכי פשוט - משנים את המשפטים, כמו "Previously on The OC" ל"בפרקים הקודמים בThe OC". לא צריך להתעסק עם סנכרון הכתוביות עם הטקסט, תחביר וכו'...).

Angelus

New member
ראיון קטן לעונה ה-3 ../images/Emo58.gif

לא יודע אם ארץ השמש הוסיפה את זה, כי לא יצא לי לראות הכל פה בזמן האחרון. אז הנה, בכל מקרה.

לא הוספתי ../images/Emo13.gif

אבל ראיתי את זה אתמול (או לפני יומיים-כבר לא זוכרת), פשוט לא ידעתי איך לשים לינק לזה. אחלה
תודה.

Angelus

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

פעם הבאה תשימי הכל, בבקשה, אני סומך רק עלייך בעניינים האלה

אממממ

תאמין לי, יש לי מלאאאאאאאא חומר שאני אפילו לא מפרסמת פה כי אני יודעת שאנשים לא יגיבו. התמונות שפירסמתי למעלה-יש לי אותם כבר איזה שבועיים. יש לי על המחשב, תמונות, ספוילרים, טקסטים מהעונה השלישית, ואפילו בלופרס (פיספוסים) מהעונה השניה. אבל זה מעצבן שאני מפרסמת ורוב האנשים (לא כולם כמובן) אפילו לא אומרים תודה, וסתם פתחתי שירשור שיורד למטה אחרי 2 דקות, ולעומת זאת שירשורים בנושא הגבות של אלכס רצות בפורום כמה ימים....

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

חח הגבות של אלכס.. אפעם לא חשבתי על זה. תשמעי, אני אמנם לא מגיב כל הזמן, אבל אני באמת מעריך את העובדה שאת משקיעה מהזמן שלך ומפרסמת פה דברים - אני בטוח שעוד הרבה גם. אולי הרוב גם לא מגיב כי הם לא סיימו לראות את העונה ה-2. בכל אופן, אולי תעשי איזה טור שבועי? חדשות האו סי? מה דעתך? ככה תקבצי את כל החדשות לפעם בשבוע - תמונות, מאמרים וכו'. סתם הצעה
ושוב, תודה רבה.

קודם כל- תודה !

אני לא מבקשת שמישהו יעריך אותי, או משהו כזה, כי באמת אני עושה את זה בכיף, פשוט אם אני מפרסמת למשל תמונות פפרצ'י של העונה השלישית, כמו שעשיתי פה ואף אחד לא מגיב, אז אני יוצאת מנקודת הנחה שאף אחד לא רוצה שאמשיך ואפרסם. אז אני לא מפרסמת... ואז אני מקבלת מלאאא הודעות בפרטי (אשכרה, כל יום יש לי לפחות איזה 5 הודעות ומסרים אישים מאנשים) שמבקשים ממני לינק לדבר כזה או אחר...ושאני לבסוף מפרסמת מה שביקשו ממני בפורום, הם לא מגיבים. (שלא נדבר על הפעם האחרונה שפירסמתי ספוילרים והויכוח שהוא גרר). לגבי טור שבועי-רעיון משעשע אך החדשות ברשת הם דינמיות לפעמים כל יום יש ספוילר חדש, טריילר חדש, הופעת אורח של הקאסט בתוכנית אירוח וכו' ולפעמיים, יש שבועות שאין מידע בכלל (או שיש מידע דל ביותר). כך שטור שבועי לא ישיג את המטרה שלו, וחוץ מזה תמיד עדיף לקבל את החדשות שהם באות חמות חמות מהתנור
. אם יש לי טריילר חדש, אני מפרסמת באותו היום שהוא מופיע. שיש לי תמונות וכתבות אני מפרסמת בסופי שבוע או בימים שיש הרבה אנשים בפורום, בתקווה שיגיבו...

למעלה