עונה 3

Tinty

New member
מיכל, נראה לי שבלוג יהווה פלטפורמה

הרבה יותר נוחה עבורך לפרסם ספוילרים, ידיעות, ראיונות, פפראצי וטריילרים. מה דעתך?

ayala65

New member
בכלל צריך להאדים אותך

את תורמת מלא לפורום- זה ממש חובה .

Tinty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האמת היא שחשבתי על זה אתמול, אבל לא ידעתי אם להציע או לא.

איימיס

New member
../images/Emo45.gifנכון ביותר

אגב- אף פעם לא ידעתי מה זה הכינויים שצבועים באדום... עכשיו שאני יודעת, איילה צודקת

ayala65

New member
חחח טנקס ../images/Emo9.gif

בואי נפתח עצומה ובסוף המנהלים יאדימו אותה

באמת תודה לכולם../images/Emo24.gif

איזה חמודים... אבל אל תפתחו עצומה ושטויות, זה ממש לא מעניין אותי להיות אדומה המטרה שלי היתה להסביר לאנשים כמה חשוב להגיב להודעות. תודה שוב

ayala65

New member
את חמודה ../images/Emo9.gif

חוצמזה שהמטרה שלך לא מעניינת אותנו. זה המטרה שלנו שחשובה פה

חחח איילה !!! איזה מקסימה את

אבל באמת, אל תעשי את זה... זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי להיות אדומה.

ayala65

New member
טוב נו . אם את אומרת

[פסט, אל תקשיבו לה. תעשו אותה אדומה בכל זאת]

That80sshow

New member
שאלה בנוגע לעונה

אני מניח שזאת הולכת להיות העונה האחרונה, מכיוון שרוב הסדרות לא שורדות את הGraduation של התיכון... כאילו יש סיכוי די סביר שיעשו את מה שעושים במקרה הנפוץ שמתחילים סדרה בכיתה י' והיא נמשכת מעבר לתיכון-לוקחים את האנשים לאותו קולג' ומנצלים את המעבר כדי להעיף כמה דמויות וזה באמת מה שיכול לקרות. מה דעתכם בנושא?

חבל שהסדרה תגמר היא סדרה טובהה

ולא חייב שהם ילכו לקולג אפשר לעשות עונה רק על החופשת קיץ

Tinty

New member
אבל ההתרחשויות מקבילות לתאריכי

השידור בארה"ב (לדוגמה: פרק על הכריסמוקה משודר קצת לפני הכריסמס, פרק הוולנטיינ'ז משודר באמצע פברואר, פרק על עונת הגשמים בארה"ב ישודר במהלך פברואר, וכו'). קשה לי להאמין שפוקס תחליט להקרין את הסדרה בעונת הקיץ היבשה כדי לשמור את העלילה לעונה נוספת...

aviGODFATHER

New member
נראה לי שפה זה שונה...

לבצפר אין כאן משמעות גדולה - רוב העלילה מתרחשת מחוץ לבצפר אז לא תהיה בעיה גדולה למצוא תחליף לדבר כזה שולי...

Angelus

New member
או שהסדרה תיגמר כי בעונה ה-2

הייתה מפלה והיא היתה גרועה עד סופה בערך.. אני מקווה שבעונה ה-3 הם יחזרו לעצמם וימשיכו להיות האו.סי שכולם אוהבים.

למעלה