עונה 3

Angelus

New member
רק עכשיו העזתי להסתכל ../images/Emo58.gif

יפה לבן, יפה לו מאוד ככה עם מישה. אני שמח שהם ביחד - רק משהו שעדיין לא הבנתי (ואני מנסה לא להישמע להוט מדי בעניין) - הם שכבו כבר או לא?.. כלומר - מה נסגר איתם? בחיים לא הראו אותם אחרי\לפני - שומדבר. ושוב, רק רציתי להוציא שאני לא יכול לחכות לעונה הבאה כבר. זה נראה כאילו חוזרים ל old days

עונה 3 ../images/Emo58.gif

יש ויכוח בנושא הזה,רוב האנשים, ואני בינהם חושבים שהם לא שכבו. אבל בעונה השלישית הם נראים טוב מהרגיל אז אולי זה יקרה בעונה השלישית.

Angelus

New member
גמני.. למרות שבעונה ה-1

מריסה אמרה לסאמר he turned down sex כאילו זה זה היה משהו casual ולא משהו רציני - כלומר, הם כן שכבו. אבל לא יודע. אני מקווה שגם בעונה ה-3 אולי..
זה לא ממש ספוילר אבל זה בקשה שמשהו יקרה כך שאנשים יבינו שזה לא קרה עוד ..
יהיה סיפור עם אבא שלו. ובעצם.. אולי
עד סוף 2 בגלל המוות של טרי כן יראו את ההורים שלו. מה את אומרת?

אני לא הבנתי מהממשפט הזה שהם

שכבו, אם כבר זה מוכיח שהם לא שכבו. אם אני זוכרת נכון, סאמר אומרת את זה למריסה אחרי כל הסיפור עם אוליבר שמריסה מנסה "לפצות" על ההתנהגות שלה עם ריאן בכך שהיא באה אליו לחדר במטרה לעשות סקס ע"מ שהוא יסלח לה. כלומר- עד אז הם לא עשו את זה... ומכיוון שהוא לא מסכים, ואח"כ הוא כבר עם תרזה ועד שהם חוזרים אחד לשני תרזה כבר מכריזה שהיא בהריון וריאן עוזב. ואתה יודע מה קורה בעונה השניה, אז אני לא אמשיך ואפרט... מסקנה- No maryrn sex ובקשר לשאלה השניה:
סוף עונה 2 וספקולציות לעונה 3
אם אני זוכרת נכון, ג'וש וגם בן אמרו שיהיה איזה סיפור עם אבא של ריאן (בוא נקווה שזה נכון) לא יודעת אם זה יהיה קשור למה שקרה עם טריי.

למעלה