עונה 4 מלאה : 22 פרקים ולא 20

rifkin1

New member
עונה 4 מלאה : 22 פרקים ולא 20

חדשות טובות: אליאס אמנם חוזרת רק בינואר אבל עם 22 פרקים מלאים ולא 20 כמו שנאמר. קרלוצית אני מקווה שהרגשתך השתפרה. הכתבה: Yes, Alias will still air in January. But the news about it being 20 episodes never came from an official source I think. It was TV Guide's Matt Roush who gave the wrong information. Shame on him. Season 4 will be a full season. A full 22-episode season! "And don't believe what TV Guide is saying. I have it on highest authority that it's a full-season pickup--22 episodes, nothing less. (Hurrah!)" Just in case you missed if of course since this was reported on Alias-Media.com: After talking to McPherson, I actually have big faith that this guy knows his stuff--even, gulp, when it comes to Alias. "The biggest problem with Alias is it loses its momentum," he said. "The viewers kept getting interrupted with repeats, and to me, it felt smart to come out with consecutive episodes." This made me giddy: "JJ came to me at the end of this season," McPherson explained. "He said, 'I want to get back to what really inspired me about this show.' I guess he had seen 13 Going on 30. He saw that light in Jennifer Garner. And he wanted to get that heart back in the show. So, we wanted to give him enough time and a good platform to launch that." And don't believe what TV Guide is saying. I have it on highest authority that it's a full-season pickup--22 episodes, nothing less. (Hurrah!) YES! Now I can rest easy. I was pissed about that. Real pissed. 2 epis are 2 epis. I don't wanna miss 2 epis, do YOU?

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gifיששששש לפחות זה../images/Emo13.gif

תודה ריפקוש!!!

rifkin1

New member
../images/Emo24.gifהיי קרלוצה

התייחסת לפסקה של JJ??? זו בעצם הסיבה שאליאס חוזרת רק בינואר.

קרלוצה

New member
כההה../images/Emo58.gif

יחזירו את החיים הפרטיים והיותר שמחים שהיו לה, זה יהיה מצויין!! התקווה שלי שזה יכלול גם את ווהן, בעצם זה מה שיהיה בטח
אני מתה שיתחיל כבר
עוד לא נגמרה העונה ואני כבר מחכה לעונה הרביעית חחחח אגב, לדעתי יש בהחלט מקום לוויל לחזור הוא תרם המון לחיים הפרטיים ובעצם היה חלק מזה כמו פרנסי רק שאת פרנסי אי אפשר להחזיר.... אגב, התחלתי לראות שוב את העונה השלישית וראיתי אתמול את השלושה פרקים ראשונים ושחכתי כמה הם טובים!!!! זה מדהים לראות שוב אז לכל מי שיש את זה וראה רק פעם אחת שיראה שוב כי זה באמת נראה אחרת.....היו יחסי ידידות טובים בין וויס לסיד אני ממש לא מבינה למה לא המשיכו בקו הזה, וגם נזכרתי כמה שנאתי את קינגסלי!! זוכרים את הקטע שסיד נכנסה אליו לשירותים וצעקה עליו?? בסוף השיחה יש קטע שהוא אומר שלא תשכח שהיא נמצאת בשירותי גברים ואז היא אומרת לו "אז למה אתה כאן?"
ועוד קטע קורע שקשור כמובן למארשל
הקטע שסיד חוזרת למשרד ומארשל חושב שאולי היא לא זוכרת אותו ואומר לה לאט את השם שלו חחחחח ואז הוא מוציא שיר שהוא כאילו כתב לכבוד שובה עם משפט אחד של "איבדתי את המפתחות, איפה הם?" חחחחחחחחחח על הריצפה!!!

Avrils FREAK

New member
נצל"ש קטן ונחמד../images/Emo13.gif

שלום! קוראים לי בר, אני בת 13 מחיפה ואני נכנסת מדיי פעם לפורום הזה. הפעם אני רוצה להצטרף רשמית וסופית אז... שלום לכולם...!

inbal145

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אני ענבל, בת 14 (וחצי עוד מעט... מתי אני כבר אפסיק להגיד את זה
) תהני בפורום

Moreiro

New member
ברוכה הבאה לפורומינו הקט ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

תהני

למעלה