עונה 4 פרק 1

נועה167

New member
עונה 4 פרק 1

היום מתחילה העונה החדשה!! היום!! :):):) תגובות תשרשרו לפה-

L o o K At Me

New member
פרק ממש יפה ../images/Emo58.gif חלקי

נראה לי שאני הראשונה שראתה את הפרק הזה בטלויזיה ואני הראשונה שמגיבה אני לא יקלקל לאלה שלא ראו אני רק יגיד שהיו כמה קטעים ממש נוגעים ללב אני יגיב בערב

יואוווו אנשים

אני במתח אני אוכלת את עצמי אני מזה מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל קלייר תיהיה בעונה הרביעית?!!?!?

The only Shpitz

New member
איזה פרק מרגש!!!

זה כל מה שאני אגיד כי יש אנשים שרואים רק בשידור של שעה 6.

פגית

New member
האאאאאאא אני כולי בהיי איזה פרק יפה

!!!!!!!! אהבתי... קשה לי קצת עם סטיבי אבל לא תהיה לי בררה:(((

הגרה182

New member
למה? סטיבי משעשעת.. בינתיים..

מה זה האבנים האלה?
זה היה פרק ממש יפה
אבל התגעגעתי קצת לבקי..

yaelelele

New member
באמת...../images/Emo4.gif

פרק חמוד... אני עדיין לא יודעת מה אני מרגישה לגבי סטיבי. קשה לי לדעת עם אני מחבבת אותה או לא , למרות שהיא דיי נחמדה , קשה אבל נחמדה.! מה אתן חושבות על סטיבי??!?!?

The only Shpitz

New member
אתם שמעתם מה אמרו בסוף???

הקריין אמר: "רוצים להמשיך לדבר על בנות מקלאוד? היכנסו לפורום הרשמי" ואז הוא נתן את הכתובת של הפורום, איזה מגניב!

נועה167

New member
פרק מדהים!!

היה מהמם היה שווה היה מדהים איזה פרק יפהההההה!! :) הסטיבי הזאת מוזרה קצת חח אז בטח נתרגל אליה היא מטורפת כזאת.. בכל אופן היה ממש יפה אבל משו אחד לא הבנתי! בהתחלה הראו מה היה בפרקים קודמים... והיה קטע עם ניק וטס שלא זכרתי :/ זה היה מוזר.... טוב בכל מקרה היה ממש יפה! ואני גם מתגעגעת לבקי ! :( איזה כיף עונה חדשה :):):):) אני מחכה למחרררררר!

פגית

New member
הקטע עם ניק וטס בהתחלה, היה הקטע

לפני שהיא חזרה לעיר עם סיימון וברייוני, היתה מסיבה נראה לי 18 של ג'וד ואז היא אמרה שרק יבקשו ממנה להישאר... ואחרי זה כשהיא נסעה ניק נסע אחרי החיפושית שלה עם האופנוע שלו וצעק טססססססס אבל זה לא עזר לו :(

Nira22

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gifפרק מרגש ואירוני

מרגש - הניתוח של טס והמכתב לשרלוט וההזיה/חלום של טס עם ניק (והכמיהה שלי שהם יתאחדו כבר!). אירוני - ההפנמה של טס וההשלכות שעלולות לקרות במהלך הניתוח וכתיבת המכתב לשרלוט במידה וחס וחלילה... שבעצם כל זה (לצערי וקשה לי לחשוב על כך) יקרה לקלייר ושטס תהיה במקום קלייר ...

L o o K At Me

New member
סוף סוף אפשר להגיב בלי להרוס

לאחרים.... טוב סטיבי תאמת דיי עצבנה אותי על ההתחלה....השתלשלות העניינים גרמה לה להיות שנואה עליי
חוץ מהמגפיים שהם ממש פצצות ואני חייבת לציין בתור אחת שרוכבת אני מתה שיהיו לי כאלה
גם הפגישה הראשונית שלה עם ג'ודי הייתה מוזרה כזאת שהיא התנשאה ממש מעל ג'ודי.....את תעשי ככה וככה ואז יהיה לך טוב ואם לא אז יהיו בעיות... נו מה?! המכתב של טס לשרלוט........כל הקטע הזה היה נורא עצוב..שקלייר מגלה את המכתב וצועקת על טס..אבל מה אני אגיד לכם....זה שינה את הנק' מבט של טס קצת... הקטע של החלום-הזייה של טס וניק היה ממש רומנטי
וכשהיא סיפרה לו תהזיה ציפיתי שיקרה משהו יותר רציני כמו נשיקה ולא סתם נגיעה מוזרה אשכרה כמו דאחקה של ניק וממש מוזר לי בלי בקי

L o o K At Me

New member
מן הסתם שזה השם המלא שלה

אבל זה מוזר לאללה כל הסדרה קורים לה טס טס טס טס ופתאום תרזה
שובר את הרצף

Nira22

New member
../images/Emo58.gifאגב

באמת מוזר בלי בקי (דמות די משמעותית כפי שכולם מסכימים) ואם זה כך אז על אחת כמה וכמה יהיה מוזר ועצוב ללא קלייר.

למעלה