מעלי + כאן
הממ.. את לא מסמנת?.. קראתי את ההודעה שלך לפני שראיתי את הפרק.. הפסקתי אחרי המילה הראשונה אבל זה היה מספיק... :-\
לגבי הפרק,
היה יבש משהו. לא היה שניה אחת נורמלית של אלנה+דיימון
בכלל מעצבן עכשיו שהיא כאילו מדדה חזרה לסטפן... מה נסגר עם התסריטאים, רוצים לשגע אותנו?
שלא לדבר על קרוליין + טיילר. ואהבתי שהוא אמר שהוא ישכח אותה. בין אם הוא מתכוון או לא... זה סוג של מפנה דרך לקרוליין עם קלאוס, מה שאגב, גם לקה בחסר הפרק. חזרנו ליחס צונן מינוס.
אני קצת חלוקה בעיניין שלהם. מצד אחד אני רוצה אותם יחדד מצד שני, אי אפשר שהוא יהיה בסדר רק כשהכל בניהם הארטס אנד פלאוורס, הוא חייב להיות בסדר גם כשהכל בניהם חרא. אז אולי אנחנו חווים את זה עכשיו, מה שיוכיח אותו ראוי בהמשך
מה הקשר קת'רין מעירה את סיילס עכשיו?..
ולגבי ג'רמי ובוני. הממ אני אישית לא אתגעגע לאף אחד מהם...
אבל אהבתי שהוא אמר לה שאם סבתא שלה היתה שם הוא היה רואה אותה, והאמת שגם ציפיתי שנראה את ג'מה...
אבל נו.
והקטע הזה שיש רק מנה אחת זה היה כזה ברור!!
נו מה, הם באמת יתנו תרופה אינסופית לכל הערפדים? תגמר הסדרה חחח
מה שכן, שיעירו מהמתים את המכשפה ההיא ויאללה שתגש לעבודה ותעשה לנו כמה בני אנוש בסדרה.. זה הפך להיות שכל אחד שם איזה פריק אחר חח אני בשוק שמאט הצליח להשאר בן אדם.
תכלס הייתי מוכנה לראות את סטפן+רבקה. כלומר, היא קצת מתבכיינת בשביל ערפדית בת מיליון, אבל סה"כ בכיף הייתי רואה אותה איתו (לא יודעת מה היא מוצאת בו) כבני אדם עם צאצאים בלונדינים וכאלה חחח ..
קיצר בשלב זה מה שנראה לי שמכוונים אותנו זה:
אלנה עם דיימון
קרוליין עם קלאוס
סטפן ורבקה