עונה 4 פרק 17 מה אין תגובות????ספוילר

mikej007

New member
עונה 4 פרק 17 מה אין תגובות????ספוילר

האמת פרק חלשששש מאוד ומופרך מאין כמותו... מה זה הקשקושים האלה על לקסי ודיימון??? כול כך הרבה מריחות לא קשורות והאמת גם ממש נגעלתי כשאלנה דיימון ואחות של קלאוס( וואי שכחתי איך קוראים לה) מצצו את הדם מהבחורה המסכנה הזאת ..כמעט קמתי להקיא...היחיד שעוד עניין אותי היה סאילס...בקיצור חייבים לסיים את הסדרה הזאת ולתת לשחקנים להתפזר לפרויקטים אחרים

יעלי1232

New member
הסדרה הופכת להיות אצלי-סדרה למריחת לק

כי הא לא מעניינת עד ה 7 דקות האחרונות. כל פעם מחדש. אז יש זמן למרוח לק ולא להסתכל על התכנית אלא רק להעיף מבט מפעם לפעם

מקווה שיהיה מעניין יותר, בינתיים היא די משמימה. :( אני אפילו לא מחכה בקוצר רוח לפרק הבא. פעם הייתי רואה אותו על הבוקר כשהיה יוצא, עכשיו אין לי בעיה לחכות איתו..

רבקה*

וכן, הפרק הפעם לא היה משהו מיוחד... אלנה התחילה לעצבן אותי..
משהו שם חייב להשתנות!!!

יעלי1232

New member
כן. אלנה מעצבנת כל העונה הזו.

ועכשיו מה ההבדל בינה לבין קת'רין? אלנה הולכת להיות הריפר החדש?

האמת, עוד לא יצא לי בגלל העבודה

אני אתחיל לראות את זה בחופשת פסח

מתכננת לראות את זה ואת גוסיפ גירל..

noam239

New member
ואי לא ראית גוסיפ גירל??

תראי אחלה סדרה!! אני ממש אהבתי..

Ballerina 4ever

New member
דווקא אהבתי את הפרק

הפרק היה קליל יותר מרגיל. אהבתי את הקטעים עם דיימון-אליינה-רבקה.

הייתה לי הרגשה שלדיימון ולקסי היה קטע אבל לא חשבתי שהוא היה כל כך מרושע כלפיה.

אהבתי את הסצינות של קרוליין וקלאוס. אבל עד שהיא צריכה ממנו איזשהי נחמה הוא שוב דוחה אותה.

אני שונאת את כל הקטעים עם בוני. כל כך משעמם...

shaharEB

New member
שונאת ואוהבת

שונאת :
את כל הקטעים של סיילס,שיין ובוני ><'
את זה שלא נראה יותר מדי אלנה ודיימון כי היא הולכת עם רבקה

לא שונאת.אבל לא מחבבת את אלנה הכלבה ב100 אחוז עדיין

אוהבת :
את הקטע שרבקה העיפה את האיש הזה שנגע לה בשיער לרצפה
זה היה קורע
את דיימון

את השיחות של קלאוס וקרוליין
את השיער החדש של אלנה

TheSnowQueen

New member
אוהבת את כל מה שאהבת!

וכן גם אני לא מאה אחוז על אלנה החדשה.. כלומר, מצד אחד תודה לאל הפסקת להתבכיין, מצד שני, כאילו היא מנסה להיות רעה בכוח. ובכלל כל הקטע שעכשיו היא כבר לא סיירד כזה מפגר! ממש מרגיש תירוץ עלוב לרדת מזה...

noam239

New member
התגובה שלי..

האמת אני לא יודעת אם לאהוב את אלנה החדשה או לא.. מצד אחד באמת היא הפסיקה להיות הקדושה המעונה ומצד שני הי יותר מידי רעה לא יודעת אם אני אוהבת אותה ככה.. כל הקטעים עם סיילס כאלה לא מעניינים וגם עם בוני ממש מיותר.. לא יודעת הסדרה מזמן הפסיקה להיות מעניינת נקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר מעניינים..

שירטע

New member
דווקא פרק לא רע

פרק עם קטעי קלאוס-קרוליין לא יכול להיות יותר מידי גרוע. אהבתי את הקטעים שלהם יחד. מצד אחד התאכזבתי שקלאוס דחה אותה בסוף, מצד שני זה קצת הגיע לה.
דיימון-אלנה-רבקה בניו יורק היה... נחמד... רבקה הייתה מלכה כתמיד, אהבתי את האינטראקציה שלה עם אלנה החדשה. את אלנה החדשה שוב רציתי לחנוק. למה כל ורציה שלה חייבת להיות כל כך מעצבנת?
לפחות היא עשתה תספורת חדשה חמודה

דיימון ולקסי

בוני ושיין/סילאס
שעמום טוטאלי.

למעלה