עונה 4 פרק 4

הטוב, הרע והמה קרה?!

הטוב - גו סטפן גו!!! סוף כל סוף אתה עושה משהו בשביל להלחם על אלנה, התרופה - רעיון א-ד-י-ר, מחכה להתפתחויות, שיתוף פעולה בין קלאוס לסטפן, ביג לייק!
הרע - כל הקטע הזה להוציא את האמת מרבקה, בשביל מה היא היתה צריכה למות? היא כבר סיפרה מה שהיא יודעת.
המה קרה - מה קרה אלנה? מה קרה? דיימון לימד אותך בדיוק מה שרצית! לאכול, להנות מזה ולא להרוג אף אחד, הוא עשה בדיוק בדיוק בדיוק בדיוק מה שביקשת ממנו, על מה הפעם יש לך להיות לא מרוצה???

Karina85

New member
מסכימה עם הרע והמה קרה...

ניסחת את זה מצויין!
באמת זה היה אכזרי שקלאוס בא עם הפגיון...
אלנה היתה ממש מעצבנת כלפי דיימון, הוא באמת עשה בדיוק מה שהיא רצתה וכרגיל עדיין יש לה תלונות... הדמות שלה פשוט מעייפת!
זה היה מאוד מוזר לראות את אלנה במצב הזה, אפילו שכביכול כבר ראינו את נינה משחקת את זה בתור קטרין... אז כל הכבוד לנינה שהצליחה להעביר את אי הנוחות וחוסר הטבעיות שבזה...
אגב - למה הם משטיחים לנינה את השיער כל כך???
שיער חלק זה טוב ויפה אבל למה הוא צריך להיות כ"כ דבוק לפרצוף? בגלל שהיא כ"כ יפה זה עוד נראה בסדר אבל לדעתי הם מגזימים עם זה!
ולגבי הטוב - כן, יש בזה משהו מגניב - שוב אקשן, שוב תוכנית, ועוד סטפן וקלאוס ביחד, וכידוע כמה שיותר קלאוס ומבטאו הבריטי - יותר טוב מבחינתי... אבל שוב פעם תרופת פלא צצה משומקום? עוד לא החלטתי מה דעתי על זה. נראה בהמשך I guess!

לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב ממך!

כנ"ל לגבי הכל.. ומצטרפת לקארין- הדמות של אלנה פשוט מעייפת!!

MAAYANAH

New member
לא אהבתי בכלל...ספויילר

האמת שאני לא אהבתי בכלל. ה"תרופה", זה היה ברור שיש משהו כזה עוד בפרק הקודם כשקלאוס הציל את אליינה והאמת שחשדתי בזה עוד לפניכן.
וזה דיי מעפן..צפוי לחלוטין..וממש לא רעיון אדיר. הזוי לחלוטין.

ולמה השיער של אליינה נראה כזה זוועה? היא חייבת לחתוך קצוות
זה ממש מכוער והשיער נראה שומני ומגעיל כזה. ונמאס לראות
אותך חומה ואפרורית כזו בלי שום צבע. איך הרסו לה את הדמות
מהעונה ה-1 חבל על הזמן-בגלל קת'רין. אבל אליינה היא הדמות המקורית, אנחנו לא אמורים לאהוב את האנטיגוניסט!

בקשר למה שקורה בינה לבין דיימון...מממ רגע אבל בעצם לא קורה כלום..וגם בינה לבין סטפן לא קורה כלום האמת.
כל רגעי התשוקה והסקס זרקו על הבלונדיניות קרוליין ורבקה.

מה שכן קלאוס נראה סוף עם השיער הארוך הזה, בטוח ייתנו לו סדרה לבד. אם נתנו לאלאריק סדרה, בטוח גם ייתנו לקלאוס זה רק עניין של זמן. נקווה שקרוליין תעזוב איתו. כי הספינה הזו (יומני הערפד) שוקעת.....

shaharEB

New member
ראיתי D:

כמו שאמרתן מעליי.. דיימון עושה הכל , לימד אותה איך לחיות לנצח כמו שערפד נורמלי אמור לחיות.וראו שהיא נהנתה אבל אז.. קשה לה והיא לא מרוצה ובלה בלה בלה

תפסיקי כבר לחפור אלנה, את ערפדית תתגברי
אין תרופה.. אוו רגע ><
מסתבר שכן יש תרופה
! מאיפה הביאו את זה ? איזו יצירתיות
אבל לפחות זו התפתחות בעלילה.. אהבתי את העניין שהפרופסור משתתף בזה עכשיו

סטפן אתה מניאק. לא חשבתי שהוא באמת ישתף פעולה עם קלאוס.. ולא הבנתי איך קלאוס הרג את רבקה ? עם מה ?
חבל שהיא מתה
אהבתי אותה..
ואני שמחה קלאוס נשאר, איזה יפה הוא עם שיער ארוך
והוא תמיד עושה מעניין

העניין הוא.. שהכל מסתבך לו לאט לאט.. שוב
אני מקווה שהם יצרו עניין גדול ולא משהו מופרך מדי.. בסוף עוד יקרה שאלנה תסיים עם סטפן ויהיו להם ילדים.. ואז נראה כעבור 50 שנה.. והם יהיו זקנים ודוד דיימון יבוא לבקר. נו באמת

המצב האופטימלי מבחינתי הוא דיימון ואלנה ביחד לנצח. אלנה מעצבנת , אבל הכל בשביל דיימון

ורדונה2

New member
אוי, אני פשוט מתה על הסדרה הזאת!

הגעתי למסקנה שקלאוס הוא אחת הדמויות האהובות עלי.
הקטע עם רבקה היה ממש אכזרי... היא באמת מאוד פתטית אבל לאף אחד לא מגיע יחס כזה. באסה לחיות במשפחה כזאת שכל שבוע הורגים אותך ואז מחזירים אותך לחיים...

אליינה בסוף תקלוט שהכי טוב לה עם דיימון. אין שום דבר רע בהתנהלות שלו, היא הרבה יותר "בריאה" (עד כמה שאפשר לקרוא לזה "בריא"
) משל סטפן, בסופו של דבר.
אני אוהבת איך שהם לוקחים הכל לאט-לאט ומצליחים כל פעם לחשוב על רעיונות חדשים ומוצלחים ו"טווסיטים" דרמטיים לעלילה... עכשיו גם הקטע עם התרופה!
אנחנו רק בעונה רביעית... אני תוהה אם אי פעם ייגמרו להם הרעיונות

shaharEB

New member
ואם הם יגמרו באיזה רעיון בדיוק
?

בעזרת מה קלאוס הרג את רבקה ? והיא הולכת לחזור לחיים נכון
? איבדתי סדר.. היא הרי לא יכולה למות לגמרי עדיין לא ?

ורדונה2

New member
ברור שלא

זה כמו ש"הרגו" את קלאוס

הם דמויות חשובות מדי בשביל להרוג אותם... קלאוס הפך להיות ה"רע" הכי אהוב לדעתי. לא רוצים להיפטר ממנו באמת

כמו שאמרתי כבר פעם- ביומני הערפד- אף אחד לא באמת "מת"

תמיד יש דרכים עקיפיות וקיצורי דרך לכל דבר...

למעלה